Dexter Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Z racji przywiązania do jedenj marki i z mega promocji jaka się trafiła udało mi się zakupić tą oto seryjną piękność :> 1.8TQ planowane zmiany -bixenon -gleba -felga tylko 19 i tylko ta -programik pozdrawiam Michał
Flyer Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Tylko nie zakladaj takich cudacznych lamp jak w B5
ykk Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Dokup sobie jeszcze B7 i B8 bedzie komplet.. Po zmianie fel i lampek na pewno bedzie piekna.. :th:
Dexter Opublikowano 5 Października 2007 Autor Opublikowano 5 Października 2007 to nie ja je zakładałem tylko pierwszy właściciel ;)dlatego tak zostało i nie chciało mi się zmieniać
alvaro Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 na razie ori golasek ale plany na zmiany niezłe... :th:
wojtas-audi Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 No fajny Ale jednak Avant w B6 jest duzo piekniejszy
Gość Michał Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Fajna czarnulka i do tego w
miron78 Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 Gratulacje - pierwsza cieszyła oko a ta bedzie cieszyć oko :th: BRAVO za 1.8TQ i parktronic
Norbi TDI Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 ładniutka :oklaski: fela straszy bo mała ale jak stanie na 19 będzie gitara ps.lampy białe w B5 są fajne :th:
saintadamus Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 no felga musi być większa obowiązkowo ale mi sie spodobał ten avant na tych 19' :drool:
Tukan Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 no felga musi być większa obowiązkowo ale mi sie spodobał ten avant na tych 19' :drool: A mi.. :drool: tylko bez tych lamp...Nowy nabytek jest super....
Pelex Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Super wygląda ale jak już ktoś Ci pisał fela straszy swym rozmiarem
Hugo Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Odbiór techniczny zrobiłem już jakiś czas temu Ostatnio jak staliśmy obok siebie na światałch w nocy i ruszyłeś to efekt kręcących się tych 19" jest powalający.Koks
Gość rob Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 ... i tak bardziej podoba mi się avancik
lukaszr Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Tylko nie zakladaj takich cudacznych lamp jak w B5 Dokładnie, bo lekko wiochą zalatuje
Cuber Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Graty zakupu furki, całkiem całkiem , widze ze chyba serwisowana była w ASO tam gdzie i moja.. Fajna fela dokładki w kolor i :oklaski:
Reggi Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Nowy nabytek jest piękny a i równie dobrze bedzie sie prezentował na Mam'ach [widze ze sie przywiązałes do wzoru feli :th:] .. juz sam nie wiem co jest ładniejsze w B6 - sedan czy avant :gwizdanie: Lampki w B5 mi sie podobają .. jak bedziesz zmieniał na jakies inne to daj znać
Rekomendowane odpowiedzi