Nosb Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 Jutro wsad Dzisiaj skladalem to do kupy , wyszlo kilka pierdolek ( np brak fabryczneog miejsca wolnego na czujnik cisnienia oleju --> gwintowanie ... W agb byl zaslepiony a tu odlew ) i nie zdazylem dzisiaj wpakowac Wywalilem tez EGR w kosmos Ogladajac ten silnik z bliska coraz bardziej wierze ze ma faktycznie te 82 tys km Wszystko jak nowe bez mala DP zrobione 2,75" na strone
MARCIN607 Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 kiedy to odpalisz?? przypadkiem wtedy przyjadę :gwizdanie:
cool506 Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 zazdroszcze Tobie ze masz czas na to wszystko , ja mam warunki moze nawet lepsze a czasu na to nie mam bo mam drugi biznes, trzymam kciuki !!
Flyer Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Nosb, a co z zegarami? ECU z RS4 ma jakies bogatsze CANy?
Nosb Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 Fly ja mam silnik 2000 a auto 2001 wiec powinno spasic wsio ty miales silnik 99 auto 2004
gregory Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 He he... Dobre sobie Po Tobie nie spodziewam się, że sugerujesz echać do tjunera i zostawić tam worek siana za to co można samemu Ale widać, że chłopak musi się nagimnastykować aby ogarnąć temat finansowo i stąd się to ślimaczy :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 22:38_________________________________________________ Nie, nie Adams nie o to mi chodziło, a raczej o to, że mało który projekt ma tyle stron A ten się dopiero rozpoczyna Jak się skończy będzie może długi jak wątek spotów No, ale mnie to nie przeszkadza wogóle, no i Nosb nie zrozum tego źle. Z mojej strony nie była to żadna krytyka, bo nie ma czego krytykować A co do mojej Coupe to też się składa i też szukam tajli jak najtaniej co by większego od dużego worka pieniędzy nie udać. Ale niekiedy już mi brakuje cierpliwości, jak dzisiaj np. .... kiedy coś robisz, a efekt jest daleki od zamierzonego
Nosb Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 Tak to Gregor jest czasmi niewdziecznie Jak skoncze projekt to temat zamkne i zaloze nowy zeby tylko sie tam tasowac Och Ach itp
MARCIN607 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 zeby tylko sie tam tasowac Och Ach itp :polew: jeżdz do Adasia on Ci galerianki załatwi
vdm Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Za każdym razem co zaglądam do tego wątku, mam ciche nadzieje zobaczyc kolejne foty z pracy jaką wkładasz w to auto szacun za styl życia projekt kox
abdul81 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 to juz chyba nie styl zycia tylko choroba wiem coś o tym... bo u mnie też była epidemia tego :> szkoda tylko ze tych sześciu cyferek w totku sie nie zna było by lżej w tej chorobie wytrwać
Nosb Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Wczoraj go doslownie wepchnalem Dzisiaj ide pospinam go troche z reszta i moze kolo wieczora wstepnie zakrece
barszczyna Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Człowieku, nagraj to koniecznie. Już się nie mogę doczekać. :kox:
Nosb Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Mowisz i masz : Baaaardzo na szybko aby tylko zalapal ( immo nie podpiete itp dlatego od razu gasnie ) Pozatym dorsy : I kolor na test ( prawa strona daytona grey ) : Jedno z dwoch w tym miesiacu na swapa :
Młody_drog Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ale dźwięęęęęęęekkk :kox: Drzwi widać już z tyłu poszerzane lekko
Nosb Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Brakuje mi tylu/cwiar , lamp tylnich i zderzaka . Drzwi moglem zwykle poszerzyc a nie bulic kupe siana a kosztowaly nie malo ale nie chce szpachlotuningu Dzwiek to trzeba poczekac az zakoduje po niedzieli immo i polacze reszte kabelkow
Rekomendowane odpowiedzi