Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś tanie to z allegro, w tej cenie to ja samo białko brałem zawsze. :kox:

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zjazd z nich jest jak po koksie :decayed

a skąd wiesz, jak po koksie? :gwizdanie:

aaa wiesz troche w zyciu glupot sie robilo:) torche rzeczy sie zezarlo... bo ja jestem zdania ze trzeba poprobowac wszystkiego na co ma sie ochote;)

hehe życie... :naughty:

tiaaaaa trzeba wiedziec keidy zmienic taki proch na carbo :D hehe

Opublikowano

to idę wypiję to carbo i zapierdalam na siłownię... :decayed:

Bo jutro poniedziałek i jak zwykle ludzi od zajebania będzie wiec dzisiaj zrobię trening.

Opublikowano

to idę wypiję to carbo i zapierdalam na siłownię... :decayed:

Bo jutro poniedziałek i jak zwykle ludzi od zajebania będzie wiec dzisiaj zrobię trening.

i żeby nie było opierdalania się.. :tongue4:

Opublikowano

zielu bo dobry trening tkwi w glowie,w twoim nastawieniu,motywacji,checi, a to wlasnie daja te specyfiki.

no tak ale ja to wszystko mam jak na razie bez żadnych specyfików, bo ćwiczę w sumie od niedawna :good: chyba dużo tych specyfików zawiera kreatynkę co? ja ogólnie teraz jem kreatynkę, kończę białko i carbo :naughty: i tak się zastanawiam co by tu zakupić ale w miarę taniego (do 100 zł/miesiąc) :mysli: bo kolejne białko to dopiero po 10 będę mógł kupić :(

co polecacie? oczywiście najlepiej na przyrost masy i siły :kox:

Opublikowano

jacka3d masz teraz w promocji.... za 99:)

Opublikowano

zielu bo dobry trening tkwi w glowie,w twoim nastawieniu,motywacji,checi, a to wlasnie daja te specyfiki.

no tak ale ja to wszystko mam jak na razie bez żadnych specyfików, bo ćwiczę w sumie od niedawna :good: chyba dużo tych specyfików zawiera kreatynkę co? ja ogólnie teraz jem kreatynkę, kończę białko i carbo :naughty: i tak się zastanawiam co by tu zakupić ale w miarę taniego (do 100 zł/miesiąc) :mysli: bo kolejne białko to dopiero po 10 będę mógł kupić :(

co polecacie? oczywiście najlepiej na przyrost masy i siły :kox:

kolego za 100nic sensownego nie kupisz. Szkoda kasy. Lepiej odloz i kup cos konkret. Hot blood i jakies bialko.

Opublikowano

białko to sobie kupuje po wypłacie ;) a co do tego, że nic sensownego sie nie kupi to się nie zgodzę, bo kreatyn a jest tania i dobra :decayed: na pewno cos jest, tylko co :mysli: myslałem o czymś z NO, żeby spompowało :kox:

Opublikowano

Kreatynkę to CM3 od Treca polecam. :):naughty: Ja też muszę kołować € na cykl. Jutro maksa pocisnę bo załatwiłem dodatkowe obciążenie. :tongue4:

Opublikowano

ja tam mam Universala i nie narzekam :good: patrzyłem teraz na tego jacka3d i w sumie na razie ja nie potrzebuje takiego czegoś, bo w większości tych supli jest kreatyna, która juz zacząłem brać :thumbdown: na pewno muszę kupić carbo ale 100 zł miałbym jeszcze wolne w sumie :decayed: ale może lepiej poczekać na nastepny cykl :mysli:

Opublikowano

ja tam mam Universala i nie narzekam :good: patrzyłem teraz na tego jacka3d i w sumie na razie ja nie potrzebuje takiego czegoś, bo w większości tych supli jest kreatyna, która juz zacząłem brać :thumbdown: na pewno muszę kupić carbo ale 100 zł miałbym jeszcze wolne w sumie :decayed: ale może lepiej poczekać na nastepny cykl :mysli:

to nie jest sama kreatyna tylko stack kreatynowy :naughty:

:szukaj:

Opublikowano

no tak ale z kreatyną,więc po kiego mi to skoro niedawno kupiłem czysta kreatynę :wallbash: ogólnie wiem, że tam są jeszcze inne składniki ale taki stack na razie odpada, na bank kupie coś takiego po przerwie po mojej kreatynie, czyli gdzies przed wakacjami :good: a teraz szukam czegos co by mnie napompowało :evil: czy nie ma nic z samym NO :mysli:

Opublikowano

AAKG od treca:))

Opublikowano

a mógłbys rozwinąc coś na temat tego AAKG :cool1:

już poczytałem i piszą, że jest do "zastępnik" kreatyny :mysli: czyli gdzieś za miesiąc mógłbym to wypróbować :good: ale mi bardziej chodziło o coś z tlenkiem azotu na spompowanie podczas siłowni :mysli:

Opublikowano

Jesli chcesz cos z no to hot blood albo no-xplode. Ja od jutro xplode biore zobaczymy co bedzie.[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 22:28_________________________________________________do pompowania masz tez cytogenix shotgun big bang

Opublikowano

no ale właśnie chciałem coś tylko z NO, bo wszystkie te NO-explode'y to maja w sobie kreatynę, a ja już biorę czystą, więc bez sensu :wink4:

Opublikowano

xplode brałem. Pompa lepsza była, ale jakiegoś mega pobudzenia nie czułem. Może dlatego, że żarłem wcześniej hyperdrina. :gwizdanie:

Opublikowano

no-xplode mnie za***iście rozwalał taki w różowym pudełku , był bardzo dobry.

Opublikowano

no ale właśnie chciałem coś tylko z NO, bo wszystkie te NO-explode'y to maja w sobie kreatynę, a ja już biorę czystą, więc bez sensu :wink4:

aakg jest tylko NO!! i nie jest zastepnikiem kreatyny tylko jest preperatem ktory sie stosuje pomiedzy cyklami kreatynowymi bo nie zawirea kreatyny cos zle czytales... xplode to stack i posiada przynajmniej pare form kreatyny[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 00:07_________________________________________________

AKKG mozesz swobodnie dorzucic teraz jak kreatyne bierzesz:) 6 kapsulek przed treningiem tylko bierz pompa niesamowita bedzie

Opublikowano

NO-Xplode to kurde jest booster przed treningowy i koniec kropka. :gwizdanie:

Jajeczko i płateczki z rana. :naughty: