cocoo24 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 jak Ci sie nie chce, ma Ci sie chciec i tyle, ma to być robione dla siebie dla przyjemnosci i być nierozłacznym elementem dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 - barki coś w granicach 138-140cm nie pamiętam dokładnie :polew: sory ale nie mogłem się powstrzymać, od kiedy się to mierzy?? Ja mierzę...zawsze. Obwód barków też się zmienia więc czemu by tego nie mierzyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 jak Ci sie nie chce, ma Ci sie chciec i tyle, ma to być robione dla siebie dla przyjemnosci i być nierozłacznym elementem dnia właśnie wiem- kiedy ćwiczyłem sprawioło mi to mega frajdę- ale jak już się przestanie to póżniej człowiek łapie lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 no to good Myslałem że jesteś z tych którzy dopiero co zaczęli ćwiczyć i już robią po 2 tyg przerwy. Masz jakies poglądowe foto? Spoko, spoko a foty jakieś tam mam z dwie...kiedyś wrzucałem...ale to i tak stare... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 - barki coś w granicach 138-140cm nie pamiętam dokładnie :polew: sory ale nie mogłem się powstrzymać, od kiedy się to mierzy?? Ja mierzę...zawsze. Obwód barków też się zmienia więc czemu by tego nie mierzyć... ja uważam to za bardzo mało wiarygodne, trochę inne ustawienie barków i różnica w centymetrach znaczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 - barki coś w granicach 138-140cm nie pamiętam dokładnie :polew: sory ale nie mogłem się powstrzymać, od kiedy się to mierzy?? Ja mierzę...zawsze. Obwód barków też się zmienia więc czemu by tego nie mierzyć... ja uważam to za bardzo mało wiarygodne, trochę inne ustawienie barków i różnica w centymetrach znaczna no w sumie racja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuternik Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 tak na szybko na siedzaco zmierzone bez pompy przedramie 42cm bic 48,5cm wzrost 192cm waga 112kg koksiarz ja miałem się zapisać na siłownie od nowego roku ale jakoś się zebrać nie mogę- tak mi się qrde nie chce ja też się zbieram, a gdzie w ostrowcu jest spoko siłka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 tak na szybko na siedzaco zmierzone bez pompy przedramie 42cm bic 48,5cm wzrost 192cm waga 112kg wymiary za***iste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Pany bierzmy się do roboty bo nas chłop zdrowo przegonił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Pany bierzmy się do roboty bo nas chłop zdrowo przegonił w lustrze powiększającym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ja tam się ciesze z mojoego 41 w bicu a on z takim czymś wyskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ja sobie nie mogę pozwolić na taką mase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tas2die4 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Pany, jakas dobra i mocna kreatynka?? Najlepiej zarzuccie jakims linkiem z Allegro od razu,bo chce w nastepnym tygodniu wrocic na silke (przerwa ponad miesiac ),a u mnie w miescie nic sensownego nie kupie bez mega przeplacania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 universal mono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 universal mono a na mnie np. universal nie działał za to ta kreatynka była ok http://allegro.pl/trec-creatrix-ala-b1-240-kaps-i2040685171.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 w jakiej kompozycji go brales,jaki cel treningow i dieta? dla mnie to jedyna kreta,ktora mnie rusza dawki 4x 5g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 wystarczy za mało pić i kreatyna nie daje aż takich zauważalnych efektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 kreatyna zatrzymuje wode wiec jak bedziesz za malo pil to co ma zatrzymywac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Redukujecie coś w tym roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Ja wlasnie zaczynam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi