Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pytanie do obeznanych. Rozbierałem dzisiaj tunel w mojej B6 i w plastikowej zaślepce znalazłem ukryte złącze. Wygląda na fabryczne, zaślepka ma nr 8E0 862 387

Tak to wygląda, i nie mam pojęcia jakiego typu to złącze.

p1050377e.jpg

Opublikowano

Mysle wlasnie co zrobic bo chodzi mi o jak najmniejsze swiatlo z postojowek bo inaczej gryza sie z ledami

Opublikowano

też mam takie ledy- błędów brak w dzień ich nie widać a wieczorem ładnie cała lampa daje dalikatne światło

Opublikowano
Pytanie do obeznanych. Rozbierałem dzisiaj tunel w mojej B6 i w plastikowej zaślepce znalazłem ukryte złącze. Wygląda na fabryczne, zaślepka ma nr 8E0 862 387

Tak to wygląda, i nie mam pojęcia jakiego typu to złącze.

http://img846.imageshack.us/img846/9586/p1050377e.jpg

zapewne od fona:wink:

Opublikowano

Nio to podłużne wejście to od ładowania i obsługi a okrągłe od anteny:wink:

Opublikowano

jak jesteś taki mądrala to pokaże Ci kabel u mnie pod kierą i zobaczymy czy dojdziesz od czego jest :whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling:

Opublikowano
Młody ja kupowałem u tego kolesia, wymieniałem całe oświetlenie w aucie na led i jestem zadowolony:banan: Postojówki LED 8X SMD W5W BA9S Bax9S H6W CAN BUS (2441269028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ten shit jest bardziej niebieski niż xenon:kwasny: Ale i tak dużo lepiej wygląda niż zwykła:wink: I fajne są te trzy mrugnięcia po przekręceniu zapłonu:jerk:

Młody te są fajne ale homologacji:whistling: OSRAM H7 55W COOL BLUE HYPER WHITE 5000K NOWA CENA (2574792371) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

O czym Ty mówisz jakie niebieskie dają białe światło:doh:

Opublikowano

Mam takie pół roku już i żarniki są osram 4300K też zakładane nowe i postojówki mają bardziej niebieską barwe:whistling: Tyle że jak pali się xenon to prawie ich nie widać:wink:

Opublikowano
jak jesteś taki mądrala to pokaże Ci kabel u mnie pod kierą i zobaczymy czy dojdziesz od czego jest :whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling:

dawaj:decayed:

Opublikowano

Ty to na pewno zgadniesz bo znasz całą wiązkę na pamięć:decayed:

Opublikowano

No to masz słabą barwę tego swojego xenonu, mi świeci idealnie z xenonami nie wiem w czym masz problem:wink:

Opublikowano

jak przyjadę na montaż :decayed:

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ----------

Mam takie pół roku już i żarniki są osram 4300K też zakładane nowe i postojówki mają bardziej niebieską barwe:whistling: Tyle że jak pali się xenon to prawie ich nie widać:wink:

u mnie przy xenonie widać tylko biały punkcik w lampie w ciągu dnia- nie ma tego żółtego dziadostwa co w oko razi.

teraz trzeba w halo coś wsadzić i w długie(w długich jaka żarówka siedzi)?

Domin daj mi na pw wycenę gratów do świateł dziennych?

Opublikowano

Dokładnie ja też nie mam barwy żółtej więc nie kumam co Oni od nasz chcą:polew:

Opublikowano

jak przyjadę na montaż :decayed:

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ----------

u mnie przy xenonie widać tylko biały punkcik w lampie w ciągu dnia- nie ma tego żółtego dziadostwa co w oko razi.

teraz trzeba w halo coś wsadzić i w długie(w długich jaka żarówka siedzi)?

Domin daj mi na pw wycenę gratów do świateł dziennych?

toć masz link wyżej do h7 w długie:wink:

Opublikowano

jakiś czas temu kupiłem za 100 ledy h7 i niemiało być błędów bo canbusy itd , a sieje błędami jak hu.. jak to napisałem pani to nawet sie rura nieodezwała ale jeszcze do niej zadryndam niech kase oddaje:jerk:

a te żarówy Andriu to by mnie wkurzały bo niebieska poświata w lampionie jak światła niezapalone:wink: