e2rdd23 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Ja zapytam z innej beczki ma ktoś w swoim silnik ANB?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 tymhttp://img848.imageshack.us/img848/1198/imag0623f.jpg a tak po http://img3.imageshack.us/img3/8619/imag0624d.jpg Uuuu kolego,świeci się jak wiesz co!!! Ile dałeś za magusia i gdzie kupowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 www.carok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Panowie może jakiś spocik w weekend?Komu pasi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 mi Pasi... like zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 mi Pasi... like zawsze No to jest nas już dwóch,a gdzie reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Jaki dzień i o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Jaki dzień i o której? Sobota lub niedziela,i godzina do ustalenia.Pisać kto jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ja bym się skłaniał jak już ku sobocie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 tereny podożynkowe ?? tak 14??sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 tereny podożynkowe ?? tak 14??sobota może z grillem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 a ile osób będzie ?? bo jak my dwaj to lipa Daniel .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Moge wpaść w południe jutro na grilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 To jesteś jako trzeci? Panowie spota czas zacząć!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 i Jak Panowie ..Meeting czy nie..kurde jesteście tacy ospali !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1974 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 no i d*pa ze spotu leki , łózko no i walka z grypą :disgust: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 No co z Wami Panowie dalej. Pilnie poszukuje dystansów 5mm i 10mm,ktoś coś wie na ten temat,gdzie w Koszałkowie mógłbym dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 auto -blach??? na szczecinskiej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja odpadam, 4h na zebraniu działkowców siedziałem i muszę tam jeszcze jechać zaraz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Koledzy to może jutro?? Nikt w niedziele nie pracuję !! trzeba się spotkać pogadać !!! proponuję Jutro koło 16 Giełdzie albo na parkingu koło amfiteatru ..albo gdzie indziej o innej porze , mi jutro pasuję , ogólnie cały czas mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi