Mateo1373 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Albo wybierz się do Włodka do Konikowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario0760 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 dokładnie włąśnie przed chwilą mi ktoś polecił, że jest tani i kumaty.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ja też słyszałem pozytywne opinie o gościu z Konikowa. Nawet jakby padło Ci samo sprzęgło, to przy okazji wyjmowania profilaktycznie bym kupił nowy dwumas. Spory wydatek, ale masz spokój zasadniczo... Jak to dobrze, ze w 1Z nie ma dwumasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario0760 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Byłem w konikowie i powiem że Pan bardzo kumaty, jak powiedziałem jakie były objawy a co jest stwierdził bez wahania ze na sniegu przypaliłem sprzegło i już sie dotarło wszystko i jest git tylko po śmierdzi troche.. Jak to określił w tym modelu wstawiali dupne sprzegło od ośki i nie wytrzymuje quattro i chipa. Jak kiedys przyjdzie wymiana to poleca jakieś wzmacniane sportowe lub cos w ten deseń. No i musze wymienic płyn hamulcowy zeby poprawić prace sprzęgła... Już wiem ze z paroma innymi drobiazgami przyjade tylko do Niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 A widzisz, czyli jednak dobry mechanior Dobrze wiedzieć, jak coś z moim się będzie działo to też do niego podskoczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 dajcie jakiś namiar na niego telefon lub adres chodzi o Konikowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1373 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Przed sklepem w Konikowie w lewo . 501-924-574 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 P.Wlodek byl kiedys glownym mechanikiem w aso koszalin, tak naprawde nikt tam nie kumal bazy tylko On. co do tego sprzegla Twojego, to moze byc problem z kupnem mocniejszego, tzn kosztuje mega kase np u radzikowskiego. a jedynie co Ci zrobi to wzmocni docisk. docisk mozna samemu wzmocnić. [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 20:45_________________________________________________aha i jeszcze pytanko. masz avf? z 6 biegową skrzynia? jesli tak to sprzedal Ci kit, bo sprzegla na 6biegowej skrzyni byly naprawde mocne. tarcza 240mm, nie 228mm jak w afn, awx,avg, 1z,ahu itd. takze musi Ci sie chyba grubo konczyc sprzeglo jak na sniegu lapiesz poslizgi sprzegla. kola traca przyczepnosc a nie sprzeglo. goscie do grubo porobionych aut zmieniaja wlasnie skrzynie na 6 biegową, bo tylko do takiej da sie wrzucic tarcze 240mm i nie sa to setupy tj jak avf na czipie czyli jakies 170koni i 380Nm. no ale to Wlodek jest mechanik,a ja sie nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario0760 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Tzn. Nic mi nie sprzedał tylko mówił ze tu były dupne sprzęgła ale nie pytał o skrzynię czy o model silnika. Mówił ze tylko przypalilem i tyle, ale jechałem do Zakopca i podczas wyprzedzania na 4,5,6 biegu jest poślizg sprzęgła. Będę musiał coś kupic ale nie wiem czy warto kombinować ze wzmocnieniami tarczy i docisku itd, czy kupic poprostu sachsA nowy komplet, może i z 2 masem . Tak mam avf 6 biegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 kup nowy komplet sacha, Wlodek pitolil cos. te sprzegla przenoszą bez problemu wiecej jak 400nm. juz Ci pisalem jakie masz sprzeglo 240mm tarcza! tylko pozazdroscic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario0760 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Czyli poprostu sie skończyło i tyle. Mam 357 NM wiec nie powinno być problemu... Zamiast kombinować ze sportowym sprzeglem kupię sachsA i może dorzuce na zestaw z 2 masem . Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Może jest ktoś chętny na spota w tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ja mogę wpaść B4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Coś małe zainteresowanie spotem. Może są jeszcze jacyś chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ja mogę podjechać ale tylko w niedzielę,w tygodniu brak czasu,a tak pozatym trzy lub cztery razy w tygodniu jestem w Koszałkowie tyle,że sprinterem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 zależy kiedy miał by być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1373 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ktoś chętny na intercoolery od S4 B5 po dobrej cenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 pany gdzie w koszalinie mozna wypiaskowac i pomalowac zaciski samochodowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Panowie może jakiś spocik w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieqakces Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 pany gdzie w koszalinie mozna wypiaskowac i pomalowac zaciski sa mochodowe? nie za wcześnie? jeszcze pewnie nie raz solą posypią, poza tym opłaca się za to płacić? ja tam wolę osobiście się pobawić ale jeśli kogoś szukasz, i chcesz to zrobić naprawdę dobrze to mogę zostawić namiar do jednego gościa, tyle że z sarbinowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi