Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi też jutro pasi o 16ej,bo i tak będę w Koszałkowie jakby nie było chętnych na spota to się zdzwonimy Patryk dam Ci te ledy do dziennych.

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie dziś 16h McDrive Koszalin ...dobre kawy tam serwują , ja i daniel jak coś będziemy .

Opublikowano

Oczywiście :wink:

---------- Post dopisany at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany at 13:27 ----------

Mini spot się odbył :wink: dzięki Patryk miło było,no i Twoje autko :kox: wypucowane.

Opublikowano

haha to ja dziękuję .Było sympatycznie :D . I Jak by nie było gratuluję :D

Opublikowano

Kamień przebił mi przednią lampę na wylot, chyba trzeba będzie zmienić na poliftowe ...

Opublikowano

:hi:Dobry dzień!!!

Opublikowano

w jowiszu na dole mieli tam takie przejsciowki.

btw ostatnio widzialem audi b5 sedan czarne na dosc ladnej glebie z chyba wlączonymi obrysówkami w migaczach. Panowie ktos od nas? :) chwalić sie.

Opublikowano

[/color]

w jowiszu na dole mieli tam takie przejsciowki.

btw ostatnio widzialem audi b5 sedan czarne na dosc ladnej glebie z chyba wlączonymi obrysówkami w migaczach. Panowie ktos od nas? :) chwalić sie.

Tam w car audio, czy w tych komórkach ? Bo byłem u tych gości z car audio i powiedzieli mi, że nie mają czegoś takiego, ale mogę mi zrobić za 60 zł żeby grał tył.

Opublikowano

na dole naprzeciwko kebaba, kolo solarium, to chyba car audio. kupowalem tam osobiscie. jak nie chcesz sie bawic, to szukaj na allegro.

Opublikowano

Faktycznie, nie wiedziałem, że są tam dwa sklepy z car audio :) Byłem w tym drugim i kupiłem ten adapter za 90 zł . W końcu gra jak należy.

Opublikowano
Jak chcesz to mam przedlifty w fajnej cenie :)

Mateo, powiedz coś więcej o tych lampach.

Opublikowano

panowie ktoś ma Vag-Cana ?? musze coś przeprogramować w mojej a4 b7...

Opublikowano

Panowie, jeśli macie 2 minutki wolnego czasu to możecie mi pomóc wypełniając ankietę do pracy dyplomowej ;) z góry dzięki.

http://www.ankietka.pl/ankieta/82566/bezpieczenstwo-imprez-masowych-w-swietle-organizacji-mistrzostw-europy-w-pilce-noznej-uefa-euro-2012.html

---------- Post dopisany at 12:36 ---------- Poprzedni post napisany at 12:36 ----------

Panowie, jeśli macie 2 minutki wolnego czasu to możecie mi pomóc wypełniając ankietę do pracy dyplomowej ;) z góry dzięki.

http://www.ankietka.pl/ankieta/82566/bezpieczenstwo-imprez-masowych-w-swietle-organizacji-mistrzostw-europy-w-pilce-noznej-uefa-euro-2012.html

Opublikowano

Koledzy sorki za OT potrzebuje porady gdzie najlepiej w Koszalinie sprawdzę autko przed zakupem ( bardziej mechanika, bo vaga mam ) dziękuje ślicznie z góry.

Opublikowano

Jedz na ul.Topolowa 17 do Tomasza Urbaniaka