Tzieland Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Kurde no właśnie wjechałbym na coś nowego bo pora zmienić już trening. Muszę zj***ć dół brzucha bo mi wisi i jak napcham śmietnik to rośnie jak zjebany Witam w klubie Jak masz już większe doświadczenie z cieżarami i chcesz trochę fatu zrzucić to popatrz też sobie na treningi HIIT
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Znalazłem coś takiego : Bodybuilding.com - The Bizzy Diet 21-Day Fitness Plan: Overview W sumie 3 tygodnie, można by spróbować .
Piotrek98igo Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 ponowie polećcie cos dobrego bo mrowczan nie dziala juz
YOGI3000 Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Ktoś wspominał że ziemniaczan nieźle klepie.
YOGI3000 Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Nie trzeba, po prostu na koniec cyklu zmniejszasz dawkę przez 2 tyg do 1g/24h i wszystko wraca do normy.
Piotrek98igo Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 a dla lepszego efektu z czym polaczyc,hmb sie nada czy zbyt hardkorowo polece?
YOGI3000 Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Z HMB nie bo serducho może tego nie wytrzymać, ale możesz z ostatnio modnym BCAA + obowiązkowo kolagen w czopkach.
Piotrek98igo Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 wiedzialem ze mozna liczyc na was dzieki pozdrufki
YOGI3000 Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Nie ma sprawy Ja już po siłce, 4h i chain dalej trzyma
Tzieland Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Panowie ile można lecieć na treningu z superseriami? Optymalnie miesiąc będzie ok? Czy krócej? Treningi bardzo intensywne. Dwie minuty przerwy pomiędzy seriami. Dwa ćwiczenia pod rząd. Na partię po 12-16 serii roboczych.
Piotrek98igo Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 wszystko zalezy od uzyskiwanych efektow i regeneracji. mysle ze miesiac to odpowiedni bodziec.
rocco26l Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Panowie ile można lecieć na treningu z superseriami? Optymalnie miesiąc będzie ok? Czy krócej? Treningi bardzo intensywne. Dwie minuty przerwy pomiędzy seriami. Dwa ćwiczenia pod rząd. Na partię po 12-16 serii roboczych. Zalezy w jakim cyklu cwiczeniowym czy dopiero zaczales teningi i jestes jaka suplementacje stosujesz
Tzieland Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Nie bardzo czaję sformułowania "cykl ćwiczeniowy"? I co oznacza czy dopiero zacząłem treningi? Ćwiczę około 3 lata. Bez suplementacji.
Piotrek98igo Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 ? Ćwiczę około 3 lata. Bez suplementacji. ale hardkorowiec jestes
Tzieland Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 A jak Oczywiście kiedyś się suplementowałem. Obecnie jestem czysty
rocco26l Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Nie bardzo czaję sformułowania "cykl ćwiczeniowy"? I co oznacza czy dopiero zacząłem treningi? Ćwiczę około 3 lata. Bez suplementacji. Jesli na samej diecie regularnie cwiczycz to pozazdroscic jak tu kolega pisal. Co do tych okreslen to chodzilo mi o to czy wrociles do cwiczen po przerwie czy ogolnie zaczales cwiczyc dopiero. Co do cyklow to sa rozne cwiczenia na mase sile i rzezbe. Przynajmniej jak siedzialem w tym gleboko to oprocz regolarnego cwiczenia dobrej diety odpowiedniej suplementacji dobieralem odpowiednie cwicczenia samo wyciskanie sztangi i dzwiganie mega ciezarow nie da Ci zadnych rezultatow.
Tzieland Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Nie bardzo czaję sformułowania "cykl ćwiczeniowy"? I co oznacza czy dopiero zacząłem treningi? Ćwiczę około 3 lata. Bez suplementacji. Jesli na samej diecie regularnie cwiczycz to pozazdroscic jak tu kolega pisal. Co do tych okreslen to chodzilo mi o to czy wrociles do cwiczen po przerwie czy ogolnie zaczales cwiczyc dopiero. Co do cyklow to sa rozne cwiczenia na mase sile i rzezbe. Przynajmniej jak siedzialem w tym gleboko to oprocz regolarnego cwiczenia dobrej diety odpowiedniej suplementacji dobieralem odpowiednie cwicczenia samo wyciskanie sztangi i dzwiganie mega ciezarow nie da Ci zadnych rezultatow. Ja pier**le Rozjaśniłeś mi umysł!!! Dzięki
rocco26l Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Nie bardzo czaję sformułowania "cykl ćwiczeniowy"? I co oznacza czy dopiero zacząłem treningi? Ćwiczę około 3 lata. Bez suplementacji. Jesli na samej diecie regularnie cwiczycz to pozazdroscic jak tu kolega pisal. Co do tych okreslen to chodzilo mi o to czy wrociles do cwiczen po przerwie czy ogolnie zaczales cwiczyc dopiero. Co do cyklow to sa rozne cwiczenia na mase sile i rzezbe. Przynajmniej jak siedzialem w tym gleboko to oprocz regolarnego cwiczenia dobrej diety odpowiedniej suplementacji dobieralem odpowiednie cwicczenia samo wyciskanie sztangi i dzwiganie mega ciezarow nie da Ci zadnych rezultatow. Ja pier**le Rozjaśniłeś mi umysł!!! Dzięki Bo zadajesz takie pytania jak bys wczoraj zapisal sie na silownie. Nie bylo tematu. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi