Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech ktoś podklei na górze strony ten artykuł o bcaa bo już mnie drażnią te zapytania :P

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 389,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może przerwa regeneracyjna Ci potrzebna :wink:

Opublikowano

kazdy inaczej reaguje na bcaa. np. moj kolega mial zatwardzenie.

Opublikowano

ANS zacznij jest wiecej

Opublikowano
Niech ktoś podklei na górze strony ten artykuł o bcaa bo już mnie drażnią te zapytania :P

no chyba właśnie by się przydało te artykuł podpiąć :decayed::decayed:

Opublikowano
Może przerwa regeneracyjna Ci potrzebna :wink:

nie wiem czy to nie będzie dobrą odpowiedzią, od półtora roku miałem przerwe może raz jak byłem (jeden dzien treningowy) chory :eusathink: a chodze co drugi dzień

ANS zacznij jest wiecej

a to też możliwe, chociaż w sumie nie wiem czy nie zaczyna mi iść w bebech :naughty:

powiem Wam, że teraz waże przy 186cm 92 kg (jak zaczynałem ważyłem uwaga uwaga 64kg :decayed: :decayed: )

Opublikowano

przydałoby sie :decayed: a tylko spróbuj gdzieś w technicznych o coś spytać to też Ci tak odpowiem :decayed: jestem inżynierem elektronikiem i codziennie spotykam sie z tymi samymi pytaniami i odpowiedziami, odpowiadam i robie to samo i zgarniam dobrą kase :facepalm: powinnismy sobie pomagać bo szukajka działa jak działa, wchodze tu czasami i nic nie moge znalezc.

To dobrze, że zgarniasz dobrą kase ;) Wręcz świetnie. Ale tak jak słusznie zauważyłeś jest to twoja praca ;)

A tutaj pytanie o bcaa powtarza się nagminnie. Jakbyś się cofnął może z 5 stron to byś znalazł artykuł ;) Trochę chęci uchroni wszystkich przed niepotrzebnymi emocjami ;)

I ja w technicznym pytant nie zadaję bo auto mi się nie psuje :D A jak chcę już coś znaleźć to szukam i czytam ;)

Opublikowano

odpowiadam i robie to samo i zgarniam dobrą kase :facepalm:)

akurat w tym dziale nikomu tym nie zainponujesz :grin:

predzej jakbys powiedzial ze wygladasz jak jaco de bruyne

Opublikowano

Kłóćmy sie! Start! :decayed:

---------- Post dopisany at 17:45 ---------- Poprzedni post napisany at 17:44 ----------

przydałoby sie :decayed: a tylko spróbuj gdzieś w technicznych o coś spytać to też Ci tak odpowiem :decayed: jestem inżynierem elektronikiem i codziennie spotykam sie z tymi samymi pytaniami i odpowiedziami, odpowiadam i robie to samo i zgarniam dobrą kase :facepalm: powinnismy sobie pomagać bo szukajka działa jak działa, wchodze tu czasami i nic nie moge znalezc.

To dobrze, że zgarniasz dobrą kase ;) Wręcz świetnie. Ale tak jak słusznie zauważyłeś jest to twoja praca ;)

A tutaj pytanie o bcaa powtarza się nagminnie. Jakbyś się cofnął może z 5 stron to byś znalazł artykuł ;) Trochę chęci uchroni wszystkich przed niepotrzebnymi emocjami ;)

I ja w technicznym pytant nie zadaję bo auto mi się nie psuje :D A jak chcę już coś znaleźć to szukam i czytam ;)

nie 5 a 2 strony :decayed:

Dzięki za dobre chęci

odpowiadam i robie to samo i zgarniam dobrą kase :facepalm:)

akurat w tym dziale nikomu tym nie zainponujesz :grin:

predzej jakbys powiedzial ze wygladasz jak jaco de bruyne

nieźle szacun dla niego ale nie chciałbym :decayed:

Opublikowano

No widzisz. Dwie strony. Chyba nie tak ciezko to znalezc i przeczytac?

Panowie jak myślicie na jakich sokach są takie osoby jak:

Angel Lazarov czy Simeon Panda?

Opublikowano

Przepraszam Was że cokolwiek tu napisałem, zwracam honor, moja wina, bije sie w piersi, moge Wam postawić piwo jak kiedyś sie spotkamy :wink:

Opublikowano

tu nikt nie pije!!

motto zyciowie rzeba erekcja iniekcja :grin:

Tzieland GH w grubych ilosciach,tren,t3,bold,wino dlugo by tu pewnie wymienac

Opublikowano

Nie chodzi o to żebyś teraz szydził ;)

I piwa tu nikt nie pije. Tutaj sami sportowcy. Lepiej szejka białkowego zaproponuj :D

Opublikowano

Nie no naprawde dałem d*py, ciulowo napisałem a nie o to mi chodziło sorry Panowie :decayed:

może być szejk białkowy :decayed:

podziele sie z Wami BCaa jak kupie :polew::decayed:

Opublikowano

powiem Wam, że teraz waże przy 186cm 92 kg (jak zaczynałem ważyłem uwaga uwaga 64kg :decayed: :decayed: )

Nie jest źle... Ja przy wzroście 183 mam 105kg :whistling: Ale bez bębna :whistling:

Na Twoim miejscu najpierw bym odpoczął, po regeneracji zmienił trening i zobaczył co się dzieje :wink: Jak wciąż tak samo, wtedy kombinacje z korytem, a na końcu myślał bym o suplach :wink:

Opublikowano

Mnie gdzieś po świętach wydeło :decayed:

Dzięki za podpowiedzi Spartan, skorzystam :thumbup1:

Opublikowano

swieta byly 1.5msc temu :decayed:

Opublikowano

.... wielkanocnych :polew::decayed:

nie no tak naprawde sam nie wiem jak to sie stało :decayed:

---------- Post dopisany at 18:53 ---------- Poprzedni post napisany at 18:51 ----------

Obudziłem sie z dnia na dzień i jeeeeb bęben :decayed:

Opublikowano

Zacznij od trzymania miski, na początek -200kcal a potem trening i suple

Opublikowano

Ja też brzucha nie mogę się pozbyć. Tragedia. Jakbym w ciąży był :)