michal_g84 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 na koszulkę wrzucić bluzę i dodatkowo pas odchudzający, efekt jest widoczny z treningu na trening ale oczywiście przy odpowiedniej motywacji
Tzieland Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 a te pasy rzeczywiście coś pomagają? bo mi chodzi głównie o zrzucenie brzucha i bluza odpada a te pasy nie są w sumie drogie
michal_g84 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 a te pasy rzeczywiście coś pomagają? bo mi chodzi głównie o zrzucenie brzucha i bluza odpada a te pasy nie są w sumie drogie ja tego nie stosuje ale mam kumpli którzy zakładają go do każdego treningu i mówią że pomaga
Zmija Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 jednak zestaw gasbari zamowiony:)) teraz tylko ciezka praca micha i uda sie jeszcze troche masy podlapac :decayed:
Tzieland Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 a ja zamówiłem sobie amino treca zobaczymy co z tego bedzie i w tym miesiacu zadnych odzywek wiecej
michal_g84 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 jednak zestaw gasbari zamowiony:)) teraz tylko ciezka praca micha i uda sie jeszcze troche masy podlapac :decayed: chyba gaspari :gwizdanie:
Tzieland Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 jednak zestaw gasbari zamowiony:)) teraz tylko ciezka praca micha i uda sie jeszcze troche masy podlapac :decayed: chyba gaspari :gwizdanie: zależy czy kupił ori czy zamiennik
Zmija Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 jednak zestaw gasbari zamowiony:)) teraz tylko ciezka praca micha i uda sie jeszcze troche masy podlapac :decayed: chyba gaspari :gwizdanie: Literowka i sie juz czepiaja.... zdarza sie 2 noc nie spieee :decayed: ps.Hieny tylko czekaja na ludzkie potkniecie :polew:
boseron Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 bez spania to Ty masy nie złapiesz :gwizdanie:
Zmija Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 zdarzylo sie raz.... stara znajoma zaprosila na kolacje ze sniadaniem, wiesz nie mozna odmoawiac kobiece :kox:
kileeer Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 zdarzylo sie raz.... stara znajoma zaprosila na kolacje ze sniadaniem, wiesz nie mozna odmoawiac kobiece :kox: to trening na rzeźbę był :polew:
Zmija Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 zdarzylo sie raz.... stara znajoma zaprosila na kolacje ze sniadaniem, wiesz nie mozna odmoawiac kobiece :kox: to trening na rzeźbę był :polew: :decayed:
dawidoks Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Miałem sobie iść pobiegać a tutaj zonk, ulewa jak trza.
michal_g84 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Miałem sobie iść pobiegać a tutaj zonk, ulewa jak trza. To bierz przykład z kolegi i rób trening na rzeźbę :gwizdanie:
Zmija Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 dzis juz byl normalny:) biceps z tricepsem w super seriach... masakrycznie pieknie rwie skore na lapach:) PS. ten na rzezbe tez byl calkiem fajny :decayed: :decayed:
boseron Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 tak rzeźbić to zawsze przyjemnie [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 11:03_________________________________________________i kondycja idzie w góre
Piotrek98igo Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no to dawajcie foty zobaczymy jak tam z forma
Zmija Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no to dawajcie foty zobaczymy jak tam z forma Wstydze sie jeszcze;d caly czas pracuje nad forma:P mysle ze w przyszle wakacje pokaze jak osiagne swoj cel:P
Tzieland Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no to dawajcie foty zobaczymy jak tam z forma Wstydze sie jeszcze;d caly czas pracuje nad forma:P mysle ze w przyszle wakacje pokaze jak osiagne swoj cel:P ja równiez najwcześniej za rok
kileeer Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no to dawajcie foty zobaczymy jak tam z forma Wstydze sie jeszcze;d caly czas pracuje nad forma:P mysle ze w przyszle wakacje pokaze jak osiagne swoj cel:P ja równiez najwcześniej za rok Jak długo by nie ćwiczył, to i tak będzie zawsze mało. Zapiedalam, zapiedalam i ciągle jestem niezadowolony.
Rekomendowane odpowiedzi