Fr0styyy. Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Chciał 50 zł ugrać na allegro dziad jeden
MARCIN607 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Wstawać Qr........ Ludzie już pracuje-znaczy są w pracy I na drogach mi uważać bo niby na plusie ale w pytę ślisko jest. ---------- Post dopisany at 06:49 ---------- Poprzedni post napisany at 06:09 ---------- http://ofsajd.onet.pl/co-to-byl-za-sezon/ssglm
Wandej Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Wstawać Qr........ Ludzie już pracuje-znaczy są w pracyI na drogach mi uważać bo niby na plusie ale w pytę ślisko jest. ---------- Post dopisany at 06:49 ---------- Poprzedni post napisany at 06:09 ---------- http://ofsajd.onet.pl/co-to-byl-za-sezon/ssglm Obecny:kox: No ładnie mi d*pa zamiatała dzisiaj:decayed: Jeszcze pare godzin i znowu wolne:banan:
MARCIN607 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 W sumie tak Ja tu taki zarobionych dzisiaj jestem- więc tak na allegro lotki na klapę nie znalazłem, zderzaka też .
Wandej Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 W sumie tak Ja tu taki zarobionych dzisiaj jestem- więc tak na allegro kotki na klapę nie znalazłem, zderzaka też . A to tył szukasz s-line?? Ja bym się zastanowił nad dokłądką z B7 jak ma VLPD:kox:
MARCIN607 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Żadna taka profanacja chociaż kiedyś miałem taka myśl. Patrzyłem za zderzakiem z es ewentualnie s line.
Wandej Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Żadna taka profanacja chociaż kiedyś miałem taka myśl. Patrzyłem za zderzakiem z es ewentualnie s line. Najprostsza opcja to zaiwaniać do ASO i kupić dokładke S-line i tyle:wink:Bo zderzak kupisz na allegro w podobnej cenie co sama dokładka nowa w ASO. Marcin jakbyś widział w dobrej kasie grill środkowy S-line to wal:kox:
domin79 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 i jak tam Panowie po śiwętach?? tym razem byle jak z gorączką to uj nie święta:facepalm:
MARCIN607 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Żadna taka profanacja chociaż kiedyś miałem taka myśl. Patrzyłem za zderzakiem z es ewentualnie s line. Najprostsza opcja to zaiwaniać do ASO i kupić dokładke S-line i tyle:wink:Bo zderzak kupisz na allegro w podobnej cenie co sama dokładka nowa w ASO. Marcin jakbyś widział w dobrej kasie grill środkowy S-line to wal:kox: Jak znajdę to dam znać, ale ostatnio najtańszy był chyba Wladiego. Jest z es za 280 zł
wladi Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Część Pany ale k**wa dzisiaj ślisko na półwyspie było jak do pracy lecialem masakra:eek: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Wandej Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Żadna taka profanacja chociaż kiedyś miałem taka myśl. Patrzyłem za zderzakiem z es ewentualnie s line. Najprostsza opcja to zaiwaniać do ASO i kupić dokładke S-line i tyle:wink:Bo zderzak kupisz na allegro w podobnej cenie co sama dokładka nowa w ASO. Marcin jakbyś widział w dobrej kasie grill środkowy S-line to wal:kox: Jak znajdę to dam znać, ale ostatnio najtańszy był chyba Wladiego. Jest z es za 280 zł Ale od esowego nie pasi chyba:kwasny: W ogóle zastanawiam się nad tym z S6 C5 ale nie zrobił nikt żadnego fotostory ani nic ile tam jest rzeźby:kwasny:
MARCIN607 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ja wkladam z serii C5 aż się coś trafi. Z es trzeba dociać. Daj foto twojego ryja z siatką
Wandej Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ja wkladam z serii C5 aż się coś trafi. Z es trzeba dociać. Daj foto twojego ryja z siatką To seria z C5 będzie pasować? Dałby plasti dipem w czerń ramkę i byłby:kox: Nie mam foto ale jest źle:bag:
MAGIC87 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 i jak tam Panowie po śiwętach?? wreszcie cos moge zjesc a niedługo sylwester:facepalm:
marcin9680 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witam wszystkich Pany a jaka jest roznica miedzy tymi wewnetrznymi listwami progowymi S-Line z B6 a tymi z B7? Mozna jakas fotke pogladowa prosic
MARCIN607 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ja wkladam z serii C5 aż się coś trafi. Z es trzeba dociać. Daj foto twojego ryja z siatką To seria z C5 będzie pasować? Dałby plasti dipem w czerń ramkę i byłby:kox: Nie mam foto ale jest źle:bag: w miarę podobno pasuje. Kartka jakieś grosze kosztuje więc można próbować
Wandej Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ja wkladam z serii C5 aż się coś trafi. Z es trzeba dociać. Daj foto twojego ryja z siatką To seria z C5 będzie pasować? Dałby plasti dipem w czerń ramkę i byłby:kox: Nie mam foto ale jest źle:bag: w miarę podobno pasuje. Kartka jakieś grosze kosztuje więc można próbować podobno to wiesz co? Ale od polifta by przed? 40zeta od polifta z chromem nówka:kox:
pocas Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Gratulacje dla pana od częsci w ASO Gdzie się podział mój flex...
MARCIN607 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Gratulacje dla pana od częsci w ASO http://img824.imageshack.us/img824/760/20121227113042.jpg Gdzie się podział mój flex... Nie marudz wszystko będzie pasować. Endriu jak będziesz do auta szedł cyknij fotosa i slij,na nr 512582875. Z ta Kratka z c5 to chyba truckmania tak robił
Rekomendowane odpowiedzi