Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie tylko o masę chodzi chyba .

• Odpowiedzi 7.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a mi sie wydaje ze 10g starczy, to tylko kreatyna, zwykly sumplement diety, nie zadne saa, nie trzeba tego dawkowac super ostroznie

Opublikowano

Powiem tak. Bralem xplode jakis czas temu wg zalecen na opakowaniu efekt? Zaden. Zwiekszylem dawke 2-3 krotnie dopiero czulem jak to dziala.

To nie jest tylko suplement diety. To tez ma prawo na kogos dzialac albo i nie. Wiem z wlasnych doswiadczen. A troche tych puszek zjadlem :)

Opublikowano

Wypij Napalm shot przed treningiem to poczujesz [emoji14]

Opublikowano

Wg mnie lepiej czysta beta-alanine

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wypij Napalm shot przed treningiem to poczujesz [emoji14]

akurat dostalem probke od naszego mistrza w kulturystyce :P

Opublikowano

W Shotach jest mocny bo podwójna porcja... Butelka przed siłownia i nie wiesz co jest grane.... Mrówki na całym ciele

Opublikowano

jutro przetestuje ;)

jeszcze ma mi kilka probek ogarnac ;)

Opublikowano

Panowie, a to nie jest tak że kreatyna czy Bcaa działa...ale najbardziej na naszą banie ? :wink:^_^

Opublikowano

Nie raczej nie. Bo jak by dzoalalo najbardziej na banie to kazdy produkt by dawal kopa :P

Opublikowano

Nie wiem na kogo działa ten Napalm , u mnie nic sie nie działo , kompletnie nic..

Opublikowano

Ja dzis stestuje to powiem :)

Opublikowano

Panowie, a to nie jest tak że kreatyna czy Bcaa działa...ale najbardziej na naszą banie ? :wink:^_^

Działanie BCAA jest dość ciężko odczuć, mało kogo stać żeby jeść to w sensownej dawce ;) od monowodzianu przynajmniej człek nieco wody nabierze to już się wydaje, że są przyrosty +1 cm wszędzie xD

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem na kogo działa ten Napalm , u mnie nic sie nie działo , kompletnie nic..

Piłeś ten w butelce? Czarny czy żółty?

Ja po ciężkim treningu miałem chęć z siłowni biegiem lecieć :)

Jak koleżce na turnieju dałem to królem strzelców został [emoji14]

Usiedzieć na pupie nie mógł :)

Edytowane przez Joziek79
Opublikowano

ja mam probke tego

Xtreme_Napalm_Loaded_with_Vitargo_i26966

Opublikowano (edytowane)

No ale w płynie? Czy proszek?

W płynie są mocniejsze ponoć... Tam jest porcja podwójna.

IMG_8334.JPG

Ten żółty był ponoć mocniejszy ale ten z szarym korkiem mnie też kopie :)

Napalm_Shot_i26628_d400x400.jpg

Gdzieś czytałem że ten żółty był za mocny na Polski rynek :) nie wiem ile w tym prawdy.

W proszku nie brałem ale polecam kiedyś butelkę shot-a za 5 zł spróbować przed treningiem :)

Edytowane przez Joziek79
Opublikowano (edytowane)

w proszku mam ;)

kupilem bialeczko od kumpla to mi dal kilka gratisow w tym ta probke, a dzis akurat plecy + bic wiec zobaczymy :D

No jest w plynie mocniejsze :) tak wynika wg skladu ;) ale proszek ma dodatki

Edit:

Powiem tak. Nasz rynek jest ujowy. Suple sa slabsze niz te same np w usa. Powod? Zakazane substacje u nas a u nich nie :((

Napalm daje rade :) pompa lekka ale fajna :) chec do cwiczen jest :) tylko bania po treningu ciezka :P ale ogolnie sadze ze lepsze niz vpx shotgun Edytowane przez kodzak0
Opublikowano

Ja Napalm zawsze mialem z pierwszej reki bo silownia na ktorej cwicze to silownia wlasciciela/dystrybutora na Polske produktow FA :)

Pamietam pierwsze wersje sprzed jakis 4 lat. Zjazdy byly masakryczne i faktycznie szybko zmienili buteleczke [emoji14]

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

wszystk co dobre to zaraz zakazuja ;/ i jak tu kupywac suple? jak wiekszosc fajnych substancji zakazana

Opublikowano

Ja raz zapodałem jakaś flaszeczke mała chyba setke przed trenigiem nie czytając etykiety . Po paru minutach oczy wyszły mi z orbit :) . Musiałem wyjść na dwór aż :) . Okazało się że pół flaszki to jedna dawka hahahaha ale był kop ja pierdziu :) .