bongod Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Pewnie na fitnesie Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 A ja poleciałem z badaniami w zeszłym tygodniu. USG tarczycy, jamy brzusznej, krew, testo itp. do tego dziś cardiotest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Jakie wyniki? Bo juz powinny byc po jednym dniu Wiec pochwal sie wolnym testem Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Jakie wyniki? Bo juz powinny byc po jednym dniu Wiec pochwal sie wolnym testem Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Test robiłem całkowity i w normie ( bez szału), ale za to estradiol mam troszkę podwyższony.. ale w tym tyg, będę miał coś na zbicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Symex? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Teścia mam 494 a górna granica to 827 Estrdiol 32 a górna granica o 39 Na razie nie będę zbijał zobaczę jak się sytuacja rozwinie i zrobię badane raz jeszcze. Jak się podniesie to zbiję Edytowane 8 Marca 2016 przez Reggi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Ja tez musze zrobic kontrolnie takie badania jak wroce Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 No powiem Ci że trzeba kontrolować takie rzeczy. Czasami człowiek się dziwi, że jakiś nastrój z d*py, nic się nie chce, redukcja nie idzie, masa nie idzie a to wszystko niestety hormony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PASSATB5 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 No i ja bicka przemierzyłem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Osz ty,j**any... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Wiosna koksy,co tak cicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 dzisiaj LEG Day Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Doszło bialeczko z gratisami ciekawe co to ta krew Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Marca 2016 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 u mnie stawy poszły się jebać. Testuje Chondrex 500mg i jak na razie ciut lepiej. Nóg to ja już nie zaczepiałem ze dwa tygodnie.. prawdopodobnie orbitrek mnie tak dojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) K..........a możliwe są rozstępy na kapturach? Tzn od barku do szyi? Bo mam po obu stronach czerwone pręgi po wczorajszych barkach z kapturami. Mam nadzieję że sobie podrazniłem szwami koszulki tylko bo wyglądam debilnie . Jakbym jakieś pagony nosił hehehhe. --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Edytowane 24 Marca 2016 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Rozstępy po jednym treningu ? Hulk to Ty raczej nie jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Kurna marnie to wygląda strasznie nie wiem jak to możliwe hahahaha mieliście kiedyś otarcia od koszulki? --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Edytowane 24 Marca 2016 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Może szelki od gaci troche popuść bo sie wrzynajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Też tak myślałem ale te szramy są wzdłuż nie w poprzek --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Kurna marnie to wygląda strasznie nie wiem jak to możliwe hahahaha mieliście kiedyś otarcia od koszulki? --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ miałem pod pachami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi