Flyer Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Nosb aktualnie popija driny z parasolką NO właśnie. Zdaje się, że gdzieś w moje okolice się udawał i się nie pochwalił :gwizdanie: mozesz latwo go namierzyc, bo pojechal niesamowitym zabytkiem na TSK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Nosb aktualnie popija driny z parasolką NO właśnie. Zdaje się, że gdzieś w moje okolice się udawał i się nie pochwalił :gwizdanie: mozesz latwo go namierzyc, bo pojechal niesamowitym zabytkiem na TSK Będę śledził "Wiadomości" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Nosb aktualnie popija driny z parasolką NO właśnie. Zdaje się, że gdzieś w moje okolice się udawał i się nie pochwalił :gwizdanie: mozesz latwo go namierzyc, bo pojechal niesamowitym zabytkiem na TSK Będę śledził "Wiadomości" śledź plamy oleju ... po nich trafisz do Nosba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marec-ki Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Ten temat jest jak Moda na sukces Co xx stron to ciągle to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszczyna Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 A z mojego tematu się nabijali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 bo było z czego :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Szpierdalac Jakie plamy Aśka smiga jak z zła a olej tylko wcina na zakaske Bylem w san benedetto del tronto a dzisiaj sie lenie w wenecji Wlasnie nakurwia deszczyk ale zwiedzanko bylo udane Wenecja niby fajna ale chOjooowo tak bez ulic Chociaz zawsze mozna by wyystrugac jakas wypasna motorowke A co do tematu to nie wiem na jakim etapie auto ale podejrzewam ze bez zmian. Wroce to przycisne deczko blacharza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 dzisiaj sie lenie w wenecji I co?Nie trza było się pochwalić? Może jakiegoś mikro spota byśmy zrobili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 WYpoczywaj Rezaczu nalezy Ci się i Kobiecie tymbardziej, w wenecji nie uciekniesz do garazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 do garażu nie..ale może odplynąć lub zanurkować :> a na końcu coś wylać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Adamoooo prosiłem Cie o nr pokrywy podłokietnika:) mi w etce wyskakuje cały pomoz!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 8e0864245 m 7ne mój kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Nosb weź sobie skrzynkę wyczyść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 truckmaniac skad mialem wiedziec ze masz blisko ? jutro sie stad zwijam : zawadze jeszcze o jesolo i w austrii wpadne nad to slynne worthersee inspektor daj spokoj wroce to odetkam net tu lipnie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 no powiem Tobie ze rs4 jest porownywalne do stantardu zycia jaki prowadzisz Wenecja - Austria;) a Twoja przerobka to tak jak Bogol z nudow kupuje puzzle bo już nic go nie bawi!! pozdro wypoczynku mi\lego;) sledze Twoj wąt i czekam na jakies nowe efekty układanki;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Straszne rzeczy sie dzieją Mieso sie tnie , krew sie leje W piatek odbiór Frankensteina W weekend sie troche pozabezpiecza i pozalepia wszystko jak nalezy a po niedzieli moze do malowania jak sie dogadam z ludzmi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 nareszcie jakieś foty Jakie koło teraz małe, a dystanse to chyba z 15cm będziesz musiał dać (żart) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 kolo 17" ET 35 a opona 205/50 Dystanse przod 30 a tyl 35 mm pod kola z Q7 20x9j z et 60 a opona 245/30 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Nosb a co z progami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi