kozak_patryk Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 chodzi o domowy sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzia883 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 jak chodzi o domowy to taki jak napisales ale watpie ze ci pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozak_patryk Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 ja mam wymyślone na stawy coś takiego bo słabo z kasa jestem wy tym miechu przez 2 tyg lub 3 tyg żelatyna wy dni treningowe 2 razy a raz jako pitny jajka na twardo biorę kroje wy plastry i zalewam żylantynom to 2 razy i dwa razy wy tyg kisiel ... na bol stawow polecam GHRP-6 dziala w 100% stosowałeś to kiedyś bo bałbym w takie coś uderzyć.... ---------- Post dopisany at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ---------- olimp!!!! i ich masacraaaaaaa no widzisz ja 2 razy brałem raz po masacre miałem mega pompę a raz nic ... więc zależności jak trafisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzia883 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 ja mam wymyślone na stawy coś takiego bo słabo z kasa jestem wy tym miechu przez 2 tyg lub 3 tyg żelatyna wy dni treningowe 2 razy a raz jako pitny jajka na twardo biorę kroje wy plastry i zalewam żylantynom to 2 razy i dwa razy wy tyg kisiel ... na bol stawow polecam GHRP-6 dziala w 100% stosowałeś to kiedyś bo bałbym w takie coś uderzyć.... ---------- Post dopisany at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ---------- olimp!!!! i ich masacraaaaaaa no widzisz ja 2 razy brałem raz po masacre miałem mega pompę a raz nic ... więc zależności jak trafisz. ale w co bys sie bal uderzyc w GHRP-6???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 stosowałeś to kiedyś bo bałbym w takie coś uderzyć.... StosowałAŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzia883 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 stosowałeś to kiedyś bo bałbym w takie coś uderzyć.... StosowałAŚ tak jak bym nie brala to bym nie polecala malo kto o takim czyms wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 stosowałeś to kiedyś bo bałbym w takie coś uderzyć.... StosowałAŚ tak jak bym nie brala to bym nie polecala malo kto o takim czyms wie Po co laska brała hormon wzrostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzia883 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 stosowałeś to kiedyś bo bałbym w takie coś uderzyć.... StosowałAŚ tak jak bym nie brala to bym nie polecala malo kto o takim czyms wie Po co laska brała hormon wzrostu wiesz nie tylko mezczyzni cwicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 stosowałeś to kiedyś bo bałbym w takie coś uderzyć.... StosowałAŚ tak jak bym nie brala to bym nie polecala malo kto o takim czyms wie Po co laska brała hormon wzrostu zeby miec wiekszego dyndzla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzia883 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 stosowałeś to kiedyś bo bałbym w takie coś uderzyć.... StosowałAŚ tak jak bym nie brala to bym nie polecala malo kto o takim czyms wie Po co laska brała hormon wzrostu zeby miec wiekszego dyndzla moze Ty masz dzyndzla ale z tego co wiem kobiety nie maja:grin::grin: a po 2 nie wiecie po co to jest wiec nie komentujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozak_patryk Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 stosowałeś to kiedyś bo bałbym w takie coś uderzyć.... StosowałAŚ tak jak bym nie brala to bym nie polecala malo kto o takim czyms wie Po co laska brała hormon wzrostu zeby miec wiekszego dyndzla moze Ty masz dzyndzla ale z tego co wiem kobiety nie maja:grin::grin: a po 2 nie wiecie po co to jest wiec nie komentujcie Słyszałem tylko że jak będziesz brał za dożą dawkę to będziesz jadł makabrycznie dużo to prawda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzia883 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 stosowałeś to kiedyś bo bałbym w takie coś uderzyć.... StosowałAŚ tak jak bym nie brala to bym nie polecala malo kto o takim czyms wie Po co laska brała hormon wzrostu zeby miec wiekszego dyndzla moze Ty masz dzyndzla ale z tego co wiem kobiety nie maja:grin::grin: a po 2 nie wiecie po co to jest wiec nie komentujcie Słyszałem tylko że jak będziesz brał za dożą dawkę to będziesz jadł makabrycznie dużo to prawda.. bralam 3 miesiace i wrecz przeciwnie dobra dieta cwiczenia i nie ma tkanki tluszczowej:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 bralam 3 miesiace i wrecz przeciwnie dobra dieta cwiczenia i nie ma tkanki tluszczowej I to jest komplet... Po co peptydy. ghrp-6 raczej bym stosował do zleczania kontuzji, szybszej regeneracji. No chyba, że w zestawie z... czymś tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzia883 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 bralam 3 miesiace i wrecz przeciwnie dobra dieta cwiczenia i nie ma tkanki tluszczowej I to jest komplet... Po co peptydy. ghrp-6 raczej bym stosował do zleczania