Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Edytuj Posta bo FAIL :D

nooo :D kurde kusi mnie aby letnie zakładać ....ehhhh ale coś chyba na kwiecień :D

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zdrowych i wesołych świąt wam życzę

a tak po za życzeniami szukam suba noki do avanta gdzieś blisko może ktoś ma na zbyciu za dobrą kaskę :wink::wink:

Opublikowano

:hi:

561900_359924614059485_100001258487472_1047591_604081752_n.jpg

:kox:

Opublikowano

Dobra to ja mam pytanie ..jak w B7 wymienić żarówkę do jazdy dziennej , od strony pasażera ..łapy mam jak drwal a całego zderzaka aby wymienić żarówkę nie będę ściągał .

Opublikowano
Dobra to ja mam pytanie ..jak w B7 wymienić żarówkę do jazdy dziennej , od strony pasażera ..łapy mam jak drwal a całego zderzaka aby wymienić żarówkę nie będę ściągał .

Dobra,już Ci wyjaśniam.Musisz najpierw odkręcić dolot do filtra powietrza dwie śrubki (srubowkręt krzyżak) mocowanie przy zderzaku,otwierasz klapkę przy lampie ustawiona jest po skosie z prawej strony lampy i teraz niech ktoś włoży zgrabną rączke i przekręci mocowanie żarówki(niepamiętam teraz czy w prawo czy w lewo) i wyciągasz na zewnątrz,wymieniasz i po kłopocie. :kox:

Opublikowano

Super .Dziękuję !! To Teraz trzeba zakupić ledowe :D hehe...

Opublikowano

Będziesz miał coś takiego :kox:

drl.jpg

Opublikowano

Patryk szukaj na allegroszu,jak znajdę takie same to podeślę Ci linka.Tylko pamiętaj o błędzie na FISie,podjedziesz potem do Konikowa do tego gościa co zakłada bixy i on się tym zajmię.Pozdrawiam

Opublikowano

ja nie ale słyszałem że w Konikowie ktoś robi ale czy dobrze to nie wiem

Opublikowano

Tak ROB w Koszalinie , na morskiej gdzie masz fabrykę art , labor, tam na dolę .robi pro i dobrze :D

Opublikowano

Oddałem dzisiaj na Hołdu Pruskiego, do takiego starszego gościa, ponoć zjadł zęby na prostowaniu fel, więc bez obaw :)

18'' wjeżdża na sezon :D :D :D

Opublikowano

Koledzy mam takie pytanie szukam dobrego gazownika, ktory dobrze by serwisowal instalke lpg ,wczesniej zalozona u innego gazownika, w koszalinie lub okolicy .

Opublikowano
Koledzy mam takie pytanie szukam dobrego gazownika, ktory dobrze by serwisowal instalke lpg ,wczesniej zalozona u innego gazownika, w koszalinie lub okolicy .

ul. Boya-Żeleńskiego 7

75-713 Koszalin

Tel. 94 342 25 54

Tel. 601 727 200

Opublikowano
Super .Dziękuję !! To Teraz trzeba zakupić ledowe :D hehe...

Nie kupuj,ja mam zbędny komplet to mogę oddać Ci za symboliczną opłatą,kiedyś chciałem ci dać.W piątek będę w domu może jakiś spocik w weekend?

Opublikowano

Oki doki :D bardzo chętnie ..może jakieś Piwko? Albo spocik ..jestem zaaaa....tylko niech koledzy się też zapowiedzą to można w większym gronie ..pogoda Dopisuję ..w ten weekend np Autko Picowałem :D świeci się jak psu jajca :D

Opublikowano

A czym pucowałeś autko?