Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mmmmmmmniami :)

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

k**wa wołowina z burgera juz mi sie 5 godzinę odbija ciężka fchvj

wole w stekach :)

Opublikowano

Koksy, a co polecacie do kuraka z ryzem ? Bo moge od siebie polecic warzywa na patelnie meksykanskie z lidla i fix do potraw chinskich knorra, natomiast niepolecam warzyw z lidla o smaku orientalnym

Opublikowano

ja jem 100gr ryżu polanego połową zawartości słoika sosu słodko kwaśnego z biedronki + około 200gr mięska przeważnie łopatka albo wołowinka

Opublikowano

No to dużo kasy wydajesz jak wołowinka często na talerzu :)

Opublikowano

No to dużo kasy wydajesz jak wołowinka często na talerzu :)

nie taki diabeł straszny :wink:

Opublikowano

ja jem 100gr ryżu polanego połową zawartości słoika sosu słodko kwaśnego z biedronki + około 200gr mięska przeważnie łopatka albo wołowinka

Akurat dzis kupilem ten sos i zjadlem z kurakiem. pycha ! Jutro to samo jem jak wroce z silki ;] Tyle ze ja zjadlem 120 g ryzu , polowe sosu i 400 g kuraka ;]

Opublikowano

Akurat dzis kupilem ten sos i zjadlem z kurakiem. pycha ! Jutro to samo jem jak wroce z silki ;] Tyle ze ja zjadlem 120 g ryzu , polowe sosu i 400 g kuraka ;]

400g na jedną porcje, nie za dużo? a te sosy to szybko zbrzydną, i jeszcze połowa słoika na porcję :shock3:

Opublikowano

Posiłek miał 1000 kcal wiec nie jest zle :) Zjadłem po prostu jedną(połowę podwójnej) pierś z kurczaka. I do kolacji nic nie jadłem :)

Wiem ze zbrzydnie, dlatego jem max 2 razy pod rzad, na inne dni mam ryz i kurak z warzywami z patelni, innym razem z fixem do potraw chinskich :)

Edytowane przez sebul

Opublikowano

Panowie przez co mogą być takie objawy jak straszny ból-promieniowanie w rękach po wysiłku fizycznym. Wczoraj sprawdzałem zawieszenie w aucie, ruszałem wahaczami góra dół, sprawdzałem czy nie ma luzów. Po takiej operacji przez kilka godzin później mam straszny problem z promieniowaniem rąk, tak mnie drą że mi się płakać chce.

Nie wiem czy jestem przetrenowany czy nieodpowiednio ćwiczę - może za duży wysiłek dla mięśni rąk, bo od jakiegoś czasu trenuję dropsetem ostatnią serie każdego ćwiczenia. Co najlepsze podczas treningu i po nim tych objawów promieniowania nie mam.

Dzisiaj wymieniałem wahacz, musiałem używać siły do odkręcania śrub. Dopiero teraz ból mi mija, a z 3h się męczyłem. Jak bym się z kimś siłował na ręke to później bym się wykończył

Edytowane przez nex

Opublikowano

Potas magnez kręgosłop i jak u mnie nerwy w łokciach ;). Wracaj do zdrowia .

Opublikowano

kręgosłup w porządku, ten ból jest tylko w łokciach. Możliwe że brak potasu magnezu bo ostatnio pije sporo kawy i alkoholu

Opublikowano

Ja mam popierniczone te nerwy w łokciach a przynajmniej tak mi się wydaje . Dretwiały mi na początku małe palce jak miałem zgięte rece za bardzo w łokciach ale tylko jak leżałem . Dziwne że w obu rękach naraz co wskazywało by na kregosłop znowu :) . Teraz drwtwieja mi dłonie ale w sumie przyzwyczaiłem się spać z rekoma zgietymi mniej niż kąt prosty injest git hehehe . Operacja polega na przełozeniu nerwa na zewnatrz łokcia czy jakoś tak ale pier..... to boję się :D .

Opublikowano

Ty mi tez drętwieja małe palce jak leże z telefonem i mam zgięte ręce nawet juz drętwieja tez drugie licząc od małego

Jest na to rada ?

Opublikowano

Nom :) . Operacja albo nie zginanie :) . A tak na powaznie idz do lekarza sportowego bo moja diagnoza jest oparta na doswiadczeniach trenerów ,ludzi po awf i neta to znaczy sam się zdiagnozowałem po info od nich :) . Najdziwniejsze że w obu rękach ale właśnie za te palce odpowiada podobno nerw w łokciu więc raczej kręgosłup odrzucam .

Opublikowano

Ale to sie zaczęło jak nabrałem kilogramów po powrocie na silke wiec takie dziwne hehe ale fakt wk***ia no śni na tablecie ani na telefonie w spokoju nie mozna polatac bo drętwieja połowa dłoni

Opublikowano

Bo to jakby przewlekły stan zapalny . Weź może jakimiś maściami smaruj łokcie i daj znać . Ja nie znam zadnych godnych polecenia . Próbowałem odśrodkowo i nic :) .

Opublikowano

Kura w Lidlu od 17 do 23 po 11,98 za kg.

Edytowane przez bugi23

Opublikowano

bugi23 mnie ubiegł bo miałem właśnie pisać o kurakach w lidlu.

Ostatnio z treningu na trening miałem spore postępy. Natomiast dzisiejsza klata z 20 kg mniej na sztandze i z bólem szło? Why? Za ciężki trening?

Opublikowano

Nie tylko ciebie ;-)