Reggi Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 co za len kazdy chce zobaczyc drugie B6 z 2,7 BiT Pierwsze w sedanie :naughty: .. obydwa projekty są jego..tylko pierwszy finansowany przez Warsiawskiego lenia Ps. Daniel ile u Ciebie kosztuje swap dużego silnika do małego auta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 No pierwszy ktory spojrzal na to jak trzeba Raga a ja wiem zalezy co gdzie jak i kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 A u mnie jak byśmy dołożyli quattro i od razu wrzucili 2.7 bit? Nie wiem, na 2 dni jak wpadnę to wystarczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 nie ma problemu. Ale na troche bys musial zostawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Raga a ja wiem zalezy co gdzie jak i kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Nosb quattro załatwia od ręki, na swap 2.7 BiT potrzebuję 2 dni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 quattro też rezasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 A co za problem wlozyc Q jak masz czesci do tego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 hehehe ok ok, ile trzeba liczyć na skompletowanie części + robota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Musisz miec : skrzynie , poloski pewnie przednie ( bo moga nie pasowac ) , wal , cale tylnie kompletne sanie z dyfrem poloskami itp . Wydech ( Q ma inny ) , pewnie jakies duperele. Mysle ze 5 k moze peknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Ee to przesada troche + robote doliczyć to nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Liczylem raczej z nią Zalezy jak skompletujesz czesci na allegro No i zawsze cos zostanie co sie sprzeda z twojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Nosb, bądź dobrym kolegą i dołóż Q do B5 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Nosb, bądź dobrym kolegą i dołóż Q do B5 ;-) tia... podłogę wyklepie i będzie jak z fabryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 grunt aby działało ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 A u mnie jak byśmy dołożyli quattro i od razu wrzucili 2.7 bit? Nie wiem, na 2 dni jak wpadnę to wystarczy ? jakies 3 miesiace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 A w ogóle to chciałbym jeszcze zrobić z mojego kombi, tego jeszcze nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 przeciez polscy magicy od bezwypadkowych co chwile takie robia ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peres Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 patrz zdjęcie wyżej Świry Czekamy na odwilż, może Nosb znajdzie padake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Moja jak wszystko pojdzie po mojej mysli wpadnie na chwile na garz miedzy swietami a nowmy rokiem. Wrzucie dyfer ( zmienialem uszczelniacze ) , przymierze silnik ze skrzynia i wstepnie zawiesze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi