Salas_ Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Witam Pany.Jak się zdecyduję na 1.8T to możecie polecić mi gdzieś gazownika co mi założy dobra instalację gazową? Dobre graty to podstawa chyba do tego silnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandrzej Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Neptun - gaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salas_ Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Orientacyjnie jaka cena? Skrobnięte z Nexusa 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Ja również mogę ich polecić. To jest ich stronka: http://www.neptun-autogaz.pl/ napisać email i czekać na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salas_ Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Dzięki bardzo! :-) Skrobnięte z Nexusa 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekp Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Co do spotu, to mnie w Koszalinie przez najbliższe 2-3 tygodnie na 100% nie będzie Przyjeżdżam co jakiś czas na kilka dni, więc wtedy się dołączę - o ile będziecie organizować w danym terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Ja do października zamieszkuję Kołobrzeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Też się chętnie piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salas_ Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Jak kupię do tego czasu to również jestem na tak. Słyszałem, że ten w Neptun gaz na jakichś mniej popularnych częściach robi gazidlo, prawda to? W Kołobrzegu jest jakiś dobry fachowiec? Bo kumpel mi mówił tylko nie pamięta nazwy zakładu. Skrobnięte z Nexusa 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabek94 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Nie wiem na jakich częściach, ale również mogę ich polecić. Inny samochód po serwisie i regulacji u nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troopers Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Witam, a ja mam pytanie do Was, śledzę forum od jakiegoś czasu i powoli przymierzam się do zakupu B8'ki....czy ktoś z Was posiada takową co by sienpodzielil spostrzeżeniami uwagami przy zakupie i na żywo mógłbym obejrzeć auto. Aktualnie przebywa m w Koszalinie.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabek94 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Pany, gdzie znajde dobra lakiernie w Koszalinie lub okolicach? Potrzebuje kilka wartych odwiedzenia miejsc w mieście i tak 20km od w każdą stronę. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/290589-sierpien-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/ Kto może niech pomoże oddając głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomacho Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Organizowany zlot "Grupa Vag" Koszalin godzina 12:20 Niedziela , za Castoramą(od strony stacji) o 12:40 wyjazd grupowo na mostowo, mozna zabrac ze soba jakis prowiant poniewaz bd miejsce na grilla . Nie jest to pierwsze spotkanie Vagowiczow, za kazdym razem cieszy sie duza frekwencją Edytowane 10 Października 2014 przez tomacho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Organizowany zlot "Grupa Vag" Koszalin godzina 12:20 Niedziela , za Castoramą(od strony stacji) o 12:40 wyjazd grupowo na mostowo, mozna zabrac ze soba jakis prowiant poniewaz bd miejsce na grilla . Nie jest to pierwsze spotkanie Vagowiczow, za kazdym razem cieszy sie duza frekwencją postaram się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 No rozpoczęciu sezonu trochę samochodów się pojawiło. Warto podskoczyć, daleko nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekp Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Witam, a ja mam pytanie do Was, śledzę forum od jakiegoś czasu i powoli przymierzam się do zakupu B8'ki....czy ktoś z Was posiada takową co by sienpodzielil spostrzeżeniami uwagami przy zakupie i na żywo mógłbym obejrzeć auto. Aktualnie przebywa m w Koszalinie.pozdr Aktualnie przebywam w okolicy Koszalina, więc jeśli nadal się przymierzasz do B8 i chcesz zobaczyć na żywo avanta z LEDami to jest szansa Ogólnie jeśli macie ochotę, to można się jakoś umówić na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Panowie jest ktoś w Koszalinie kto wyreza mi zaślepki sprysków chodzi o to żeby wyciąć otwory w zderzaku kompletnie nie mam pojęcia jaki się za to zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekp Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Aktualnie przebywam w okolicy Koszalina... I już nie przebywam Szkoda że nikt się nie odezwał, może kolejnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troopers Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Aktualnie przebywam w okolicy Koszalina... I już nie przebywam Szkoda że nikt się nie odezwał, może kolejnym razem. Cześć, szkoda, że dopiero teraz odczytałem posta daj znać jak będziesz w okolicach na pw, z miła chęcią w spokooju na żywo zobaczę auto no i nie ma to jak opinia użytkownika/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi