Reggi Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 wachlarz mozliwosci duzy Coś dostępnego co nie blokuje jajec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 test+ hcg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Bo od początku wakacji mam powiedzmy ten sam trenig. Z tym, że podczas wakacji ćwiczyłem w siłowni garażowej a od września na normalnej siłowni. Jeszcze przez miesiąc chcę pociągnąć ten trening co mam a później jakaś zmiana. I teraz pytanie. Czy wrzucić trening na siłę, zeby siła nie spadła? Czy walnąć przez miesiac jakiś trening HST na rozluźnienie? I później jakiś konkret? Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 niedlugo chyba skonczyc cykl na mono wiec do konca tym treningiem,a pozniej luzniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Też tak myślę Po cyklu kreatynowym zrobię przerwe małą i wrzucę luźny trening a później jakiś na siłę albo HST Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 test+ hcg Eee normalnego coś miało być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 reszta to placebo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Haha dobre dobre Jeszcze keeatyna działa i białko. Reszta to ściema Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 dokladnie tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Pany cycki z kurczaka w biedronce po 11.40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 ...tego raczej nie ma w biedronce ale jest legal psikkk POWER prawie 60ml +/- 150zl Beast Sports Nutrition - Anabolic Activator - 59.2 ml. Beast Sports Nutrition - Anabolic Activator - Paker.co.uk - Sklep, forum, porady heh czego oni nie wymysla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 psikacz pod język? hah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyabc Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Stosował ktoś albo ma ja jakieś przydatne info nt. turinabol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Jakiś prohormon Wal strzały od razu a nie się rozdrabniasz Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 ales dowalil strzaly nie jestem w stanie se cos wbic ,dziwnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Oczywiście u mnie to był sarkazm. Nie polecam soków nikomu bo niszczą zdrowie Ale prohormonów nie rozumiem jeszcze bardziej! Jakiś szajs niesprawdzony brać Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 to nie ph ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Aha Ja się zastanawiam jaką suplementację sobie zarzucic? Kretka + Nitrobolon + dieta? Czy coś jeszcze? Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Pany daje to rade ?? ANIMAL RAGE 315G UNIVERSAL NOWY STACK SILNY !! (3653117054) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi