Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

myślę że dam rade :good:

Opublikowano

To jutro o 16 na pewno ja będę pod Amfiteatrem, a w niedziele... Jak będzie chwilka i Żonka pozwoli, to się zjawie :naughty:

Opublikowano

a nie damy rady ustawić się na jeden termin? np na tą niedzielę? piątek to różnie bywa bo niektórzy pracują, ale w niedziele to raczej każdy leży do góry ch**em i nic nie robi :decayed: :decayed: przynajmniej ja :naughty: jakby co to mi pasuje i w piątek i w niedzielę :tongue4:

Opublikowano

W niedziele o 16 mógłbym wpaść ;)

Opublikowano

No to myślę, że i ja w niedzielę się pojawię ;) Ale nic nie obiecuje, nie wiem jak mi się jeszcze plany ułożą. A jutro ktoś się pisze na mały spocik czy jednak nie?

Opublikowano

no to jak tyle osób na niedziele jest to jutro sobie chyba odpuścimy, chyba że podlecimy sobie w trzech, ale to jeszcze na gadu jak coś :tongue4:

czyli co, NIEDZIELA godz. 16, koło amfiteatru? :decayed:

Opublikowano

Ok :naughty:

Opublikowano

Panowie a ktoś z Was miałby mozliwość na niedziele zabrać ze sobą lapka i vaga?? :mysli:

Opublikowano

Moja trzyma tez coś koło godziny, więc myślę, że poradzimy sobie na dwa lapki ;)

Opublikowano

tzn u mnie jak u mnie raczej nic, ale u kolegi który zakupił niedawno b6 świeci sie airbag ciągle oraz drugi kolega zakupił b5 polifta i w sumie nic o nim nie wiadomo jeżeli chodzi o vaga itd póki co przeładowuje turbina sporadycznie. Postaram sie ich przyciągnąć ;)

Opublikowano

to co jutro 16 AMFI ????? :a4fan::thumbup: :thumbup: :dance: :dance: to do zobaczenia :siema:

:good:

Opublikowano
:good::audi::good:
Opublikowano

:hi: ja tym razem nie dam rady być ;( ;( ;(

a taka ekipa się szykuje udanego spota dajcie jakieś fotki :good: