insane_Infinity Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Edytuj Posta bo FAIL nooo kurde kusi mnie aby letnie zakładać ....ehhhh ale coś chyba na kwiecień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1974 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zdrowych i wesołych świąt wam życzę a tak po za życzeniami szukam suba noki do avanta gdzieś blisko może ktoś ma na zbyciu za dobrą kaskę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Dobra to ja mam pytanie ..jak w B7 wymienić żarówkę do jazdy dziennej , od strony pasażera ..łapy mam jak drwal a całego zderzaka aby wymienić żarówkę nie będę ściągał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Dobra to ja mam pytanie ..jak w B7 wymienić żarówkę do jazdy dziennej , od strony pasażera ..łapy mam jak drwal a całego zderzaka aby wymienić żarówkę nie będę ściągał . Dobra,już Ci wyjaśniam.Musisz najpierw odkręcić dolot do filtra powietrza dwie śrubki (srubowkręt krzyżak) mocowanie przy zderzaku,otwierasz klapkę przy lampie ustawiona jest po skosie z prawej strony lampy i teraz niech ktoś włoży zgrabną rączke i przekręci mocowanie żarówki(niepamiętam teraz czy w prawo czy w lewo) i wyciągasz na zewnątrz,wymieniasz i po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Super .Dziękuję !! To Teraz trzeba zakupić ledowe hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Będziesz miał coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Daniel gdzie takie zakupiłeś i za ile ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Patryk szukaj na allegroszu,jak znajdę takie same to podeślę Ci linka.Tylko pamiętaj o błędzie na FISie,podjedziesz potem do Konikowa do tego gościa co zakłada bixy i on się tym zajmię.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 zapraszam zainteresowanych http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?231617-Maj%F3wka-2012-w-Jaros%B3awcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1373 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Pany, pany . Prostował już ktoś alufelgi w Koszalinie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 ja nie ale słyszałem że w Konikowie ktoś robi ale czy dobrze to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Tak ROB w Koszalinie , na morskiej gdzie masz fabrykę art , labor, tam na dolę .robi pro i dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1373 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Oddałem dzisiaj na Hołdu Pruskiego, do takiego starszego gościa, ponoć zjadł zęby na prostowaniu fel, więc bez obaw 18'' wjeżdża na sezon :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterp84 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Koledzy mam takie pytanie szukam dobrego gazownika, ktory dobrze by serwisowal instalke lpg ,wczesniej zalozona u innego gazownika, w koszalinie lub okolicy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1373 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Koledzy mam takie pytanie szukam dobrego gazownika, ktory dobrze by serwisowal instalke lpg ,wczesniej zalozona u innego gazownika, w koszalinie lub okolicy . ul. Boya-Żeleńskiego 7 75-713 Koszalin Tel. 94 342 25 54 Tel. 601 727 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Super .Dziękuję !! To Teraz trzeba zakupić ledowe hehe... Nie kupuj,ja mam zbędny komplet to mogę oddać Ci za symboliczną opłatą,kiedyś chciałem ci dać.W piątek będę w domu może jakiś spocik w weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Oki doki bardzo chętnie ..może jakieś Piwko? Albo spocik ..jestem zaaaa....tylko niech koledzy się też zapowiedzą to można w większym gronie ..pogoda Dopisuję ..w ten weekend np Autko Picowałem świeci się jak psu jajca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 A czym pucowałeś autko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 tym a tak po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi