sk baton Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 Co o tym sadzicie jak by to wygladało ?? http://moto.allegro.pl/item248323603_chrom_listwa_klapa_bagaz_audi_a4_opel_astra_omega.html
EndriuGiz Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 no mnie tez to zastanawia bo chciałem sobie to kupić ale mój kumpel widział ta listwę na b5 to mowil ze wyglądało spoko
saintadamus Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 myśle że wyglądało by to tak jak na fotkach na aukcji ale to rzecza gustu dla mnie odpada ale ja mam wstręt do dodatków w kolorze chromu poza felgami
soolek Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 Co o tym sadzicie jak by to wygladało ?? http://moto.allegro.pl/item248323603_chrom_listwa_klapa_bagaz_audi_a4_opel_astra_omega.html Myślę, że extra, szczególnie z TURBO A tak poważnie, jeśli samochód ma więcej chromu, tzn. relingi i dookoła szyb, to tak. W innym wypadku NIE.
ykk Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 Tylko oryginalne czesci, albo na wzor ori..
Gość rob Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 a mi się podoba, nawet sam mam podobnie zrobione
Krycha Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 Też się nad tym zastanawiałem u ojca w a6 jest tak w oryginale i całkiem fajnie to wygląda.. na tej aukcji z tym napisem turbo to porażka...
Pelex Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 Mnie po prostu rozwaliły te naklejki na Passacie TURBO i w Avancie 628 co to za wiocha ? sama listwa jeszcze by może uszła ale do Avanta
YATES Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 Idealnie spasuje do mojego Avanta tymbardziej,że w tym miejscu mam duże odpryski lakieru (od mocnego zamykania klapy) i miałem to na wiosnę lakierować.
Gość NUTI Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 No tak , ale ta listwa to jedyny motyw chromu w srebrnym, gdzie wszystko jest czarne, moze lepiej wyglada np. na czarnym
Gość rob Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 na czarnym bardzo dobrze wygląda :th:
L.I.O.N Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Tak tylko po co to ma być .przecież to jest totalna cepelia....
Gość davido31 Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Co o tym sadzicie jak by to wygladało ?? http://moto.allegro.pl/item248323603_chrom_listwa_klapa_bagaz_audi_a4_opel_astra_omega.html myśle że wyglądało by to tak jak na fotkach na aukcji no nie inaczej tylko tak właśnie wygląda :polew:
pox Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 Widziałem taką A4. Na czarnym lakierze prezentowało się to całkiem całkiem. Widać, że gość nie przesadził z wysokością listwy. Ja osobiście zastanawiał bym się. Gdybym miał też ramki wokół szyb to pewnie by nawet to nieźle pasowało.
Mario22 Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 a mi się podoba, nawet sam mam podobnie zrobione Bo masz czarnego a w przypadku czarnucha musi fajnie wyglądać ale na innym kolorze to już nie bardzo, np. nie wyobrażam sobie niebieskiego z taką listwą czy zielonego.... porażka.
Gość rob Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 a mi się podoba, nawet sam mam podobnie zrobione Bo masz czarnego a w przypadku czarnucha musi fajnie wyglądać ale na innym kolorze to już nie bardzo, np. nie wyobrażam sobie niebieskiego z taką listwą czy zielonego.... porażka. fakt, dlatego jak kupować to tylko czarne
YATES Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Ja mam ciemno-granatowy kolor A4 i zamówiłem tę listwę.W przyszłym tygodniu będę ją kleił.Mam nadzieję,że będzie to ładnie się prezentować na tle aluminiowych relingów i chromowanych obramówek okien.
Szuder Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 listwa chrom ładnie wyglada do avanta. ja mam sedan i zastanawiam się nad jej zakupem, ale nie wiem jak to bedzie wygladać
Gość rob Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Ja mam ciemno-granatowy kolor A4 i zamówiłem tę listwę.W przyszłym tygodniu będę ją kleił.Mam nadzieję,że będzie to ładnie się prezentować na tle aluminiowych relingów i chromowanych obramówek okien. jak przykleisz, pokaż fotkę ja mam sedan i zastanawiam się nad jej zakupem, ale nie wiem jak to bedzie wygladać :mysli do sedana to wąska, 1,5 cm powinno pasować
lookas Opublikowano 26 Listopada 2007 Opublikowano 26 Listopada 2007 Czy mógłby ktoś wrzucić fotki swojego autka z tą listwą? Mam czarną a4 więc myślę że będzie ładnie to wyglądało
Rekomendowane odpowiedzi