Gracjan Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 jak słucham dzwieku tego silnika na takim wydechu to chyba kupie dziecku nauszniki do samochodu i przerabiam wszystko ja zawsze jak wjeżdżam w tunel to szyby w dół i ogień ciekawe co lepsze, jedna rura czy dwie niezależne do jednej puchy To samo robie Ja uważam że lepiej mieć 2 rury niż jedną rynnę..... Ten wydech który teraz mam jest moim zdaniem optymalny do jazdy na trasy i do zaprezentowania jaki dźwięk wydaje 2.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Nosb tu masz fajne RS4 na częsci moze wezmiesz cos z niego http://allegro.pl/rs4-180km-quattro-w-calosci-lub-na-czesci-i1649880005.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 proszę was - dokumenty zostały zagubione ;o hehehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Dzięki Nosb za ogarnięcie auta ,tel się znalazł ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Nie znalazl sie W piz*u wszystkie kontakty ;( Dziala toto jakos lepiej cokolwiek ? Kolejny element ukladanki ( to jeszcze nie jest ostateczna wersja tylko przymiarka ) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Pasi od Cabrio bez rzeźby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 do Exeo pasuje to do B6 pewnie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Chcialbys Nie pasuje wogole Ale co to za przeszkoda jak sie chce miec takie wloty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 wow i zostaje jasne wnętrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Jak co to wiem kto ma do sprzedania kremowe stołki od R8 ale tą wersję biedniejszą - nie te zajebiaszcze kubły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Tak wnetrze zostaje jasne. Co do foteli to najmniej pilna potrzeba na teraz Ale mozesz zapodac co , jak i za ile Generalnie mialem na stolki inny plan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Chcialbys Nie pasuje wogole Ale co to za przeszkoda jak sie chce miec takie wloty? jestes miszcz )) kurde bedzie cos z tej normlanej b6 na tym aucie ) bo widze ze to mega kox zlepek bedzie niepowatrzalny )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Tak poprawiło się, zobaczymy jak ze spalaniem wyjdzie teraz, no z tym tel to teraz ciekawa sytuacja jak go wcięło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 trochę zabawy z deską będzie wstaw fotki jak się z nią uporasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ludzie nie gadajcie z NOSBEM- to jest Rzeżnik nie reazacz- na moich oczach wczoraj dwie b5 na złom wysłał bandyta jeden. :polew: :tongue4: :tongue4: Daniel poprawieło się Łukaszowemu autku - całą trasę do kielc 200km/h leciał i się cieszył ps wydech na żywca gra niesamowicie :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Daniel poprawieło się Łukaszowemu autku - całą trasę do kielc 200km/h leciał i się cieszył nawet 230km/h było kawałkiem :> A Nosba auto jak skończy to będzie rakieta i ten dźwięk muzyka dla uszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 miszczu a co z moimi dekorami? ogarniete juz? Decha kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 a no właśnie jak wczoraj wracałem do domu widziałem zwykłe rs4 b7 takiego szaraka- jakoś słabo wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 z jedrzejowie u mnie jest b7 rs4 ale kolor taki blady Blue tez nie bardzo to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi