Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AHU] Wahacze z allegro - komplet za 600zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na celu nie mam robienia antyreklamy ale przestrogę dla innych. Mianowicie kupiłem na allegro komplet wahaczy za 600zł (cena atrakcyjna) i po 6 tyś. górne wahacze są do wymiany bo mają już luzy nie są słyszalne podczas jazdy ale byłem u mechaniora wymienić simerbloki tylnej belki i sprawdził mi wahacze z przodu i :kwasny:. Brak chwilowy gotówki zmusił mnie do kupna tańszych wahaczy ale myślałem że wytrzymają conajmniej z 20-30tyś i wtedy kupie lepsze a tu szybciej musze wahacze wymieniać niż olej w silniku więc jak ktoś chce zaoszczędzić to nich kupi te droższe orginalne a na pewno bardziej mu się będzie to opłacć niż tak jak ja to zrobiłem. a jeszcze co do tych wachaczy to słyszałem że sciągają je zużyte z niemieckich serwisów całymi kontenerami i je czyszczą, regenerują bo oznaczenia mają jak orginalne :bicz3:. A tych oszustów to :bicz:

Opublikowano

juz dawno pisalismy o tym zeby tego gówna nie kupowac ;)

Opublikowano

Wiedziałem że to nie jest jakaś rewelacja ale 6tyś to zdecydowanie przegięcie. :rant:

Opublikowano

Wiedziałem że to nie jest jakaś rewelacja ale 6tyś to zdecydowanie przegięcie. :rant:

Zdarza sie, że wytrzymują 7tyś :polew:

Opublikowano

W takim przypadku antyreklama jest wręcz konieczna podaj nazwę użytkownika!!! i pod jaką marką były te wahacze!!!

Opublikowano

W takim przypadku antyreklama jest wręcz konieczna podaj nazwę użytkownika!!! i pod jaką marką były te wahacze!!!

e tam, wystarczy spojrzeć kto oferuje komplet oryginałów za 600zł....

zamykam, nie ma co się dalej rozwodzić... przykra sprawa, ale cóż...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...