kontuzji, szybszej regeneracji. No chyba, że w zestawie z... czymś tam tak mialam kontuje kolana i to powazna bo nie moglam wyprostowac ani stac na lewej nodze przez miesiac czasu siedzenie albo lezenie 24h nic nie pomagalo a bralam tabletki zabiegi a bol byl nie dowytrzymania i dlatego zdecydowalam sie na ghrp-6 pomoglo jak do tej pory zero bolu:decayed: i kiedys w gazecie Muscular Development bylo tez udowodnione ze zbija skutecznie tkanke tluszczowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 tak mialam kontuje kolana i to powazna bo nie moglam wyprostowac ani stac na lewej nodze przez miesiac czasu siedzenie albo lezenie 24h nic nie pomagalo a bralam tabletki zabiegi a bol byl nie dowytrzymania i dlatego zdecydowalam sie na ghrp-6 pomoglo jak do tej pory zero bolu:decayed: i kiedys w gazecie Muscular Development bylo tez udowodnione ze zbija skutecznie tkanke tluszczowa Też stosowałem po kontuzji barku i efekt zadowalający A to, że udowadniali, że zbija fat to można dyskutować... według mnie samo w sobie słabo, a jak już to przy dłuuugim stosowaniu Naturalnie mogę się mylić, podpieram się jedynie swoimi doświadczeniami. Na większej grupie osób może wypada lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzia883 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 tak mialam kontuje kolana i to powazna bo nie moglam wyprostowac ani stac na lewej nodze przez miesiac czasu siedzenie albo lezenie 24h nic nie pomagalo a bralam tabletki zabiegi a bol byl nie dowytrzymania i dlatego zdecydowalam sie na ghrp-6 pomoglo jak do tej pory zero bolu:decayed: i kiedys w gazecie Muscular Development bylo tez udowodnione ze zbija skutecznie tkanke tluszczowa Też stosowałem po kontuzji barku i efekt zadowalający A to, że udowadniali, że zbija fat to można dyskutować... według mnie samo w sobie słabo, a jak już to przy dłuuugim stosowaniu Naturalnie mogę się mylić, podpieram się jedynie swoimi doświadczeniami. Na większej grupie osób może wypada lepiej pisze to co slyszalam na temat tkanki tluszczowej ale w takim celu tego nie stosowalam tylko zeby wyleczyc kontuzje i tez polecam w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozak_patryk Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 mam do was pytanie kiedy wyleczę ścięgna ...będę miał plan taki by waga pozostała wy miejscu ale żeby bardziej zbić wszystko....co polecacie odżywki jakie ---------- Post dopisany at 19:00 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ---------- pewnie nie da rady by waga została wy miejscu ale trudno najwyżej się coś schudnie byle jakoś się wyrzeźbić bardziej hmb to raczej lipa ---------- Post dopisany at 19:01 ---------- Poprzedni post napisany at 19:00 ---------- iii robiąc rzeźbę robi się mniejszymi obciążeniami ale więcej razy mam pytanie czy to z siły jakoś zejdzie czy siła zostanie wy miejscu bo nie chciałbym tego zbytnio stracić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertjudi Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 mam do was pytanie kiedy wyleczę ścięgna ...będę miał plan taki by waga pozostała wy miejscu ale żeby bardziej zbić wszystko....co polecacie odżywki jakie---------- Post dopisany at 19:00 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ---------- pewnie nie da rady by waga została wy miejscu ale trudno najwyżej się coś schudnie byle jakoś się wyrzeźbić bardziej hmb to raczej lipa ---------- Post dopisany at 19:01 ---------- Poprzedni post napisany at 19:00 ---------- iii robiąc rzeźbę robi się mniejszymi obciążeniami ale więcej razy mam pytanie czy to z siły jakoś zejdzie czy siła zostanie wy miejscu bo nie chciałbym tego zbytnio stracić Waga zawsze zleci nie ma na to rady Po za tym dieta to podstawa ćwiczenia na oślep bez ujemnego bilansu kalorycznego nic nie dadzą, no chyba ,że popalisz mięcho i zrobisz się płaski jak decha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozak_patryk Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 mam do was pytanie kiedy wyleczę ścięgna ...będę miał plan taki by waga pozostała wy miejscu ale żeby bardziej zbić wszystko....co polecacie odżywki jakie---------- Post dopisany at 19:00 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ---------- pewnie nie da rady by waga została wy miejscu ale trudno najwyżej się coś schudnie byle jakoś się wyrzeźbić bardziej hmb to raczej lipa ---------- Post dopisany at 19:01 ---------- Poprzedni post napisany at 19:00 ---------- iii robiąc rzeźbę robi się mniejszymi obciążeniami ale więcej razy mam pytanie czy to z siły jakoś zejdzie czy siła zostanie wy miejscu bo nie chciałbym tego zbytnio stracić Waga zawsze zleci nie ma na to rady Po za tym dieta to podstawa ćwiczenia na oślep bez ujemnego bilansu kalorycznego nic nie dadzą, no chyba ,że popalisz mięcho i zrobisz się płaski jak decha. Więc co radzisz i od czego zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 od tescia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi