Kunio Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Kuniak kur#a jaki brak postepu ? Jak auto idzie po niedzieli do malowania ? :gwizdanie: Ja zdjęć złożonego nie widziałem. Przeoczyłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Kuniak kur#a jaki brak postepu ? Jak auto idzie po niedzieli do malowania ? :gwizdanie: Ja zdjęć złożonego nie widziałem. Przeoczyłem? Przeoczyłeś :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 No raczej Zaraz sie okaze ze i silnik przeoczyles Mam kilka zakladow next week do lakierowania wiec namietnie chce cos wybrac Cherry Black z palety audi Wiecej fot : http://www.audizine.com/forum/showthread.php/312884-Cherry-Black-Pearl-Effect-on-a-Sunny-Day.-Lil-update I like :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 18:59_________________________________________________Krzysiek dystanse w kielcach hbm aluminiowe zmieniajace rozstaw , wkladki gwintu do srub ze stali. [br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 19:01_________________________________________________Jest jeszcze cos takiego : http://www.leftlanelife.com/audi/10377-new-samoa-orange-2011-r8.html Posredni miedzy pomaranczem a tym brazem ipanema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Ten ostatni jest przehuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 na słońcu pomarańcz w cieniu brąz konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 No, nareszcie zacząłeś wybierać sensowne kolory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 bedzie Cie widać z Kilometra bo już słychać z 5 kilometrów :evil: PS. Listewka na zderzak Miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Pomaluj każdy element na inny kolor,każdemu z forum się będzie podobać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Jaki kolor i jaki kolor? Pierdolnij cała furę w chrom i dogodzisz wszystkim. Każdy zobaczy co chce. Zależy w jakim dresie podejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Spoko prawie jestem zdecydowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 pierdolta pierdolta a on i tak wybierze co mu się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 orange mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 i znowu z tym kolorem nie maluj go wcale i zrob rost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Spokojnie Lakiernik ugadany. Lakier okaze sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Spokojnie Lakiernik ugadany. Lakier okaze sie Czyli że nadal nie wiadomo jaki? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 niestety w sumie na 100% nie jestem zdecydowany Mozliwe ze skonczy sie tak ze wjade do malowania i wybierzemy cos z lakiernikiem dopiero hehe Te brazy z audi chcialem dorobic to nawet receptury na nie nie maja w mieszalni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 bierz ten Orange, co wczoraj ogladalismy i nie pitol! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demonkyo1 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 nosb bierz tego, jest konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi