musti Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Pany jechał ktoś z moich okolic ostatnio do zakopca?Bo nie wiem jaką tu drogę wybrać Andrzej jak to jaką, szybką Chciałbym w miarę najrówniejszą a szybka bardzo być nie musi:decayed:19` + 4osoby i bagaże i może przycierać Grójec --> KRK ---> Zakopane Tylko w weekend majowy może być troszkę przje.ane co? Osobiście autem nigdy nie jechałem do zakopca jedynie kiedyś autobusem. Większość tej trasy to 2-pasmówka pewnie co? Większość to dwupasmówka , my co rok śmigamy tą drogą do BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Pany jechał ktoś z moich okolic ostatnio do zakopca?Bo nie wiem jaką tu drogę wybrać Andrzej jak to jaką, szybką Chciałbym w miarę najrówniejszą a szybka bardzo być nie musi:decayed:19` + 4osoby i bagaże i może przycierać Grójec --> KRK ---> Zakopane Tylko w weekend majowy może być troszkę przje.ane co? Osobiście autem nigdy nie jechałem do zakopca jedynie kiedyś autobusem. Większość tej trasy to 2-pasmówka pewnie co? Większość to dwupasmówka , my co rok śmigamy tą drogą do BT :whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 :whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling: Kiego? Będę chciał zahaczyć o te Wasze wichury żeby mi Stona(jak będzie miał czas i chęci) podreperował wyświetlacz w RNS-E:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 :whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling: Kiego? Będę chciał zahaczyć o te Wasze wichury żeby mi Stona(jak będzie miał czas i chęci) podreperował wyświetlacz w RNS-E:naughty: no :yes2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 ja tak z doskoku wlatuje tylko na chwile ale do wtorku tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 panocki, który się zna na prawie ?? jeżeli sprzedający w dziale sprzedam, nie wywiązał się do końca z umowy, dalej coś tam sprzedaje i obiecuje, to dlaczego jakiś moderator usunął moje zdanie o tym sprzedającym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 panocki, który się zna na prawie ??jeżeli sprzedający w dziale sprzedam, nie wywiązał się do końca z umowy, dalej coś tam sprzedaje i obiecuje, to dlaczego jakiś moderator usunął moje zdanie o tym sprzedającym?? Może go obraziłeś w jakimś stopniu a to niezgodne z regulaminem:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Koła gotowe do sezonu:kox: Teraz zimo wypie***:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Koła gotowe do sezonu:kox: Teraz zimo wypie***:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Gwint też zmodyfikowany na potrzeby gleby:decayed: Będzie tak nisko jak tylko idzie:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 panocki, który się zna na prawie ??jeżeli sprzedający w dziale sprzedam, nie wywiązał się do końca z umowy, dalej coś tam sprzedaje i obiecuje, to dlaczego jakiś moderator usunął moje zdanie o tym sprzedającym?? Bartek jest do tego odpowiedni dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Dafuq, dzisiaj poszedłem do samochodu z lapkiem i odpalilem vcds lite a tam prawie w każdym bloku N/A, N/A itd... odpaliłem 312.2 i wszystkie bloki normalne Nigdy takiego problemu nie miałem ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie za malowanie biorą 300zł od elementu, więc sobie policz... a do mnie osobiście mat nie przemawia, a dip jest tylko matowy... Nie prawda Jest także Glossy dip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 [h=1] Bridgestone Potenza Adrenalin RE002 czy Vredestein Ultrac Sessanta ? [/h] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Powitajmy kolegę reikeb w B6D http://a4-klub.pl/members/reikeb-15609/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Powitajmy kolegę reikeb w B6D http://a4-klub.pl/members/reikeb-15609/ może łyche w BT postawi:decayed: Artu słyszałem że też sie w czwartek wybierasz:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Domin jako że ja nie umiem utrzymać tajemnicy dziś posłałem Tobię paczką prezenta coś tam znowu wymyślił dobry człowieku:decayed: czyżby czapka:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Marcin jak rozdajesz prezenty to ja też chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Marcin jak rozdajesz prezenty to ja też chcę zaraz cała lista chętnych się zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 nie czapek nie bedzie barbarzyńcy już nie szyją coś innego nie trzym mnie w napięciu mów:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Marcin jak rozdajesz prezenty to ja też chcę Najpierw musisz zasłużyć podpytaj Dońka jak a później bedziesz miał dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi