davidoati Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Panowie gdzie najlepiej na przegląd podjechać ? Dobrze że dowód spojrzałem bo mi się jutro kończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Mam nadzieje, że w Koszalinie już nie matują miedzianych przewodów. A co złego jest w miedzianych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz_kierownicy Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Panowie gdzie najlepiej na przegląd podjechać ? Dobrze że dowód spojrzałem bo mi się jutro kończy na MZK mają długo czynne. Chyba do 21-22 codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Koledzy u kogo w Koszałku można obniżyć autko.Zeby zrobili fachowo i w miare szybko :> po grzyba...?? ja mam 18' i w koszalinie są tragiczne drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Koledzy u kogo w Koszałku można obniżyć autko.Zeby zrobili fachowo i w miare szybko :> po grzyba...?? ja mam 18' i w koszalinie są tragiczne drogi Nie obniżam to był zły pomysł zakładam 19'' i będzie miodzio wygłądać.A na zimę mam 16" Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 19' jezuu oszalałeś....koza będzie... zakładaj 18' więcej na koszalin to masakra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Jestem już wstępnie umówiony na bixenonki,gościu już zbiera materiał. A co do alusków widziałem live jak wygląda na 19" b7 :drool: i oponki dlamnie to 215/35/to max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 19' jezuu oszalałeś....koza będzie... zakładaj 18' więcej na koszalin to masakra... jak na 19 wygląda jak koza to na 18 też będzie jak koza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 tia ale jak nie obniżysz ja mam 18' i mimo to nie obniżam... koleiny i dziury masakra...a ostatnio fele prostowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 ja mam 17 w b5 i też nie obniżam wygląda ok drogi są masakryczne nigdzie bym nie wjechał jakbym go posadził, robi się kaleka z auta a to się mija z celem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 juz nie wymyslajcie z tymi drogami, bo nie jest tak zle. mam 17 cali ,zjezdzilem pol polski i nie bylo tragicznie,a auto mam posadzone -40/-30. w koszalinie tez nie ma tragedi. a b5 na 17 bez gleby wyglada jak koza nawet na zawieszeniu 1be. a po koszalinie jezdze bez problemu, zadnego. nawet w zimie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Panowie mam pytanko, prawdopodobnie pierdzi mi już kart. dzisiaj się położę pod auto i będę wiedział dokładnie. Co będzie lepsze drugi kat czy stumienica? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 STRUMIENICA tylko nie jakiś badziew tylko porządna. [br]Dopisany: Maj 20, 2011, 09:30:11 _________________________________________________Koledzy a ja z innej beczki troszeczkę poszukuje felg alu 17" tanio mogą być do regeneracji z rozstawem 5x112 do AUDI ma ktoś na zbyciu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 może jakiś spocik w Sobotę ??ładna pogoda!![br]Dopisany: 20 Maj 2011, 11:06_________________________________________________a za ile PLNÓW te fele chcesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 jak najtaniej ale rozważę każdą propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 A ile za taką przyjemność? I czy w koszłkowie dostane gdzieś strumienice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 ja płaciłem u Cichosza na Szczecińskiej 95 zł za strumienice i chyba 30 wymiana remusa strumienica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 chyba raczej Czekaja a nie cichosza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmary Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 może jakiś spocik w Sobotę ??ładna pogoda!! jesli w godzinach popoludniowych to ja sie melduje ze moge wpasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 chyba raczej Czekaja a nie cichosza? racja mój błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi