bajk Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 wygląda mega btw, co jest ze zderzakiem przednim - na środku na samym dole to coś powinno byćproste - u Ciebie jest jakieś zakręcone
Brysio Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 to jest "special aerodynamic system" chlodzacy i silnik i skrzynie i tylna kanape
Nowak_zg Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 a ja sie spytam o tyl .... bo chetnie bym poogladal dupke 1. wydech juz jest ? Jesli nie to jaki bedzie 2. Co z tymi lusterkami ? zostaja takie w czerni czy bedziesz polowac z czasem na ori rs4 b7 ? 3. Wejda halogeny czy zaslepki ? 4. Jakie plany na wnetrze ? 5. Nie ponaglam tylko pytam z ciekawosci jak narazie to zdecydowanie najgrubszy projekt na forum .... i jak dla mnie najlepszy no ale nie zapomnijmy ze iceman zrobil b5 na b7
MARCIN607 Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 wydech ma homemede (rzeźnia) na środek brak pomysłu reszty nie wiem[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 10:55_________________________________________________Nosb ktos Ci Juljana wyje...ł d
Nosb Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 Lusterka byly malowane Na czarno Gdybym chcial sprzedawac to kazdy by wolal dolozyc z 20k i kupic ori rs4 Bo po kosztach na pewno bym nie oddal Za duzo pracy i nerwow. Pod zderzakiem jest taka listwa/spojlerek . Lezy pomalowany na czarno w bagaju trzeba zalozyc Pawel : strzele fote specjalnie dla Ciebie potem z tylu na podworku -Z tylu nie ma koncowek ciagle : leza w garazu musze dospawac . Wyde ch gdzies pokazywalem w temacie : DP 2x70 cos mm ( nie pamietam juz ) dalej po rurze 63 mm na strone i po puszcze z nierdzewy na strone. Drze morde niemilosiernie Chyba cos wskoczy jeszcze nieduzego na srodek zeby go deko stlumic ale to zobacze poki co bez wnetrze to przeszkadza to -Lusterka poki co takie : nie dam ponad kafla za lusterka bo wole to wpakowac we wnetrze badz silnik. Pozatym nie wem czy sa az takie za***iste: niby ciekawe ksztaltem ale dosc spore i niezgrabne Czas pokaze : bede mial kase trafie tanio to kupie nie to trudno. -halogeny leza trzeba wlozyc ale nie sciagalem jeszcze zderzaka po powrocie od lakiernika -wnetrze robi sie na czarno : kompletuje i wkladam powoli graty a do tego czasu bede smigal z czarno-bezowym Generalnie ma byc black , poki co kiera sline MF a z czasem moze z TT albo cos. Fotele nie wiem Czarne recaro / biale recaro , biale z TT nowej , moze jakis sline tylko. Nie wiem poki co nie mam na to siana i tak. moze na gwiazdke sobie sprawie - Julian mial przerwe : juz na stanowisku
-Wizard- Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Calkiem ladnie to wyglada, przod jeszcze tylko spasuj, ale przeciez o tym pisales. Chociaz kolor auta i fele nie do konca w moim guscie to i tak resp za robote, ktora wykonales.
Mario22 Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Stworzyłeś Magnes na Cipk... Mega szacun za wytrwałośc i środki włożone w cały projekt...
Brysio Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 pussy magnet ))) jak to mowil borat Nosb jak tam srodek skonczony juz ))
adamooo Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 jakiś dystans trzeba założyć bo koła mocno się chowają..a tak to RISPEKT
plastuch Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Mata jedno foto dupska co prawda tylko jedna strona ale tyle ustrzeliłem cichcem Nosb no offence
plastuch Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Kaskolot bidaczek wrósł w krzaki Ale to zdjęcie z zeszłego tygodnia podobno juz lepiej wygląda
Brysio Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Biedne audiczki w tle ;( dawcy organow do przeszczepow )) czekaja ze strachem na swoja kolej
mrogal Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 no ale nie zapomnijmy ze iceman zrobil b5 na b7 poka poka
Mario22 Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 no ale nie zapomnijmy ze iceman zrobil b5 na b7 poka poka A nooo zrobił ale efekt był średni... autko było fajne ale troche przesadzone... nawet mam foto.. foto na szybko wyszukane z mojego archiwum fotek z zlotu w Wiśle pare lat temu Mam jeszcze dokładne foty tego auta gdzieś ale nie bardzo ma czas teraz szukac...
adamooo Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Ale iceman rezał b7 z b5 jak jeszcze nam się nie śniły audi wyrezał takie cacko 6 lat temu..więc respekt też dla niego..trochę przesadził np z programi..no ale szał był
PABLO Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Ale iceman rezał b7 z b5 jak jeszcze nam się nie śniły audi wyrezał takie cacko 6 lat temu..więc respekt też dla niego..trochę przesadził np z programi..no ale szał był Dokładnie. 6 lat tamu to dopiero był szał bo wtedy się pojawiło B7 normalnie
Rekomendowane odpowiedzi