krzysieqakces Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 w takim razie mi też pasuje w niedziele ustalmy jakąś godzinę. Co powiecie o 16? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 ja jestem za 16 w niedziele PASUJE Komu jeszcze?? :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1974 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 myślę że dam rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 To jutro o 16 na pewno ja będę pod Amfiteatrem, a w niedziele... Jak będzie chwilka i Żonka pozwoli, to się zjawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras124 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Jutro o 16 jak się wyrobię, to może też podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieqakces Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 a nie damy rady ustawić się na jeden termin? np na tą niedzielę? piątek to różnie bywa bo niektórzy pracują, ale w niedziele to raczej każdy leży do góry ch**em i nic nie robi :decayed: przynajmniej ja jakby co to mi pasuje i w piątek i w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario0760 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 W niedziele o 16 mógłbym wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 No to myślę, że i ja w niedzielę się pojawię Ale nic nie obiecuje, nie wiem jak mi się jeszcze plany ułożą. A jutro ktoś się pisze na mały spocik czy jednak nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieqakces Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 no to jak tyle osób na niedziele jest to jutro sobie chyba odpuścimy, chyba że podlecimy sobie w trzech, ale to jeszcze na gadu jak coś czyli co, NIEDZIELA godz. 16, koło amfiteatru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario0760 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Panowie a ktoś z Was miałby mozliwość na niedziele zabrać ze sobą lapka i vaga?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieqakces Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 ja mogę wziąć, ale mi bateria w laptopie trzyma max 40 minut :gwizdanie: a co potrzebujesz? logi czy jakieś błędy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Moja trzyma tez coś koło godziny, więc myślę, że poradzimy sobie na dwa lapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario0760 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 tzn u mnie jak u mnie raczej nic, ale u kolegi który zakupił niedawno b6 świeci sie airbag ciągle oraz drugi kolega zakupił b5 polifta i w sumie nic o nim nie wiadomo jeżeli chodzi o vaga itd póki co przeładowuje turbina sporadycznie. Postaram sie ich przyciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 to co jutro 16 AMFI ????? :thumbup: :dance: to do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 to co jutro 16 AMFI ????? :thumbup: :dance: to do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario0760 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieqakces Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 do zobaczenia pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 ja tym razem nie dam rady być ;( ;( ;( a taka ekipa się szykuje udanego spota dajcie jakieś fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieqakces Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 etam, na kilka minuty byś wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi