Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja mam kropkę na przycisku Auto i już mam takie ciśnienie że nie mogę na to patrzeć:polew::naughty:

Jak kupiłem A4 to na przycisku AUTO też miałem dosłownie malutką skazę i tak kupiłem nówkę ori. Każdy plastik w środku sukcesywnie wymieniam na nowy bo tak lubie i uj :)

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

powoli- wszystko będzie odnowione- miałem się wstrzymać z montażem na ładnych gratach ale nie wytrzymałem :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

możecie marudzić a ja i tak mam banana na twarzy :decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ----------

wladi nie bądź brutal :grin:
Musi chłopak wiedzieć że jak się należy do Elity to trzeba pewne rzeczy przełknąć:polew::wink:

wiem wiem ale musiałem :bag:

Opublikowano

Nie no spoko gratki my tu żartujemy sobie wszystko pomału się ogarnie:wink:

Opublikowano

jaka cena taki look :doh::doh::doh: ale powoli się wszystko ogarnie

Opublikowano
Ja mam kropkę na przycisku Auto i już mam takie ciśnienie że nie mogę na to patrzeć:polew::naughty:

Jak kupiłem A4 to na przycisku AUTO też miałem dosłownie malutką skazę i tak kupiłem nówkę ori. Każdy plastik w środku sukcesywnie wymieniam na nowy bo tak lubie i uj :)

ja mam tak samo, musze jeszcze tylko wymienić rączkę drzwi kierowcy, mam już ja tylko czekam aż uzbieram kasę i kupie sobie przełączniki w chromie :decayed: bo używek nie ma :grin:

Marcin i jak wrażenia po ?:wink:

Opublikowano
bixy srixy :decayed: podstawa to dopracować kilka detali i póki co tani hid nie będzie zły :naughty:

tani hid rozpierdo... Ci pół auta elektrycznie:facepalm:

Opublikowano

ja mam tak samo, musze jeszcze tylko wymienić rączkę drzwi kierowcy, mam już ja tylko czekam aż uzbieram kasę i kupie sobie przełączniki w chromie :decayed: bo używek nie ma :grin:

Marcin i jak wrażenia po ?:wink:

prócz tego że chcieli mnie tutaj zdenerwować to jestem mega zadowolony- inne wnętrze- jeszcze tylko mf i zaczynam regenerację całego środka :decayed::decayed:

Opublikowano

no ja juz tunel wymieniłem, przełączniki i od razu inaczej :kox: lubię mieć idealnie :decayed:

Opublikowano

Marcin nie przejmuj się gadaniem ,gratki za radyjko :thumbup1:ja od roku przymierzam się do zmiany ,ale cały czas jakieś inne gadżety wskakują i się odwleka

Opublikowano

Kiera już obszyta tylko czeka na wpłatę kasy :banan::banan:

Opublikowano
Opublikowano

A byłbyś w stanie zerknąć na nią bo mam ponad 400km i nie chce mi się w ciemno jechać, z rozmowy koleś jest spoko ale w rzeczywistości może być różnie

Opublikowano

a co tam takiego bogatego?? z tyłu korby, brak zew s-line... z + to grzana pół-skóra ale nie w elektryce,

Opublikowano
Marcin nie przejmuj się gadaniem ,gratki za radyjko :thumbup1:ja od roku przymierzam się do zmiany ,ale cały czas jakieś inne gadżety wskakują i się odwleka

Do RNS trzeba zrobić dobre podejście bo,kilka gratów potrzeba u np u mnie auto już swoje ok ma i to co trochę jebnie to a to tamto i tak się odkłada.

Dobrze ze w końcu się udało :kox:

Opublikowano
a co tam takiego bogatego?? z tyłu korby, brak zew s-line... z + to grzana pół-skóra ale nie w elektryce,
No masz rację szału ni ma i d*py nie urywa za tą kasę:whistling:
Opublikowano

Generalnie b6 za 30k to już za dużo jak za ten model jo chyba se jakąś igła igła nie mówię tu o wyrezanych autach jakich u nas jest kilka. Jakbym miał dac 30 za b6 dozbieralbym 5-6 i kupił b7. Nawet golasa. Ale młodsze auto. .

Opublikowano

A byłbyś w stanie zerknąć na nią bo mam ponad 400km i nie chce mi się w ciemno jechać, z rozmowy koleś jest spoko ale w rzeczywistości może być różnie

chcesz to wezme vagine i podjade , tyle że faktycznie d*py nie urywa ale z drugiej strony ędzie co rezać:grin:

Opublikowano

Zgadza się ale ciężko coś znaleźć w 1.9TDI, q i s-linem zew i wew

---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ----------

Dokładnie, będzie co rezać :wink:

Opublikowano

chcesz to wezme vagine i podjade , tyle że faktycznie d*py nie urywa ale z drugiej strony ędzie co rezać:grin:

Hehe Domin już wyczuł świeżą krew i zaraz tu będzie oferował swoje rezackie usługi:decayed: ale to dobrze ktoś musi zarabiać żeby ktoś mógł wydawać:grin::wink: