Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobra Ty pokazałeś, że sucho :grin::grin: Panowie który następny prezenci formę ? Do wiosny mao czasu :decayed:;)

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

1c4042bcb43297e13b3d5f255f6a0494.jpg

Koniec małej masy i zaczynam powolną redukcje

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dobrze jest ;) Do ilu kg zbijasz ?

U mnie jest 92 kg na czczo jeszcze trochę mam do zbicia żeby pozbyć się boków :(

2016-02-15%2009.51.54%201_zps5crkjkdx.jp

Opublikowano

1c4042bcb43297e13b3d5f255f6a0494.jpg

Koniec małej masy i zaczynam powolną redukcje

Trochę Cie wysypało po tej "małej masie" :wink:

Opublikowano

Halina Cecylia Grażyna :grin::grin::grin:

Opublikowano

:D

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Reggi Ty pierwszy, pójdziemy za przykładem :)

Opublikowano

No to przecież wrzuciłem zaraz pod Tzielandem :decayed:

Opublikowano

a przepraszam nie zauważyłem :P

jak wklejacie te foty żeby były od razu na karcie forum a nie przez kliknięcie w link?

ciekaw jestem jak się do tego odniesiecie

dzisiaj zakupiłem bcaa, ale czy potrzebnie? zobaczę jakie będą efekty za jakiś czas

Opublikowano

Wysypać wysypało, bo dużo białka w diecie[emoji14]Hahahaha

@reggi Teraz chcę jakieś 5 kg w dół a jak wrócę to zobaczę co mój magik dla mnie ma i pomyślimy. Albo dalej redu na wakacje albo utrzymanie i nabicie jakościowe

Opublikowano

Jak myślicie,jest sens otwierać klub o powierzchni 200metrów?

W okolicy niema konkurencji.

Opublikowano

Jest sens jeśli w promieniu 30 km nie ma dużego miasta gdzie otworzy się klub na 1000m2.
z Lubartowa do Lublina jest 24 km. Karnet na miejscową siłkę kosztuje 80-90 zł miesiąc więc chłopcy wbijają się w 4 na jednego auta i jadą do Lublina na dobry trening do CityFit gdzie karnet kosztuje 59-69 zł

Jeśli nie ma nawet w dalszej okolicy takiej siłki to ja bym otwierał.. ale do tego musi być dobry sprzęt i dla każdego.

Edytowane przez Reggi

Opublikowano

Panowie czy ktos moze mi powiedziec co daje dieta na mase i na redukcje po co sie je stosuje?

Opublikowano

80220598157844972001.jpg

Ten z lewej to ja, jakieś 6 miesięcy temu jak jeszcze się bawiłem w siłownię :)

Opublikowano

Panowie chciałbym wrócić do tematu z kilku postów wcześniej.. Tzn pytałem o suplementy na przyrost masy mięśniowej i podałem co znalazłem, trochę zmieniliście moją propozycję ale nie sprecyzowałem dokładnie o co mi chodziło...

Obecnie 189cm wzrostu i 120kg. Ćwiczę ponownie od miesiąca, Waga i gabaryty mi pasują :D i nie chce za bardzo z tego spadać ;) ale jest trochę tłuszczu i opona;)

Opublikowano

80220598157844972001.jpg

Ten z lewej to ja, jakieś 6 miesięcy temu jak jeszcze się bawiłem w siłownię :)

Chude nogi,reszta zaje/biście

Opublikowano

Reggi nie dowiedziałbyś się ile w tym sklepie z odżywkami u ciebie kosztuje :

Optimum - Whey Gold Standard 100% 2270g ?
Opublikowano

@zymek: Tak jak Gili juz napisal, nogi bardzo slabiutko ale reszta juz plazowa :)

@zaba: Jedz jakiegos mutant mass i daj zyc. Co mamy Tobie polecic? Kazdy kto bierze silownie na powaznie opiera wszystko na diecie a nie na suplach. Moge sie zalozyc ze nawet nie wiesz jakie jest Twoje dzienne zapotrzebowanie kaloryczne ;) Zacznij od podstaw.

@Gili: 200m2 to bardzo slabiutko jak na fajna silke. Tym bardziej ze teraz kazdy liczy na strefe fitness dla kobiet, pedalski crossfit, jakies sztuli walki i c**je muje. Jesli mialaby byc taka mala to musiala by byc serio jakas mega wypasiona w sprzet silowniany zeby tym wlasnie przyciagnac.

Opublikowano

Wiem, że nogi jak u komara. Były wtedy ćwiczone ale i tak łydki mam jak te pedały w rurkach.

Najlepsze przyrosty miałem jak ćwiczyłem z rozpiską. Nie zapominałem o ćwiczeniach, liczbie powtórzeń, pilnowałem czasu, do poprzedniego treningu dodawałem zawsze +2,5kg i jakoś szło. A trening nazywał się Max-OT. Polecam!

Edytowane przez Zymek1989

Opublikowano

Nie ma to tamto, łyda musi być ;):decayed:

Panowie chciałbym wrócić do tematu z kilku postów wcześniej.. Tzn pytałem o suplementy na przyrost masy mięśniowej i podałem co znalazłem, trochę zmieniliście moją propozycję ale nie sprecyzowałem dokładnie o co mi chodziło...

Obecnie 189cm wzrostu i 120kg. Ćwiczę ponownie od miesiąca, Waga i gabaryty mi pasują :D i nie chce za bardzo z tego spadać ;) ale jest trochę tłuszczu i opona;)

Weź się za dietę, zredukuj fat i dopiero bierz się z masę z głową i dobrą dietę żebyś się znowu nie zasmalcował. Suplami formy nie zrobisz *

*chyba, że walisz teścia :grin: