Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wlasnie zle ze sie jee caly czas co 2h powinno sie jest jak juz cos

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 389,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja/?

Opublikowano
  • Autor

55kg teraz waze rano jajka sniadanie kasze z tunczykiem obiad ryz kolacja jakies kanapki w miedzy czasie jeszcze cos tam sie traci kanapka czekolada jakas

Opublikowano

Jeżeli chodzi o mnie to dość często jem ryby, nawet bardzo często, do tego piersi z kurczaka, od czasu do czasu jakiś słodycz, rano staram sie jeść kanapki np z żółtym serem albo białym.. sporo makaronu na obiady, wieczorem przeważnie ryby, lub jakiś ryż z piersią z kurczaka..staram się jak najwięcej jeść tego co ma białko. Zjem dużo, za chwile czuje że musze iść na kibel. nawet nie zdąży wszystkich składników wyciągnąć.

apropo tuńczyka też szamie sałatki z tuńczykiem.

Mam 184cm i waże 67kg.[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 23:22_________________________________________________aaaa i kaszy też jem sporo z sosem i np wołowiną.

I NIC!

Opublikowano

55kg teraz waze rano jajka sniadanie kasze z tunczykiem obiad ryz kolacja jakies kanapki w miedzy czasie jeszcze cos tam sie traci kanapka czekolada jakas

i co to ma byc?

wiem wiem, nie raz to pewnie slyszeliscie, ze dieta to podstawa,ale niestety tak jest w tym sporcie ,ze bez tego nie ma sie szans osiagnac cos nawet biorac SAA.

napisze wam co ja jem

9-200g sera bialego 150gr chleba +20gr slonecznika / 5jajek +100gr sera bialego+100gr chleba ciemnego

11-bialko

12-250gr piersi +100gr ryzu/kaszy/makaronu

14-bialko

15-250gr piersi +100gr ryzu/kaszy/makaronu

18-250gr piersi +100gr ryzu/kaszy/makaronu

21-250gr piersi +100gr ryzu/kaszy/makaronu / 200gr sera bialego 100gr chelba razowego

22-23 bialko

i tak od 3lat codziennie

Opublikowano
  • Autor

i co to ma byc?

wiem wiem, nie raz to pewnie slyszeliscie, ze dieta to podstawa,ale niestety tak jest w tym sporcie ,ze bez tego nie ma sie szans osiagnac cos nawet biorac SAA.

no i co teraz ?? ja powiedzialem w skrucie swoja diete

Opublikowano

i co to ma byc?

napisze wam co ja jem

9-200g sera bialego 150gr chleba +20gr slonecznika / 5jajek +100gr sera bialego+100gr chleba ciemnego

11-bialko

12-250gr piersi +100gr ryzu/kaszy/makaronu

14-bialko

15-250gr piersi +100gr ryzu/kaszy/makaronu

18-250gr piersi +100gr ryzu/kaszy/makaronu

21-250gr piersi +100gr ryzu/kaszy/makaronu / 200gr sera bialego 100gr chelba razowego

22-23 bialko

i tak od 3lat codziennie

nie no ... kurde... nie da rady tak... i Co nic innego żadnej dodatkowej kolacji ??jakaś pizza, kfc czy cokolwiek ? idziesz z panna na kolacje wyjmujesz z kieszeni ryz i kotleta i szamiesz? :polew:

Opublikowano

w sezonie letnim nic zadnego kfc itp ...w sezonie zimowym raz w tyg sobie pozwalam na cos innego tak jak piszesz pizza itp

Opublikowano
  • Autor

a ile wazysz??

Opublikowano

102kg

Opublikowano

Kurde podziwiam, dieta wydaje się trudniejsza niż sam trening :gwizdanie: utrzymać to wszystko i paplać dzień w dzień to samo, tzn również staram się jeść te same produkety, ale częściej pozwalam sobie na inne fast food'y z braku np czasu żeby jechać do domu na obiad niestety.

Szczerze dieta może dużo daje, ale w sumie jak człowiek odżywia się białkiem i węglowodanami na codzień nie stosując diety tzn. raz zje tyle, raz tyle, raz rybe, a raz kurczaka z kfc + sumiennie intensywny trening to myśle że również coś z tego wyjdzie. Osobiście znam człowieka ( niestety z więzienia ) który odżywiał się tym co mu dawali zero wspomagaczy ani diet ani c**j wie czego, ćwiczenie raz w tygodniu na siłowni + w celi jakimiś zgrzewkami wody, krzesełkami itp. po półtora roku wyszedł tak wyrzeźbiony i umięsniony że aż miłobyło popatrzeć - to jednak o czymś świadczy.

Opublikowano
  • Autor

uuu ladnie a pokazesz swoja sylwetke?? zdjecie a moze masz nk to cie podejze :cool1:

Opublikowano
d9486e21af6c11e9m.jpg 90kg 2 lata temu
Opublikowano
  • Autor

ladna sylwetka pozazrdoscic

Opublikowano

nieźle :cool1:

Opublikowano

tak wiec jak mowie pilnowac michy ,ciezkie treningi i mozna cos tam osiagnac :wink4:

Opublikowano

koleś nie jednemu strogmenowi by mógł nastukać :kox:

mój ojciec były wicemistrz Polski w zapasach :naughty: jak miał 19 lat to wymyki na drązku robił 50 razy czyli pełne podciąganie się nadchwytem i podniesienie na drązku i tak koło 50razy

jak ten kolo

drążek trójbój

ja tylko trochę tego liznołem

jedynie podciąganie nadchwytem tylko 27 razy robiłem :confused4:

moim zdaniem jak chcesz mieć łapę jak imadło to tylko drążek i wszystkie ćwiczenia z tym związane :kox:[br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 00:14_________________________________________________

:naughty:

Opublikowano

janek daje rade :good:

Opublikowano

tak wiec jak mowie pilnowac michy ,ciezkie treningi i mozna cos tam osiagnac :wink4:

no i wazne tez chciec bo jak to sie mowi ' z niewolnika nie ma pracownika"

Ja to podziwiam ludzi ze maja taka zajawke te diety, treningi itp itd :> Ja osobiscie wole isc na melanz :przebiegly:

Opublikowano

ale pojechaliście z tym spamem :gwizdanie: jedzenie to 50 % sukcesu nie dla mnie bardzo lubię pizzę big macki itp. właśnie wróciłem z siłowni i trza coś wszamać rolada kluski kapucha i duuużo sosu :kox: