danielo Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Mi też jutro pasi o 16ej,bo i tak będę w Koszałkowie jakby nie było chętnych na spota to się zdzwonimy Patryk dam Ci te ledy do dziennych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Panowie dziś 16h McDrive Koszalin ...dobre kawy tam serwują , ja i daniel jak coś będziemy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Oczywiście ---------- Post dopisany at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany at 13:27 ---------- Mini spot się odbył dzięki Patryk miło było,no i Twoje autko wypucowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 haha to ja dziękuję .Było sympatycznie . I Jak by nie było gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Kamień przebił mi przednią lampę na wylot, chyba trzeba będzie zmienić na poliftowe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1373 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Jak chcesz to mam przedlifty w fajnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 :hi:Dobry dzień!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1373 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Panowie, czy gdzieś w Koszalinie , poza Micro ( nie mają ) znajdę adapter kostki iso ? Włożyłem nowe radio i oczywiście tył nie gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras124 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Panowie, czy gdzieś w Koszalinie , poza Micro ( nie mają ) znajdę adapter kostki iso ? Włożyłem nowe radio i oczywiście tył nie gra Spróbuj podjechać do nich: http://caraudiomedia.com/index.php?strona=kontakt powinni mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 w jowiszu na dole mieli tam takie przejsciowki. btw ostatnio widzialem audi b5 sedan czarne na dosc ladnej glebie z chyba wlączonymi obrysówkami w migaczach. Panowie ktos od nas? chwalić sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1373 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 [/color] w jowiszu na dole mieli tam takie przejsciowki.btw ostatnio widzialem audi b5 sedan czarne na dosc ladnej glebie z chyba wlączonymi obrysówkami w migaczach. Panowie ktos od nas? chwalić sie. Tam w car audio, czy w tych komórkach ? Bo byłem u tych gości z car audio i powiedzieli mi, że nie mają czegoś takiego, ale mogę mi zrobić za 60 zł żeby grał tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 na dole naprzeciwko kebaba, kolo solarium, to chyba car audio. kupowalem tam osobiscie. jak nie chcesz sie bawic, to szukaj na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1373 Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Faktycznie, nie wiedziałem, że są tam dwa sklepy z car audio Byłem w tym drugim i kupiłem ten adapter za 90 zł . W końcu gra jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Jak chcesz to mam przedlifty w fajnej cenie Mateo, powiedz coś więcej o tych lampach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1373 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Produkcja Valeo, wyciągnięte z mojej A4 1995 1.8 ADR. Bez halogenów . Za 60 zł oddam obie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 panowie ktoś ma Vag-Cana ?? musze coś przeprogramować w mojej a4 b7... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1373 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Panowie, jeśli macie 2 minutki wolnego czasu to możecie mi pomóc wypełniając ankietę do pracy dyplomowej z góry dzięki. http://www.ankietka.pl/ankieta/82566/bezpieczenstwo-imprez-masowych-w-swietle-organizacji-mistrzostw-europy-w-pilce-noznej-uefa-euro-2012.html ---------- Post dopisany at 12:36 ---------- Poprzedni post napisany at 12:36 ---------- Panowie, jeśli macie 2 minutki wolnego czasu to możecie mi pomóc wypełniając ankietę do pracy dyplomowej z góry dzięki. http://www.ankietka.pl/ankieta/82566/bezpieczenstwo-imprez-masowych-w-swietle-organizacji-mistrzostw-europy-w-pilce-noznej-uefa-euro-2012.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digit Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Koledzy sorki za OT potrzebuje porady gdzie najlepiej w Koszalinie sprawdzę autko przed zakupem ( bardziej mechanika, bo vaga mam ) dziękuje ślicznie z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Jedz na ul.Topolowa 17 do Tomasza Urbaniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vario0077 Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 jakis spocik na dniach szykujecie chetnie dolacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi