Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vanilla i Czekolada od Dymatize np Elite Gainer zalane mlekiem smakuje :kox:

Zdecydowanie lepszy od Nesquicka Nestle :wink: a Vanilla :slina: szkoda ze nie mozna 10x dziennie :slina:

Jestem bardzooo zadowolony :kox: swietnie sie miesza, 0 piany :wink:, smakuje ahhhhhhh :decayed: delikatny dla zoladka :wink: i co najwazniejsze tip top jakosc.

ps. w PL sa jeszcze lepsze ceny :wink: WARTO !!!

284 ZŁ ? Dymatize Elite MASS - 4,5kg SKLEP ? Ekspresowa Wysyłka

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wiesz może "jakościowo" odżywki są podobne (chociaż wg mnie w amerykańcach musi być coś niedozwolonego) to takie szczegóły niestety pokazują, że większość polskich firm jedzie jak najtańszym kosztem :facepalm:

A gdy mam do wyboru coś dobrego zagranicznego i niedobrego polskiego to wybór jest prosty.

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

Pamiętaj że wszystkie odżywki wpuszczane na rynek muszą mieć pewne atesty. Ileś tam lat do tyłu była afera z firmą Olimp którą zamieciono pod dywan. Jak dobrze pamiętam kilku sportowców wysokiej klasy używając olimpa wpadło na kontroli antydopingowej.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Siłuję się juz z żelastwem 7lat i jak do tej pory najlepsze białko jakie miałem to było Met-Rx Supreme Whey.

Smak dobry, na rozpuszczalność nigdy nie narzekałem no i się nie pieniło.

A ostatnio miałem okazję spróbować polecane przez wiele osób białko SYNTRAX MATRIX bananowe no i się przejechałem. Nie dosc że robiły się grudki to jescze po wymieszaniu musialem czekac kilka min zeby opadło 10cm piany :o

Opublikowano

Następnym razem na pewno spróbuję :wink:

Opublikowano

Met-Rx Supreme Whey - MET-Rx Supreme Whey 2.2kg - Ł44.95 - Supplement Centre

1 miarka 28g

Total Calories: 113

Protein: 20g

Total Carbohydrates: 3.5g

-Sugars: 1.3g

-Dietary Fiber: 0.7g

Fat: 2.2g

-Saturates: 1.8g

Cholesterol: ???

Sodium: 0.0g

Dymatize ISO 100 Hydrolyzed - Dymatize Iso 100 2.2kg - Ł65.99 - Supplement Centre

wypada zdecydowanie lepiej :wink: a co do smaku, rozpuszczalnosci i piany pisalem wyzej.

1 miarka 28g

Total Calories: 106

Protein: 25g

Total Carbohydrates: 0g

Sugars: 0g

Dietary Fiber: 0g

Fat: 0g

Saturates: 0g

Trans Fat: 0g

Cholesterol: 0mg

Sodium: 50mg

nikt jej jeszcze nie testowal ? uprawiam rozne sporty i bywam na silowni :decayed: wiec moge sie mylic ale to jest chyba topowe bialko na rynku.

Opublikowano

topowe bialko to z kurzego cyca ,nic je nie przebije :decayed:

Opublikowano
:grin: odzywki to dodatek do odp. posilku :decayed:
Opublikowano

Ja ostatnio zakupiłem takie białko 38 ZŁ ? KFD 100 % Whey Protein SKLEP ? Ekspresowa Wysyłka i naprawdę polecam.Zarówno z wodą jak i z mlekiem super smakuje (piernik i kokos),zero grudek.

Kupiłem też BCAA BSN 74 ZŁ ? BSN Amino X 435g SKLEP ? Ekspresowa Wysyłka (zielone jabłuszko),które ktoś wcześniej polecał i też dobre w smaku oraz kreatynka Universal.W sklepie mam zniżki więc taniej mnie wychodzi i odbiór osobisty.Zobaczymy jaki efekt bedzie po miesiącu:naughty:

Opublikowano
Ja ostatnio zakupiłem takie białko 38 ZŁ ? KFD 100 % Whey Protein SKLEP ? Ekspresowa Wysyłka i naprawdę polecam.Zarówno z wodą jak i z mlekiem super smakuje (piernik i kokos),zero grudek.

Kupiłem też BCAA BSN 74 ZŁ ? BSN Amino X 435g SKLEP ? Ekspresowa Wysyłka (zielone jabłuszko),które ktoś wcześniej polecał i też dobre w smaku oraz kreatynka Universal.W sklepie mam zniżki więc taniej mnie wychodzi i odbiór osobisty.Zobaczymy jaki efekt bedzie po miesiącu:naughty:

Jak dla mnie białka KFD nr.1, proporcja ceny do jakości na duuży plus :thumbup1::thumbup1:

Opublikowano

Hej Panowie :hi:

Możecie polecić jakieś domowy zestaw ćwiczeń na rozbudowę barków?

Chciałbym troszke poprawic swoją sylwetkę u góry i nie wiem co byłoby najlepsze..

Hantli żadnych w domu nie mam, więc jeśli możecie polecić jakiś dobry zestaw to również poproszę.

Dzięki :).

Opublikowano

baniaki z woda po 6l

Opublikowano

Bez hantli to chyba tylko wyciskanie w staniu na rękach przy ścianie ;)

Opublikowano

Tak jak Piotrek pisze. Bierzesz coś w przedziale 5-10 kg i możesz zrobić wszystkie ćwiczenia na barki. Od unoszenia przodem, poprzez unoszenia w bok, unoszenia w tył, wyciskanie znad głowy, dociąganie do brody. Jest tego naprawdę sporo :wink:

Opublikowano

A polecacie jakiś zestaw z allegro + jakieś rękawice?

Z tego co słyszałem najlepiej opłaca się nabywać właśnie przez internet.

Sorry za takie laickie pytania, ale jestem świeży w temacie :wink:.

Opublikowano

Ale jaki zestaw? Hantli czy o co chodz

Opublikowano
Ale jaki zestaw? Hantli czy o co chodz

Tak, tak, hantli.

Opublikowano

Bierz tylko i wyłącznie żeliwne. Nie baw się w tańszy badziew typu guma czy wypełniony plastik.

Opublikowano

:hi:

Własnie lecę na pierwszy trening po kontuzji:banan: ...dwa lata wymuszonej przerwy :facepalm: ale wracam do żywych :kox::decayed:

Pozdro :gicior:

Opublikowano

... wlasnie szukam posredniego rozwiazania :decayed: ze wzgledu na to, ze bywam :grin: na silowni :wink: ktora laweczke do cwiczen w domu polecacie ?

Najlepiej aby sie skladala i zdecydowanie wytrzymala przynajmniej :whistling:180kg +

ps. cena mniej istotna... tak do 1500zl :wink: moge kupic uzywany caly zestaw multi gym po tzw. likwidacji silowni ale gdzie go postawie :doh: nie mam juz tyle miejsca :grin:

Opublikowano

Jak chcesz tyle wydać to szukaj czegoś wielozadaniowego :wink:

I albo uderzaj w dobre, znane firmy jak Kettler albo właśnie coś z używek.