Kowi87 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 na soczewkach z xenonami i na diodach jak w nowych audicach akurat z tymi lampami to nie trafiłeś
macios91 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 A więc panowie tak gleba już jest -63mm gwint:) teraz właśnie będzie lakierowanko maski i tylnej klapy na czarny metalic do tego nowe światła przód czarne na soczewkach z xenonami i na diodach jak w nowych audicach , tył też nowe lampy Red&White , jak na razie tylko na wiosnę pomaluję dach , założę 17 , przyciemnię szyby i wsadzę jakiś kozacki sprzęt CA Ja bym polakierował tylko dach i do tego dał czarną felgę Widziałem właśnie w takim zestawie Audi u mnie na osiedlu z tym, że w białym kolorze i kopara mi opadła, naprawdę. Jak dla mnie malowanie maski i klapy pasuje do Civica albo jakiegoś typowego japończyka ale nie do auta jakim jest A4. Jak dasz jeszcze czarne lampy to już będzie w ogóle bajka. Daj najlepiej komuś kto się zna na VT i zobaczysz jak to będzie ładnie wyglądało. Naprawdę przemyśl temat klapy i maski... Pzdr i powodzenia!
Armi Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 na soczewkach z xenonami i na diodach jak w nowych audicach akurat z tymi lampami to nie trafiłeś Czułem, że tak będzie
Matysss Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 a powiedzcie co myślicie o tych czarnych maskach i klapach plus jakiś aerograf ?? bo znajomy mnie do tego namawia ale ja raczej wole zostać przy czystym czarnym bez żadnych aerografów itp itd!
pastaldo Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zależy czy chcesz nim jeździć na odpusty i festyny czy mieć fajny wóz Zinterpretuj te słowa jak chcesz
Remik-A4 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 no to jeszcze do tego musi dojsc wiele innych gratow... aby to tworzylo zgrana calosc tutaj mix w bilei z czernia i ten projekt wyglada dla mnie tylko szkoda ze tak pieknego znaczka nie ma
paput Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 no to jeszcze do tego musi dojsc wiele innych gratow... aby to tworzylo zgrana calosc tutaj mix w bilei z czernia i ten projekt wyglada dla mnie tylko szkoda ze tak pieknego znaczka nie ma przecie te lampy to sonary
Armi Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 no to jeszcze do tego musi dojsc wiele innych gratow... aby to tworzylo zgrana calosc tutaj mix w bilei z czernia i ten projekt wyglada dla mnie tylko szkoda ze tak pieknego znaczka nie ma przecie te lampy to sonary Mi też się jakoś nie podoba, może robić wrażenie bo zdjęcia są odpowiednie. Gdybym zobaczył na żywo to pewnie bym się śmiał.
Matysss Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2010 A więc panowie klapy dziś zostały pomalowane w poniedziałek biore się za składanie wozu jak skończe dam jakieś fotki na wiosnę zostanie mi tylko wymalować dach na czarno i gitara
Remik-A4 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 no to jeszcze do tego musi dojsc wiele innych gratow... aby to tworzylo zgrana calosc tutaj mix w bilei z czernia i ten projekt wyglada dla mnie tylko szkoda ze tak pieknego znaczka nie ma przecie te lampy to sonary to prawda lampy nie najlepsze ale body i felunek chyba pasuje :>[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 09:50_________________________________________________ A więc panowie klapy dziś zostały pomalowane w poniedziałek biore się za składanie wozu jak skończe dam jakieś fotki na wiosnę zostanie mi tylko wymalować dach na czarno i gitara to swietnie mam nadzieje, ze bedziesz zadowolony Jaki felunek bedzie ??? kolor itp. ?
Matysss Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2010 Na razie jest na 15-stkach plus opony zimowe , Ale felunie już mam fajne 17stki tylko nie wiem na jaki kolor je zrobić..
Remik-A4 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 pokaz jakie to podpowiemy... choc mnie sie wydaje, ze najlepsza bedzie ciemna barwa np. czarne
FAFAL Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Czarne na pewno wizualnie zmniejszą to koło. Ja bym nie malował 17" na czarno bo to można powiedzieć taki standardowy rozmiar Co innego 18"-19" wtedy można kombinować.
Remik-A4 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 wiadomo ze wieksza fela by sie przydala
RS Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Cos mi sie wydaje ze kolega to pod remize bedzie tym autem zajezdzal. Wydaje mi sie ze on ma juz swoja wizje- i my przypuszczamy jaka to jest Ale moze da sie naklonic Kolego, auto mozna bardzo szybko spaprac "poprawiajac fabryke" Poczytaj co koledzy pisza i dostrzegniesz co jest na topie "in", a co jest "out".
Matysss Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2010 Tu mam jedną fote już po glebie na tych felach 17-stkach tylko że łyse oponki Ja bym je walną na srebrny metalic albo pod kolor auta co Wy na to ?? http://img18.imageshack.us/i/dscf0356i.jpg/[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 11:38_________________________________________________"Tygrys" z łaski swojej daruj sobie te opinie ...
FAFAL Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Fele jak dla mnie bez rewelacji, ale to kwestia gustu. Ja bym je walną ... albo pod kolor auta co Wy na to ?? :no:
Matysss Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2010 to srebrny metalic?? czy szary ?
Rekomendowane odpowiedzi