Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytam sie bo mam caly komplet do tylu - nawet zderzak do sedana pod dwie rurki zwykly

:decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
skończy się 50E +

wiecej nie się nie opłaca licytować

Opublikowano

46E - mozna było brać :wink:

Opublikowano

Najlepiej jak się aukcje kończą kiedy wszyscy w robocie siedzą:wink:

Opublikowano

najlepiej tak koło godziny 8-11 rano , praktycznie nikt się wtedy nie licytuje :naughty:

Opublikowano

Dokładnie. Poszło za taką normalną kase teraz ten gril. Szkoda że po za DE nie można było licytować. Jakieś ograniczenia miała ta aukcja.

Opublikowano
najlepiej tak koło godziny 8-11 rano , praktycznie nikt się wtedy nie licytuje :naughty:

licytować mogą boty. Ja nigdy nie licytuje normalnie, zawsze poprzez automaty ;)

Opublikowano
Dokładnie. Poszło za taką normalną kase teraz ten gril. Szkoda że po za DE nie można było licytować. Jakieś ograniczenia miała ta aukcja.

ja mogłem :wink:

Opublikowano

Mnie wywaliło jakieś tam "ale" i nie mogłem wbić. Ale nie ważne i tak dawałem tylko 38 euro:wink:

Opublikowano

licytować mogą boty. Ja nigdy nie licytuje normalnie, zawsze poprzez automaty ;)

No ja też zawsze używam snajpera :wink:

Opublikowano

Głupie pytanie do właścicieli aut z kierownicą po prawej stornie :decayed: Czy słupki 1.9TDI różnią się UK vs EU? Dobrze mi się wydaję, że sprężarka klimatyzacji jest z drugiej strony słupka pod pompą wspomagania? Coś jeszcze jest zamienione?

Opublikowano

jeżeli chodzi o silnik to wszystko jest tak samo :wink:

Opublikowano

Serwo jest inne :wink:

Opublikowano
skończy się 50E +

wiecej nie się nie opłaca licytować

Ciekawe ile jeszcze wysyłka do PL??

Opublikowano

Serwo i maglownica to wiem. Chodzi mi o tą sprężarkę, to może różnica jest AWX-AVF? Zawsze sprężarka klimy jest pod turbo? Koledzy z UK, ma któryś z Was sprężarkę po drugiej stornie?

Opublikowano
Serwo jest inne :wink:

kolega pytał o silnik :wink:

sprężarkę mam pod turbo silnik awx

Opublikowano

Dzięki bardzo - cenna informacja, jeszcze tylko opinia kogoś z AVF UK i będę wszystko wiedział :whistling:

Opublikowano

To zalezy z jakiego rocznika masz silnik - 2003 chyba po czerwcu byly na jeden pasek i sprezarka jest pod pompa a wczesniej byly na 2 paski

Opublikowano
Ale tam nie jest nigdzie napisane ze to sa podrobki. Napisal tylko ze to sa te najgrubsze, a takie wlasnie byly w S4, ale nigdzie nie widze info o tym zeby to byly podrobki...

Pisze jak byk "Es handelt sich um nachbauten nicht Originalteile"

No ale jak ktoś nicht verstehen języka niemieckiego i bedzie chciał to sobie przetłumaczyć np. tutaj Tłumacz Google

to nie wychodzi że są one nie ori :wink:

Willst Du mich verarschen?! Ich verstehe kein Deutsch?! Als ich Deutsch sprach da hast Du noch auf "Chleb" - "Pep" gerufen - Du Asi.

A tak na poważnie to jak otworzyłem te stronę na PC to nie widziałem tego zdania na końcu, dopiero jak otworzyłem w komórce....

Opublikowano
To zalezy z jakiego rocznika masz silnik - 2003 chyba po czerwcu byly na jeden pasek i sprezarka jest pod pompa a wczesniej byly na 2 paski

Podziękował bo trochę się zakręciłem :grin: że aż przed chwilą zadreptałem do garażu sprawdzić raz jeszcze a będzie tak jak piszesz, rok 2004 AVF, jeden pasek, klima pod wspomą.