mikolaj85 Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Witam chaił bym u siebie zrobić mod zderzaka Obecnie posiadam zwykły, chciiał bym go zmienic na S-line do tego zamontowac grill z S4 Pytanie czy dolna kratka grilla S4 bedzie pasowac pod zderzak S-line B6 ? 1
mikolaj85 Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 Nie wyjdzie Grill z S4 jes duzo ładniejszy niż s-line. A kupa to jest ten w fabrycznym zderzaku Te pionowe paski o wiele lepiej wyglądaja niż cały poziomy. Moge jeszcze kupic cały zderzak z grilem i kratkami od S4 ale bardziej mi sie podoba S-line. Tylko problem czy dolny z S4 wejdzie w zderzak S-line.
Cuber Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Nie bedzie pasować dolny grill z S4 do zderzaka S-line
mikolaj85 Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 Szkoda Bo wygląda kosa Może by go jakos przyciąć Musze taki mieć tylko cały chce.
Cuber Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 No ale przeciez nie wyglada źle ten czarny dolny z górnym czarnym z eSy ( wedle mnie powinien byc cały czarny ) choc jednak najlepiej isc w body-kit S-line albo w S4
Remik-A4 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 no lepszej opcji raczej nie ma
mikolaj85 Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Opublikowano 15 Listopada 2010 Zobaczymy postaram sie jakoś dopasować, dociąć w koncu to plastik, a jak nie to cały zderzak S4 wrzuce To mój pierwszy mod bedzie oprocz listw wewnątrz auta miałem czarne wymieniłem na srebrne rybią łuske Btw. jeden cały komplet Quattro listw rybia łuska mam na sprzedaż. Przez przypadek dwa kupiłem [br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 02:12_________________________________________________Odświerzam temat znalazłem na zagranicznych forach taką modyfikacje i mozna to zrobić bez wiekszych problemów. Poniżej linki http://www.tyresmoke.net/forum/audi-a4-s4-cabrio/62030-my-modded-s4-lower-grille-s-line-lower-bumper.html http://www.audi-sport.net/vb/a4-a4-cabriolet-s4-forum-b6-chassis/23111-lower-sport-skirting-honeycomb-grill.html Btw. Ładna ma ta czarnulke :gwizdanie:
pablo1984 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Nie wygląda to najgorzej a Twoja A4 będzie unikatowa :gwizdanie:
maciekpolanica Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ja się zastanawiam czy ktoś próbował przerobić dolna kratkę od s-line tak aby zostawić ramkę wokoło, a wzór kratki był taki sam jak boczne kratki.
wroclav Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Intensywnie myślę nad takim modem Czekam tylko z montażem całej dokładki s-line aż zejdą trochę śniegi. Ale na pewno spróbuję
Młody Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Wąski miał dolny od S6 z tego co pamiętam w zderzaku od s line. Zapytaj go [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 19:54_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=25489.0
Nosfer Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Jest gdzieś wątek jak to przerobić.. Czekaj.. Czaki22 to przerabiał.. Dla mnie kupol, ale zobacz sobie sam.
wroclav Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Spoko, nie będę kombinował Kupiłem grilla s-line i tylko ramkę w czarny mat zrobiłem. Będzie miodzio na ori
malik Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Ja się zastanawiam czy ktoś próbował przerobić dolna kratkę od s-line tak aby zostawić ramkę wokoło, a wzór kratki był taki sam jak boczne kratki. Tak, ja i Lukas robiliśmy taki mod parę lat temu w naszych B6. Jest trochę cięcia ponieważ kratka S4 jest odrobinę szersza niż s-line. Polecam kupić dobry dremmel i małe, czarne wkręty, którymi to później wszsytko razem skręcisz. Tnij małymi fragmentami i za każdym razem przymierzaj tak żeby nie przedobrzyć.
maciekpolanica Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Ja się zastanawiam czy ktoś próbował przerobić dolna kratkę od s-line tak aby zostawić ramkę wokoło, a wzór kratki był taki sam jak boczne kratki. Tak, ja i Lukas robiliśmy taki mod parę lat temu w naszych B6. Jest trochę cięcia ponieważ kratka S4 jest odrobinę szersza niż s-line. Polecam kupić dobry dremmel i małe, czarne wkręty, którymi to później wszsytko razem skręcisz. Tnij małymi fragmentami i za każdym razem przymierzaj tak żeby nie przedobrzyć. Masz moze zdjecia na aucie oraz jak to wyszlo??
studziany Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Na poprzedniej stronie kolega podał linki do zagranicznych stron ze zdjęciami. pozdr
maciekpolanica Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Tylko ze na tych zdjeciach ten grill wystaje ze zderzaka. Ja szukam zdjec z ramka os s-line a kratka wewnatrz od s4. Pozdrawiam
daniels Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 da się to zrobić,robiłem u siebie,obudowa s line a środek s4,trochę rzeźby było... http://img573.imageshack.us/img573/1346/dan2938.jpg
Rekomendowane odpowiedzi