Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pany jechał ktoś z moich okolic ostatnio do zakopca?Bo nie wiem jaką tu drogę wybrać:mysli:

Andrzej jak to jaką, szybką :naughty:

Chciałbym w miarę najrówniejszą a szybka bardzo być nie musi:decayed:19` + 4osoby i bagaże i może przycierać:kwasny:

Grójec --> KRK ---> Zakopane

Tylko w weekend majowy może być troszkę przje.ane co?:whistling:

Osobiście autem nigdy nie jechałem do zakopca jedynie kiedyś autobusem.

Większość tej trasy to 2-pasmówka pewnie co?

Większość to dwupasmówka , my co rok śmigamy tą drogą do BT :wink:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pany jechał ktoś z moich okolic ostatnio do zakopca?Bo nie wiem jaką tu drogę wybrać:mysli:

Andrzej jak to jaką, szybką :naughty:

Chciałbym w miarę najrówniejszą a szybka bardzo być nie musi:decayed:19` + 4osoby i bagaże i może przycierać:kwasny:

Grójec --> KRK ---> Zakopane

Tylko w weekend majowy może być troszkę przje.ane co?:whistling:

Osobiście autem nigdy nie jechałem do zakopca jedynie kiedyś autobusem.

Większość tej trasy to 2-pasmówka pewnie co?

Większość to dwupasmówka , my co rok śmigamy tą drogą do BT :wink:

:whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling:

Opublikowano

:whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling:

Kiego?:decayed: Będę chciał zahaczyć o te Wasze wichury żeby mi Stona(jak będzie miał czas i chęci) podreperował wyświetlacz w RNS-E:naughty:

Opublikowano

Kiego?:decayed: Będę chciał zahaczyć o te Wasze wichury żeby mi Stona(jak będzie miał czas i chęci) podreperował wyświetlacz w RNS-E:naughty:

no :yes2::yes2::yes2:
Opublikowano
:siema: ja tak z doskoku wlatuje tylko na chwile :decayed: ale do wtorku tylko :decayed:
Opublikowano

panocki, który się zna na prawie :wink:??

jeżeli sprzedający w dziale sprzedam, nie wywiązał się do końca z umowy, dalej coś tam sprzedaje i obiecuje, to dlaczego jakiś moderator usunął moje zdanie o tym sprzedającym??

Opublikowano

jeżeli sprzedający w dziale sprzedam, nie wywiązał się do końca z umowy, dalej coś tam sprzedaje i obiecuje, to dlaczego jakiś moderator usunął moje zdanie o tym sprzedającym??

Może go obraziłeś w jakimś stopniu a to niezgodne z regulaminem:naughty:
Opublikowano

Koła gotowe do sezonu:kox::kox: Teraz zimo wypie***:decayed::decayed:

Opublikowano
Koła gotowe do sezonu:kox::kox: Teraz zimo wypie***:decayed::decayed:

:good:

Opublikowano

Gwint też zmodyfikowany na potrzeby gleby:decayed: Będzie tak nisko jak tylko idzie:kox:

Opublikowano

Bartek jest do tego odpowiedni dział :wink:

Opublikowano

Dafuq, dzisiaj poszedłem do samochodu z lapkiem i odpalilem vcds lite a tam prawie w każdym bloku N/A, N/A itd...

odpaliłem 312.2 i wszystkie bloki normalne :facepalm:

Nigdy takiego problemu nie miałem :whistling:

---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ----------

Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie za malowanie biorą 300zł od elementu, więc sobie policz... a do mnie osobiście mat nie przemawia, a dip jest tylko matowy...

Nie prawda :P Jest także Glossy dip :wink:

Opublikowano

Domin jako że ja nie umiem utrzymać tajemnicy dziś posłałem Tobię paczką prezenta :grin:

coś tam znowu wymyślił dobry człowieku:decayed: czyżby czapka:decayed:

Opublikowano

Marcin jak rozdajesz prezenty to ja też chcę :decayed:

Opublikowano

zaraz cała lista chętnych się zrobi :grin:

Opublikowano
nie czapek nie bedzie barbarzyńcy już nie szyją coś innego :wink:

nie trzym mnie w napięciu mów:decayed:

Opublikowano

Najpierw musisz zasłużyć podpytaj Dońka jak a później bedziesz miał dobrze :polew:

:polew: