Opublikowano 9 Listopada 201510 l Bcaa oczywiscie jest przed treningiem i czasami po, ale zazwyczaj po to juz obiad jem porzadny. A w diecie nie musze nic zmieniac. Gdyby kazdy trzymal taka miche to wiekszosc spoleczenstwa miala by duuuuuzo lepszy wyglad Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 9 Listopada 201510 l ja dzis podjechalem do sklepu po nitrobolon 2 ale niestety niebylo juz go ;/ to wziolem za free probke octagon z fitmaxa oraz redweiler z olimpa zobaczymy jak klepie hehehe
Opublikowano 9 Listopada 201510 l Ze snem masz racje bo nie moge cos sie wyspac ostatnio. Wstaje rano o 5 wyspany ale popoludniu juz troche sennosc jednak lapie. A zasnac nie potrafie szybciej niz 23 :/ Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 9 Listopada 201510 l Na sen ZMA czyli zincas forte + Filomag b6. Trochę podobno pomaga aby sen był głębszy. A może zmień system treningowy na 3/4 razy w tygodniu a nie 6.
Opublikowano 9 Listopada 201510 l Witaminy wszystkie biore takze zma niepotrzebne. Ja musze cwiczyc codziennie, bo zle sie czuje jak nie cwicze. Tak juz sie przyzwyczailem i nie potrafie inaczej Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 9 Listopada 201510 l Więcej dymanka i sen szybciej przyjdzie Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 9 Listopada 201510 l Na silowni jest okej, teraz w sobote jest wolny trening na crossfit i zobacze jak tam jest Bo bardziej mi zalezy na zmniejszeniu wagi, pocwiczyc wytrzymalosc itd. a tam to oferuja
Opublikowano 9 Listopada 201510 l ja rzuciłem papierosy na lato zaczynam pakować Edytowane 9 Listopada 201510 l przez daniel35
Opublikowano 10 Listopada 201510 l Wczoraj zarzucilem SAW i d*py nie urywa niestety ale bylo lepszego od Nitrox Therapy @kooga: moze zamiast crossfit sprobuj zrobic HIIT na ciezarach, wazne zebys mial duza intensywnosc treningu, polecam serie laczone, wielkie serie, superserie, lacz partie antagonistyczne ze soba, przerwy 30-60 s max pomiedzy i zaden crossfit niepotrzebny Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 Listopada 201510 l Masz na mysli cos jak trening interwalowy? Bo nigdzie nie moge znalezc cwiczen HIIT z ciezarami
Opublikowano 10 Listopada 201510 l Sam trening HIIT to sa te wszystkie burpees, siady z wyskokiem itp (wiekszosc z ciezarem wlasnego ciala). Mi chodzi o glowna zasade wykonywania cwiczen, zeby byla duza intesywnosc treningu, podniesione spalanie kcal nie tylko na treningu ale i po nim poprzez krotkie przerwy inrerwalowe Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 Listopada 201510 l wlasnie wczoraj rozmawialem z ziomkiem ze sklepu i tez mi mowil ze saw to loteria. na jednego dziala na innego juz nie ;/
Opublikowano 10 Listopada 201510 l Ja mialem z pojedynczej saszetki rozpuszczone. Wiec moze tu jest problem Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 Listopada 201510 l Miałem białko w saszetkach i było w smaku lepsze niż w worku dużym (ten sam smak i firma) Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 Listopada 201510 l Wszyscy teraz na masie? Zastanawiam sie ile jest zdrowo przybierac na wadze? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka W sensie jak duzo kg w jakiej jednostce czasu? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka