Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

jutro pokaze nie chce mi sie bawic

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 389,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czeladż a ty juz nie jezdzisz po slasku?dupki nie ma :gwizdanie:

eee co wy mowi prawde :kox: :kox:

dokładnie, już nie bywam na śląsku :decayed: nadszedł czas na zmiany, teraz mam przynajmniej więcej czasu dla siebie :good: poza tym w przyszłym roku chcę iść na drugie studia, więc i tak bym nie miał czas na wyjazdy na czorny śląsk :wink4:

a co do Twojej sylwetki to nie wierzcie w ani jedno słowo, chłop ma metr pięćdziesiąt w kapeluszu, garba od roboty, gile zwisają mu z nosa i jeździ audi z silnikiem 1.6 :kox:

Opublikowano
  • Autor

widzilem go na nk wiec nie jest taki garbaty heeee

Opublikowano

serio heeee :kox:

a też ma jakieś sweet focie heeee :polew:

Opublikowano
:ot::decayed:
Opublikowano

hahaha ostro :kox:

co tam teraz jecie ciekawego?

ja wlasnie testuje stacki przedtreningowe Pimpblast i chain reaction

Opublikowano

hahaha ostro :kox:

co tam teraz jecie ciekawego?

ja wlasnie testuje stacki przedtreningowe Pimpblast i chain reaction

a co tam ciekawego jest w ich składzie?[br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 14:27_________________________________________________dobra już poczytałem na google - stack przedtreningowy bez kreatyny o działaniu mobilizującym podobnym do tego w cyklu z kreatyną - tzw. wypełnienie między cyklami kretki

Opublikowano

ja zaczalem od poniedzialku Universal Storm i Shock Teraphy ale powiem wam ze z pobudzaczy przedtreningowych nic jeszcze nie dalo mi tak kopa jak no xpolde :naughty: Piotrek jakie bialko polecasz? ja mam teraz BSN Syntha

Opublikowano
  • Autor

dobrze tez jest pic weglowodany przed treningem i w czasie tez kopa daje przynajmniej dla mnie

Opublikowano

ja mam teraz BSN Syntha

też to teraz mam ale nie czuje za dużej różnicy w stosunku do tańszych typu np. Syntrax Matrix

Opublikowano

Weglowodany to odrazu po treningu ja jak zrobie ostatnio serie to max 5 min i wypijam gainera

Opublikowano
  • Autor

ja to pilem troche przed troche w czasie treningu

Opublikowano

Weglowodany to odrazu po treningu ja jak zrobie ostatnio serie to max 5 min i wypijam gainera

do pół godziny po trzeba coś zjeść, albo posiłek albo węgle a niedługo po jakiś posiłek, jeśli się tego nie dopilnuje to po tym czasie zaczyna się efekt kataboliczny, a przed treningiem to aminokwasy itp. nie można jeść zaraz przed siłownią bo jesteś ociężały itd. każdy wie o co chodzi

Opublikowano

powiem wam ze zjadlem chyba wszystko co jest na rynku ze stackow przed treningowych

na opakowaniu pisze 1miarka,ja sype 2 i czuje moc :decayed:

moge polecic napalm,no-xplode,chain reaction,pimp blast z czystym sumieniem.

hmb,bcaa itp itd strata kasy dla mnie,cwiczylem biorac to i bez tego nie widze roznicy.

dla mnie nawazniejsza jest motywacja do nakur...dobry trening to polowa sukcesu, a reszte robie na zarciu.

Opublikowano

napalm też mogę polecić (najlepszy z tego wszystkiego z przedtreningówek co brałem), superpump trochę gorszy,

ale taka prawda bez skupienia na siłowni traci się bardzo dużo z efektu ogólnego, żarcie oraz sumiennie i poprawnie technicznie wykonywane ćwiczenia to podstawa

Opublikowano
  • Autor

88476093.jpg

no dla tych którzy nie maja nk :P

Opublikowano

Coleman :good:

to prawda jest duza roznica ze stackiem i bez,stack daje powera i wielka ochote do treningu :kox: wedlug mnie najwazniejszy jest trening,pozniej zarcie i regeneracja(sen)

Opublikowano

a ja sobie ostatnio zakupiłem zestawik:

Nitrobolon(przed treningiem) , Vitalmax Monohydrat Kreatyna Mikro 250mesh (po treningu) , Carbonox ,Syntrax Matrix i na koniec witaminki :) zobaczymy co z tego wyjdzie.