Młody_drog Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Nie wrzucaj już więcej fotek proszę... :kox:
Michał Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 kurfa jedziemy koniecznie w sobote na śląsk! wszystkie d*py Twoje czemu na slask haha bo mu naopowiadałem różnych rzeczy :decayed: Nosb pięknie suka wyszła dostaje dożywocie?
badboy Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 kurfa jedziemy koniecznie w sobote na śląsk! wszystkie d*py Twoje czemu na slask haha bo mu naopowiadałem różnych rzeczy :decayed: Nosb pięknie suka wyszła dostaje dożywocie? apropos :decayed:
Nosb Opublikowano 19 Września 2011 Autor Opublikowano 19 Września 2011 No bedzie u mnie dozywotnio : dopki mi nie odjebie i jej nie rozbiore na czesci jak poprzedniej
keżor Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 kurfa jedziemy koniecznie w sobote na śląsk! wszystkie d*py Twoje czemu na slask haha bo mu naopowiadałem różnych rzeczy :decayed: Nosb pięknie suka wyszła dostaje dożywocie? ale chodzi o to , że laski zdejmują majtki w biegu i wrzucają je przez szyber z zapisanym numerem telefonu ? to nie prawda
Dev Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Nosb, wystrugasz mi SLR-a ? :polew: :polew: nieeeeeeee, nie chce już SLR-a, chce Gallardo cabrio !!!!!!!
keżor Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Nosb, wystrugasz mi SLR-a ? :polew: :polew: to już było http://www.tuning.info.pl/artykuly.php?id=459
keżor Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 ale myśle , że z TT lajtowo by Nosb ogarnął R8ke ( nie nie zrobisz nie wierze )
cool506 Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Nosb, wystrugasz mi SLR-a ? :polew: :polew: nieeeeeeee, nie chce już SLR-a, chce Gallardo cabrio !!!!!!! nie musiałyby sie dziewchy na slasku gimnastykowac z trafieniem do szyber, a Tobie nie starczylo by pamieci w ksiazce tel :>
Młody_drog Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Nosb, wolisz rezać czy uprawiać sex? Sorry, musiałem się zapytać
marcin46tkh Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 ...a na moje to białe koła pasują i przekonałem się do białego lakieru u Ciebie mimo, że byłem za Daytoną jak większość Jak Ci się znudzi biały na kołach to walniesz w jakiś kolorek delikatny (ostatnio wpadło mi w ręce foto białego Scirocco na jasnych błękitnych kółkach i wygląda to MEGA ale nie wiem czy w tym kierunku chcesz iść :> ) albo grafit, oby tylko nie czarny. Autko piękne. :good: :hi: Kocham RS4 :kox:
Nosb Opublikowano 19 Września 2011 Autor Opublikowano 19 Września 2011 Jest problem : nie ma szybra Muszą pisac na piersiach numery i pokazywa w nadzieji ze zapisze Ej z tym Rs4 to nie takie znow wielkie halo Prawie wszystko pasuje prawie idealnie Felgi sie przemaluje kiedys badz zmieni Wdg mnie pasuja i podobaja mi sie Generalnie chcialbym jakas grubą fele z rantem skrecana mlody w sumie to sam nie wiem Generalnie to seks ale jak teraz patrze na efekt to nie wiem z czego wieksza frajda
Brysio Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 najwieksza frajda bedzie z sexu w tej oto furmance choc do tego avant o wiele lepszy ))) rozkladana tylna kanapa malina mowie Ci ))
PABLO Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 najwieksza frajda bedzie z sexu w tej oto furmance choc do tego avant o wiele lepszy ))) rozkladana tylna kanapa malina mowie Ci )) A co to za problem przednie fotele przesunąć do przodu i w uj miejsca, dla Nosba to nie problem zapewne Ostatnia fota mega wielki
Nosb Opublikowano 19 Września 2011 Autor Opublikowano 19 Września 2011 Mam astre w kombi to moge tam materac wrzucic A co do bialej to jak bedzie trzeba to tez damy rade bo moja połoweczka drobniutka Ide sie przespac kolejne fejk rs4 leci wieczorem do malowania tylko fmic dopasuje i zderzak
Ciepły Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Rezerwuje prawo pierwokupu gdybyś czasem się zdecydował kiedyś oddać niunie w inne ręce [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 08:20_________________________________________________Nosb to jest dobre porównanie
grzes1150 Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Rezerwuje prawo pierwokupu gdybyś czasem się zdecydował kiedyś oddać niunie w inne ręce [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 08:20_________________________________________________Nosb to jest dobre porównanie W bieli przód za nisko siedzi no i co z tymi czarnymi lusterkami? Skoro nie zostały polakierowane to pewnie będą z SR4
A-rek Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Nosb odwaliłeś kawał naprawde dobrej roboty, wielki szacun za to
Rekomendowane odpowiedzi