Rafi78 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dobrze, że za marzenia nie każą płacić bo Józek był by bankrutem
truckmaniac Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Uff. Po 6 tygodniach moja niuńka powróciła do garażu... Aż się za nią stęskniłem
jozek726 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dobrze, że za marzenia nie każą płacić bo Józek był by bankrutem już dawno bym nie żył ---------- Post dopisany at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ---------- Fajna dziewczyna
MARCIN607 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 :slina::slina: Cześć Rezacze Józek
Artur82 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Pany a jak przygotowania do świąt? prezenty już są ??
kaju Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Pany a jak przygotowania do świąt? prezenty już są ?? Już popakowane leżą i czekają
Rafi78 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Pany a jak przygotowania do świąt? prezenty już są ?? Prezent już są, % promile w trakcie - pozdrawiam
marcin9680 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Szanowni koledzy jezeli ktos byl by zainteresowany to dalej posiadam na sprzedaz Pompowtryski 038130073 BQ w cenie 800zl komplet 4 sztuki + koszta wysylki (okolo 40-50zl)
Wandej Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Pany a jak przygotowania do świąt? prezenty już są ?? U mnie święta bidne w tym roku:kwasny: Ale chyba źle i tak nie będzie w święta:kox: 2 dni melanżu:kox: Albo i kurfa więcej bo dzisiaj też wypada coś wypić
wladi Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Pany a jak przygotowania do świąt? prezenty już są ?? U mnie święta bidne w tym roku:kwasny: Ale chyba źle i tak nie będzie w święta:kox: 2 dni melanżu:kox: Albo i kurfa więcej bo dzisiaj też wypada coś wypić Trzeba było na święta odkładać a nie furę cały rok rezać
Wandej Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Furę to już pomijam ale robote mam teraz mało płatną(ale dobrą) bo przed wakacjami mnie przecież zwolnili z Inter carsu( w lutym sprawa w sądzie to może odżyje:decayed:)
Rafi78 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Furę to już pomijam ale robote mam teraz mało płatną(ale dobrą) bo przed wakacjami mnie przecież zwolnili z Inter carsu( w lutym sprawa w sądzie to może odżyje:decayed:) Panowie u..j z kasą zdrowie najważniejsze- wasze zdrowie po raz pierwszy
wladi Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dasz radę Mikołaj przyjdzie i graty przyniesie:decayed:
Wandej Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dasz radę Mikołaj przyjdzie i graty przyniesie:decayed: A w to nie wątpie:decayed: Ale coś by przymodził
kaju Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dasz radę Mikołaj przyjdzie i graty przyniesie:decayed: A w to nie wątpie:decayed: Ale coś by przymodził Ja jak nie modziłem przy aucie, to przy kobicie modziłem - i tak zmodziłem dwóch diabłów
Rafi78 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dasz radę Mikołaj przyjdzie i graty przyniesie:decayed: A w to nie wątpie:decayed: Ale coś by przymodził Ja jak nie modziłem przy aucie, to przy kobicie modziłem - i tak zmodziłem dwóch diabłów Karol oby tylko zdrowo sie chowali - najlepszy mod z możliwych graty - chodź moja żona do dziś córy sie domaga-
Wandej Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dasz radę Mikołaj przyjdzie i graty przyniesie:decayed: A w to nie wątpie:decayed: Ale coś by przymodził Ja jak nie modziłem przy aucie, to przy kobicie modziłem - i tak zmodziłem dwóch diabłów No żebyś nie wykrakał
kaju Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dasz radę Mikołaj przyjdzie i graty przyniesie:decayed: A w to nie wątpie:decayed: Ale coś by przymodził Ja jak nie modziłem przy aucie, to przy kobicie modziłem - i tak zmodziłem dwóch diabłów Karol oby tylko zdrowo sie chowali - najlepszy mod z możliwych graty - chodź moja żona do dziś córy sie domaga- Moja też mi brzynczy, że jeszcze córe chce, bo z nami to osiwieje... generalnie nie twierdzi, że ma dwoje dzieci, tylko troje... Mnie też zalicza do tej ekipy
Rekomendowane odpowiedzi