miron78 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 04.10.2007 po 3 miesięcznych poszukiwaniach ustawiłem w garażu nowego paździocha ale konkretnie : Audi A4 Avant 1.8T Quattro ( seria 190 kucy ) 08.07.2003r Wypasik : - kolor platynowa perła ( audi exclusive ) - xenon ( samopoziomujące, spryskiwacze ) - 8x poducha - audio BOSE ( 9 głośników, wzmacniacz , subwofer, zmieniarka 6 cd ) - chrom pakiet 100% - s-line 100% - skóra+materiał speed ( s-line ) - czarna podsufitówka ( s-line ) - skórzana sportowa kierownica i gałka zmiany biegów ( s-line ) - aluminium wykończenie wnętrza ( s-line ) - sportowe zawieszenie - 30mm ( s-line ) - Navi+ - 4x elektryczne szyby (otwierane i zamykane z pilota) - elektryczne i podgrzewane lusterka - podgrzewane fotele z elektrycznym ust. lędźwiowym - 6 biegów - fele 235/45/17 ( s-line ) - pakiet oświetlenie - pakiet zima - pakiet schowek - czujnik zmierzchu - pełny kolorowy FIS - klimatronik 2-strefowy - samościemniające lusterko wew. - funkcja odprowadzenia do domu - 2x podłokietnik - ABS+ESP+ASR+EBD ........hhhmmmmm no i reszta to podstawa więc nie wypisuję....... na szybko to chyba tyle poczynione modyfikacje : - zmiana softu COMPSPORT + turbina z audi TT 225Ps ( ok 225KM , 310nM ) - zciemnione tylne szybki ( folia 3M FX35 ) - wymiana xenon na Bi-xenon - wymiana Navi+ na RNS-E - rozbudowa RNS-E o DVD PHANTOM 300B - wymiana felunku S-line 235/45/17 na polerki z A8 225/40/18 - wymiana seryjnych lamp tylnych na ledy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 no stary zapodales takiego wypasa, ze az nie wiem co napisac :> fura maxymalny chyba jako jedyny na forum posiadasz seryjne 190 KM w 1.8 T :thumbup:avant malinka, s-line , navi itp, itd :oklaski: milej jazdy i nie rób kuchenki gazowej z tej bryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 gratki, piękny avancik z Q, full wypas :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seta Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Piękna miłej jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 łojezu ale piękna. Tera musze kupic taką nie ma bata Napisz na Pw ile dałes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaj82 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Wypasiona jeszcze przednia dokładka od s-line i ja bym nic nie zmienial( oczywiscie oprocz mocy ) gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Miron fura KOX. Pełen Kox !! I ten silnik jakbyś miał jakieś pytania to wal Gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 miron, wiedzialem, ze po zlocie bedziesz chcial kupic dokladnie to samo, co ja mam Oprocz silnika i paru detali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 dzięki wszystkim za opinie - coprawda miał być inny kolor no ale bez przesady - chyba jest dobrze Miron fura KOX. Pełen Kox !! I ten silnik jakbyś miał jakieś pytania to wal Gratki Poziek napewno będziemy w stałym kontakcie bo w przyszłości bedę miał do Ciebie kilka spraw ( w końcu kupiona za Twoją namową :th: )[br]Dopisany: 06 Październik 2007, 22:24 _________________________________________________ miron[/b], wiedzialem, ze po zlocie bedziesz chcial kupic dokladnie to samo, co ja mam to fakt - postanowiłem że nie odpuszczę w szukaniu - pakiet S-line musiał być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keżor Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 :oklaski: :oklaski: no miron teraz sie możesz ścigać z Icem po drodze z nowej kaletki autko wypasik planowane zmiany na które mnie stać w tym miesiącu : myjnia bez wosku z wycieraniem do sucha - 13 zł raczej 3zł bo jeszcze ramki klubowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 no miron teraz sie możesz ścigać z Icem po drodze z nowej kaletki bez przesady..........jeszcze nie mało mi brakuje choć w sumie mam niezłą furmankę 3.6litra biturbo 360kucy czyli fura ica niema nic do gadki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 jakby dało się sumować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 s-line 100% no raczej nie 100% a gdzie zderzaki ? i dlaczego atrapa nie ma znaczka s-line ? Generalnie to "pazdzioch" ale jak zmienisz jeszcze zderzaki to bedzie lux malina GRATULUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 :slina: 190 km + quattro.. :drool: zaloze sie ze na pewno to nie koniec.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 łoj no to teraz odstrzeliłeś ptaka to serduszko :drool: te wartości wewnętrzne :drool: :drool: no to masz nowa panienkę. nie dopuszczaj do niej żadnej myjni. :bicz3: delikatna gąbeczka, szmatka i nic tylko pieścić a no i faktycznie, nie rob z niej "zapalniczki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 dlaczego atrapa nie ma znaczka s-line ? hehehe Lukasik a ty co się czepiasz :Dto że na tylnej klapie niema znaczka 1.8TQ to też nie jest oznaka że to nie jest 1.8TQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keżor Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 mirek, mi chodziło o wyścig na drodze z nowej kaletki , NOWEJ KALETKI (dziury, bruk, dziury , garby , dziury) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 bardzo ładna sztuka w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Piękny Avancik :oklaski: nic dodać nic ująć :drool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Piekne OOOO tez bym chial B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi