Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:facepalm:
  • Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

?? coś się stało?? czyżby białko 4x? :grin:

Opublikowano

gainera wez 200g bo najebiesz zbyt duzo masy i beda mowic ze koxujesz.

Opublikowano

Dokładnie nex! Trzy razy dziennie to za mało. Przecież musi być minimum 5 posiłków żeby podkręcić metabolizm!!!

Opublikowano
Panowie lata nic nie kupowałem, wydałem prawie 3 stówy i teraz w końcu dojebe, sezon się zbliża. Mass XXl + białko + carbo

http://s2.postimg.org/taytgedbp/sil.jpg

to chyba ten zestaw :decayed:

Ja to nie mam zdrowia do takich anabolików, zaraz by mi wątroba wyszła bokiem. Lepsze są czopki bo nie podrażniają tak mocno całego układu.

Opublikowano

?? coś się stało?? czyżby białko 4x? :grin:

tak za mało białka, dołożył bym to tego jakiś jeszcze izolat na czysto:decayed:

Opublikowano

jak chcesz kilo miecha/dzień narzucić to tak jak przedmówca, izolat a najlepiej hydro zastosuj,no i zastanów się poważnie nad dorzuceniem HMB:whistling:

Opublikowano

Mój sposob : izolat popijasz bcaa dorzucajac aminokwasy calodzienne w tabsach daje efekt!

Opublikowano

tlusty czwartek dzisiaj i co by tu zjesc... :whistling:

Opublikowano

etuhyrab.jpg

Niskotłuszczowe faworki,posypane carbo :D

Opublikowano

jak dawno nie jadlem :slina::slina::slina::slina::slina:

Opublikowano

ja dzisiaj zjem dziecięciu pączków, 5 posiłków po 2 i już mam 3500kcal i szerokość pleców idzie

Opublikowano

Ja wlasnie do kawy faworki zajadam :-) codo gainerow polecam mass fusion dobrze wchodzi po nim, obecnie mam mass core tez konkretny :-) do tego monohydrat przez nie caly rok 12 kg skoczylo

Opublikowano

ja mam na dzisiaj czekolade z toffi tylko , nie wiem czy trafie w swoje makro :facepalm:

Opublikowano

nie wiecie czemu po zrobieniu kupy piecze d*pa?

Opublikowano

pewnie byles w kfc zawsze tak sie konczy :naughty:

Opublikowano

właśnie nie jadłem nic ostrego :think2:

---------- Post dopisany at 12:49 ---------- Poprzedni post napisany at 12:45 ----------

na szczęście już przeszło

Opublikowano

Panowie, ponad dwa tyg temu w robocie podwichnąłem sobie bark, jako ze jestem osoba ktora za duzo wysiedziec nie umie, wziąłem tylko tydzien L4 w tym czasie byłem u kręgarza żeby mi ten bark nastawił i rzeczywiscie, wszystko OK juz było ale po 3 dniach w pracy znowu to samo - z tym, ze juz nie nazwał tego podwichnięciem a nadwyrężeniem (Głupi jestem bo juz musiałem dzwigac na tym barku..). Pracuje fizycznie, dzwigam sporo (jestem górnikiem) a teraz mam problem nawet z ubraniem sie i zmienilem stanowisko w pracy na 2 tyg. Kolega w robo polecał mi jakies FlexiXXX nazwy zapomniałem, ponoc swietne na stawy i tego typu kontuzje. Warto próbować? Poza tym co z tym barkiem robić jak ból nie będzie przechodził? Wyjdzie cokolwiek na zdjątku rentgenowskim? Mial ktos podobne problemy? Pozdro!

Opublikowano

idz rob zdjecie

Opublikowano
Panowie, ponad dwa tyg temu w robocie podwichnąłem sobie bark, jako ze jestem osoba ktora za duzo wysiedziec nie umie, wziąłem tylko tydzien L4 w tym czasie byłem u kręgarza żeby mi ten bark nastawił i rzeczywiscie, wszystko OK juz było ale po 3 dniach w pracy znowu to samo - z tym, ze juz nie nazwał tego podwichnięciem a nadwyrężeniem (Głupi jestem bo juz musiałem dzwigac na tym barku..). Pracuje fizycznie, dzwigam sporo (jestem górnikiem) a teraz mam problem nawet z ubraniem sie i zmienilem stanowisko w pracy na 2 tyg. Kolega w robo polecał mi jakies FlexiXXX nazwy zapomniałem, ponoc swietne na stawy i tego typu kontuzje. Warto próbować? Poza tym co z tym barkiem robić jak ból nie będzie przechodził? Wyjdzie cokolwiek na zdjątku rentgenowskim? Mial ktos podobne problemy? Pozdro!

Kolego zrob sobie przerwe bo z tym nie ma zartow. Pewnie czeka cie jeszcze raz nastawianie. A jak raz juz cos bylo nastawiane i nie doleczone to potem moze wypadac. Chyba nie chcesz zastrzykow czy podobnych?