Opublikowano 13 Maja 201115 l dziś zjadłem jacka pierwszy raz przed treningiem i powiem ze pobudza dobrze ja też miałem kiedys porblemu np z no xplode jak wziąłem za duzo miarek to łeb mnie bolał i ciśnienie mi waliło za bardzo do głowy az mi uszy przytykało natomniast po dzisiejszym jestem zadowolony, jak narazie żadnych skutków ubocznych i daje niezłą pompke. fajne jest to ze wystarczy tylko 5g przed treningiem to mała łyżeczka więc nie trzeba dużo tego jeść.
Opublikowano 13 Maja 201115 l ja polecam Napalm firmy FA pierwszy raz jak brałem nic nie poczułem, ale za drugim i trzecim razem nie wiedziałem co mam ze soba robić, jakbym wypił 10 mocnych kaw i takie elektryczne mrowienie po całym ciele ale od razu dodam, że biorę również mocne AAKG
Opublikowano 13 Maja 201115 l jakie sa stacki przedtreningowe nie zawierajace kreatyny? np. white flood z Controlled Labs (aktualnie to spożywam i całkiem fajne) z kreatyną polecam Napalm (FA), próbowałem też np. no xplode ale na mnie słabo działało w następnej kolejności chyba spróbuje mesomorph
Opublikowano 14 Maja 201115 l kupiłem jakiś matrix kreatynowy Treca ale stanowczo odradzam smak straszny i żygać się chce a za niecały miesiąc zaczynam brać Xpanda i dodatkowo mono Universala teraz biorę ten Tribusteron, ZMA i AAKG, to czuję tylko pompkę po AAKG
Opublikowano 14 Maja 201115 l ZMA sie zabardzo nie odczuwa co TY chciales po tym czuc;> mi sie lepiej spalo po tym bardziej wypoczety wstawalem ale mialem apteczne:)
Opublikowano 14 Maja 201115 l jakie sa stacki przedtreningowe nie zawierajace kreatyny? np. white flood z Controlled Labs (aktualnie to spożywam i całkiem fajne) z tej firmy polecam kreatyne Green Magnitude
Opublikowano 14 Maja 201115 l meso takie se 2 miary walilem i srednio chain reaction oceniam na 4+ a teraz chyba cos nowego wypuscili
Opublikowano 14 Maja 201115 l dzialaja jeszcze jakies odzywki na Ciebie? :decayed: dlatego pisal ostanio cos o koksie
Opublikowano 14 Maja 201115 l jakie sa stacki przedtreningowe nie zawierajace kreatyny? np. white flood z Controlled Labs (aktualnie to spożywam i całkiem fajne) z kreatyną polecam Napalm (FA), próbowałem też np. no xplode ale na mnie słabo działało w następnej kolejności chyba spróbuje mesomorph Jeśli mesomorph to tylko w tej wiekszej puszce z pierwszego rzutu produkcji (chyba 550g jesli dobrze pamietam) bo te pozniejsze ( w puszce 388g) są uboższe o kilka składników które klepały najlepiej.
Opublikowano 15 Maja 201115 l Kurde wyszły mi krosty po tym HMB i nie chcą zejść. Czym to smarować? Czy może iść od razu do lekarza?
Opublikowano 15 Maja 201115 l dziala kreatyna z universala mono, az jestem w szoku zawsze jak ją biore
Opublikowano 15 Maja 201115 l Cristoforo chodzisz już gdzieś na siłkę ? chwilowo pompuje tylko jeden miesięń
Opublikowano 15 Maja 201115 l dziala kreatyna z universala mono, az jestem w szoku zawsze jak ją biore :polew: :polew: :polew: