Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Moja Biała Perełka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich Klubowiczów

jestem już parę dni na forum i czas najwyższy zaprezentować moją pierwszą A4 :>

SNC00055_1.jpg

SNC00056.jpg

SNC00057_1.jpg

SNC00053.jpg

SNC00054.jpg

SNC00058.jpg

SNC00059.jpg

SNC00060.jpg

Mam nadzieję że jak czas pozwoli podjadę na spotkanie do Gliwic lub Katowic jak oczywiście można :wink4:

Opublikowano

za***iste radyjko :kox:

do Kato wpadaj :hi:

Opublikowano

hehe wiem wiem :confused4: pierwsza rzecz do zmiany, do zrobienia czerwone podświetlenie kokpitu i bagażnika na ledach :)

i oczywiście jakieś fajne felgi na wiosnę bo już stoi na zimówkach ;)

Opublikowano

szczerze mówiąc nigdy nie podobały mi się białe samochody i do tej pory zawsze były ciemne kolory, ale w tym zakochałem się od pierwszego wejrzenia sam się sobie dziwie bo miałem dwa do wyboru drugi czerwony (czyli mój ulubiony kolor), coś w nim jest :good:

Opublikowano

zapewne masz silnik AHU ,w tym roku nie było jeszcze AHH

Opublikowano

Biała :good:

Walnij daszek w czerni i będzie wypas :decayed:

A radyjko wymiata :decayed:

Bezawaryjności życzę :good:

Opublikowano

silnik już poprawiony błędy początkującego :)[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 15:57_________________________________________________na razie zmienione radyjko i gałka

SNC00071.jpg

SNC00070.jpg

SNC00069.jpg

Opublikowano

Radio jest ok ale podświetlana gałka już nie :thumbdown:

Opublikowano

no fajna sniezynka :mysli: zmien lampy przednie na valeo i autko duzo odmlodnieje no i rozgladaj sie za fela na lato :naughty:

Opublikowano

Z tą gałką to przesadziłeś :gwizdanie: autko fajne :good:

Opublikowano
:hi: bialy kolor ma swoje plusy jak sie o niego dba to wyglada jak porcelanka :kox: fajne autko napewnoje obejrze w realu jak wpadniesz na katowickiego spota :good:
Opublikowano

Pospoliciak :)

Czekamy Marcinie na mody :)

Tak apropo to będę polować na Ciebie gdzieś w mieście bo mieszkasz jakieś 15 km ode mnie :)

Niby to 1.9 TDI ale i tak bezawaryjności życzę ;) I oczywiście udanego modowania :audi::a4fan::drunk:

Opublikowano

Niby to 1.9 TDI ale i tak bezawaryjności życzę????co przesto rozumiesz?? :mysli:

Opublikowano

Niby to 1.9 TDI ale i tak bezawaryjności życzę????co przesto rozumiesz?? :mysli:

Pewnie, że to pancerwageny ale i tak bezawaryjność się przyda :good:

Opublikowano

:hi: bialy kolor ma swoje plusy jak sie o niego dba to wyglada jak porcelanka :kox: fajne autko napewnoje obejrze w realu jak wpadniesz na katowickiego spota :good:

Postaram się wpaść na początku nowego roku na spota chyba że dam radę jeszcze 28 :)[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 16:31_________________________________________________

Pospoliciak :)

Czekamy Marcinie na mody :)

Tak apropo to będę polować na Ciebie gdzieś w mieście bo mieszkasz jakieś 15 km ode mnie :)

Niby to 1.9 TDI ale i tak bezawaryjności życzę ;) I oczywiście udanego modowania :audi::a4fan::drunk:

niestety cierpię na brak garażu więc mody odłożymy na wiosnę :a4fan: