Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 ASJ] Konwersja na RS4 Swieze foty 157 & 173 & 192 :)

Nosb

Rekomendowane odpowiedzi

Wysłałem Ci już ceny. Od tych cen 10% zniżki. Jak będzie taniej gdzieś to pisz jeszcze zbijemy z ceny.

Będziesz tylko musiał przyjechać do Wrocka odebrać graty.

daniel sorry za OT,

HORNET czy dalbys rade zalatwic nadkola do rs4 b5 potrzebuje 2xprzod i 1x tyl,i ile cala klapa z ori daszkiem rs4 b5 by wyniosla?jak co to pw

Numery części na pw dawaj. Od podanej ceny odejmujesz 10%. Postaram się po niedzieli jeszcze coś zbić na cenach bo podjadę osobiście do właściciela salony bo yebany nie podpisał mi 2ch dokumentów :wallbash: :wallbash:

• Odpowiedzi 3.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Hornet dzieki za checi ale chyba cos mu tam kijowo prowadzisz bo wysooookie kolego wysokie te ceny :)

No tak podliczam wsio co kupilem sprzedalem itp... Wyjdzie mniej mnie wylozonej kasy ale kurde ile pracy , latania i kombinowania to ja tylko tak naprawde wiem...

Dzisiaj np juz mialem skladac fmic i zderzak , przerobic kostki do lamp i praktycznie sie przejechac ... No to leje plyn do chlodnicy... cieknie ... Ok : czujnik wentylatorow oring pod nim spoko... Nagle patrze cieknie z chlodnicy :wallbash: W dupe dziurka jakby ktos igla przekul... i ku**s : chlodnica out i trzeba to zalutowac/zaspawac ... I tak ku$%a ciagle cos , ciagle jakas pier**la , ciagle cos nie pasuje i czegos nie ma... Ech :thumbdown:

To jest właśnie najgorsze, takie pierdołki, które pochłaniają pełno czasu, dlatego trzeba mieć mega cierpliwość, żeby samemu zarabiać na podzespoły, samemu je zakładać, rzeźbić, sprzedawać niepotrzebne rzeczy itd itd. Jest w ciul pracy o której w takich topicach się nie mówi.

Wiem, że ma drogo ale z czegoś musi mi płacić za obsługę finansową :decayed:

Dawaj na PW najniższe ceny jakie otrzymałeś i przycisnę go. W poniedziałek jestem u niego.

Panowie kolor z B7 : najblizej mu ( mozliwe ze to tez byl wlasnie on tylko np przybrudzony ) do avus silver ... Na oko taka szara/srebrna/oliwka :) Kojarzy ktos o jaki mi chodzi ? Mijalem z dwa razy sie z taka b7 w tym kolorze i bardzo mi wpadlo w oko.

Bliżej mu zielonego ma być? jasny kolor czy z ciemniejszych?

http://www.audizine.com/forum/showthread.php/410122-My-beige-Audi-A4-B7-TQ-S-line-(new-pictures)

Raczej taki wlasnie szaro-oliwkowy :) dziwny kolor :) Ale podbalo mi sie auto w nim :) Moze sie na nie natkne jeszcze bo ktos z okolisy pomyka :)

W piz*u teraz to pokomplikowales :decayed: dobra olewamy moze go dorwe gdzies na drodze :)

Panowie kolor z B7 : najblizej mu ( mozliwe ze to tez byl wlasnie on tylko np przybrudzony ) do avus silver ... Na oko taka szara/srebrna/oliwka :) Kojarzy ktos o jaki mi chodzi ? Mijalem z dwa razy sie z taka b7 w tym kolorze i bardzo mi wpadlo w oko.

pewnie masz na mysli moj kolor, tylko w wydaniu B7 (jest nieco inny)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...