jozek726 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Gdyby ktoś reflektował na sufit do sedana z szybrem s-line to PW:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Jakie końcówki się zwyczajowo zakłada do dwu rurki? 80mm? Zderzak od S4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 90mm ulter:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Kot tam nie wejdzie? ULTER SPORT Końcówka ozdobna 90mm N1-90RS Łódź (3058315329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. takie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Zależy jakiego kota masz:decayed: Ten z głowy nie powinien:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 nie ma ktoś jakiejś ładnej fotki do kalendarza na luty? bo póki co strasznie mało zgłoszeń więcej info tutaj: http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/ ja wysyłałem fotkę w zimowej scenerii i co d*pa , więcej nie wysyłam a kalendar będę miał swój na 2013r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Panowie powiedzcie mi czy dokładka przedniego zderzaka zwykła (s-line dla mnie za droga) nada się od Cabrio? Nawet jakby trzeba było dospawać? Jak w ogóle to wygląda w Cabrio? da się ją oddzielić? Bo szukam zwykłem dokładki po pieniądzach bo swoją kurde chwyciłem za krawężnik i jest bardzo wygięta w dół;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Kot tam nie wejdzie? ULTER SPORT Końcówka ozdobna 90mm N1-90RS Łódź (3058315329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. takie coś? Dokładnie takie coś. Mały może i wejdzie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Drugie pytanie. Robię porządek przed wiosną z autem. Poprawki lakiernicze takie tam. Malować listwy w kolor czy nie? Mam lusterka od S4, ale nie mam srebrny ramek do okoła szyb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Maluj w czerń mnie się to nie widzi teraz:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 nie ma ktoś jakiejś ładnej fotki do kalendarza na luty? bo póki co strasznie mało zgłoszeń więcej info tutaj: http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/ ja wysyłałem fotkę w zimowej scenerii i co d*pa , więcej nie wysyłam a kalendar będę miał swój na 2013r Ty.. ale 2013 już trwa już Ci tłumaczyłem jak to jest z kalendarzem.. nie tylko ja o tym decyduję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 nie ma ktoś jakiejś ładnej fotki do kalendarza na luty? bo póki co strasznie mało zgłoszeń więcej info tutaj: http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/ ja wysyłałem fotkę w zimowej scenerii i co d*pa , więcej nie wysyłam a kalendar będę miał swój na 2013r Ty.. ale 2013 już trwa już Ci tłumaczyłem jak to jest z kalendarzem.. nie tylko ja o tym decyduję Wiem wiem Panie wszystko. Ja ogarne temat i Twoje A5 będzie u mnie na bank na ścianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 nie ma ktoś jakiejś ładnej fotki do kalendarza na luty? bo póki co strasznie mało zgłoszeń więcej info tutaj: http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/ ja wysyłałem fotkę w zimowej scenerii i co d*pa , więcej nie wysyłam a kalendar będę miał swój na 2013r Ty.. ale 2013 już trwa już Ci tłumaczyłem jak to jest z kalendarzem.. nie tylko ja o tym decyduję ja też nie musti Ty wysłałeś fotkę to na prawdę był dobry miesiąc z fotkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 nie ma ktoś jakiejś ładnej fotki do kalendarza na luty? bo póki co strasznie mało zgłoszeń więcej info tutaj: http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/ ja wysyłałem fotkę w zimowej scenerii i co d*pa , więcej nie wysyłam a kalendar będę miał swój na 2013r Ty.. ale 2013 już trwa już Ci tłumaczyłem jak to jest z kalendarzem.. nie tylko ja o tym decyduję ani ja musti Ty wysłałeś fotkę to na prawdę był dobry miesiąc z fotkami dobra może i tak było , ale bez jaj nie co miesiąc jak w BT będziesz grzeczny to i może Ty się znajdziesz w kalendar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 :banan: ---------- Post dopisany at 14:09 ---------- Poprzedni post napisany at 12:05 ---------- PANEL KLIMATRONIC AUDI A4 B6 B7 (3061002617) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. z czujnikiem jakości powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Który od nas się już tak popisał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 wyjął bym jej ten dymek z buzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Zalega moze komus 20 ori srub do kol ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Zalega moze komus 20 ori srub do kol ? pytaj Młodego:wink: coś mówił że ma:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi