Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B6 BEX] Mironowóz cz.II - S-line , Ledy , 18 , RNS-E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Lukasik a ty co się czepiasz

Mironek ja juz tak mam :wink4:

że na tylnej klapie niema znaczka 1.8TQ

to sie zawsze sciaga :notworthy:

a czepiam sie bo na bokach jest Sline a przod a juz wiem przod nie jest Sline to nie ma znaczka :D

Opublikowano

Miron Gratulacje zakupy pieknej furki..... wreszcie dopadłeś to co chciałes jeśli chodzi o wyposazenie bo chyba silniczek miał być inny....no ale ten tez jest kozak!!!

:quattro:

Opublikowano

Miron!! nawet w tej serii jest wystarczająco piekna, aby przyciągnąć wzrok na dłużej, hmm chyba tu nic wiecej nie potrzeba mówić wszystko cudne. 190ps ładny poczatek na mody. graterson

Opublikowano

:drool:

:hi:

:notworthy:

:oklaski:

Opublikowano

^^^^^ ten na górze to jest dopiero wygadany :polew:

Opublikowano

za***ista !!! Gratki :):quattro:

sexkonikyb8.gif

Opublikowano

za***ista !!! Gratki :):quattro:

sexkonikyb8.gif

A ten animek na dole to co.. :polew: :polew:
Opublikowano

nice :quattro:

Opublikowano

Miron ja to chce zobaczyc na zywo - widze Cie w czwartek na zlocie :thumbup: bo jak nie to :bicz3:

Opublikowano

Ładna furmanka , wypasik bardzo mi sie podoba gratki :thumbup::audi:

Opublikowano

Miron napisz jak tam wrażenia z jazdy ? Tu masz 190 KM no ale waga + i Q troszke muli rolowany tam miałeś 150 , jaka różnica w odejściu ? Trakcja to oczywiste że niebo a ziemia :)

Opublikowano

Miron ja to chce zobaczyc na zywo - widze Cie w czwartek na zlocie :thumbup: bo jak nie to :bicz3:

niema takiej możliwości narazie to nawet nie mam czasu posmakować jazdy bo zabiegany jestem i cały czas latam zielonym ( zresztą w pierwszej kolejności formalności z B6 muszę załatwić ) prędzej się nigdzie nie ruszam

[br]Dopisany: 08 Październik 2007, 12:31 _________________________________________________

Miron napisz jak tam wrażenia z jazdy ? Tu masz 190 KM no ale waga + i Q troszke muli rolowany tam miałeś 150 , jaka różnica w odejściu ? Trakcja to oczywiste że niebo a ziemia :)

Oniacz pierwsze wrazenia są następujące tam było 1.8T+program na 170 i różnica w osiągach wg mnie jest duża ( tzn. mam wrażenie jakby zielony miał z 50 kucy więcej )w B6 wciskam pedał do końca i czekam na jakieś wciśnięcie w fotel a on coprawda przyśpiesza ale jest to takie jednostajne.Napewno narazie furacz osiągami nie fascynuje.Jeżeli chodzi o zawias to tam był niby extra sportowy ( niski i sztywny ) skolei w B6 niby seria tyle że s-line a jest 2 razy sztywniejszy od mojej B5.Narazie ogólnie jejździ się przecudnie i mniej zwracam w tej chwili na osiągi a raczej podczas jazdy delektuje się wnętrzem i komfortem jazdy ( to tyle z pierwszych wrażeń ) .............acha i jak włączam zapłon to najpierw wyskakuje mi napis OK świeci 2 sekundy gaśnie i zaświeca się CHIPUJ MNIE - wy też tak macie ? kto to usuwa - Rogal ? :polew:

Opublikowano

miron78

zaświeca się CHIPUJ MNIE - wy też tak macie ? kto to usuwa - Rogal ?

:polew: :polew: :polew: no już niby tak...

Opublikowano

w VTG tez mają już program do niego

u mnie pojawiał się napis - BIG TURBO :naughty:

Opublikowano

Bardzo fajne acztery :th:

Wyposażenie Gitarra :th:

Przeziębienie softa murowane :P

Opublikowano

niezly wypasik gratuluje zakupu

Opublikowano

śliczna .... :oklaski: :oklaski: :oklaski:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...