cinusek Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 WItam, szukałem czegoś innego ale wpadło mi w ręce śliczne A4, z którego jestem bardzo zadowolony pozdrawiam! więcej zdjęć na wiosnę, jak założę kółka i strzelę polerkie kolor LZ5K - Santorin Blue Pearl Effect Wyposażenie: Klima aut. 4 x jasiek ABS El. lusterka i przednie szyby Podświetlenie nóg oraz czerwone lampki w drzwiach i chyba ogólnie jakiś pakiet poświetlenia wnętrza bo lampek ma sporo Fotele półkubełki + el. regulacja odcina lędźwiowego kierowcy szyberdach el. - szukałem właścnie auta z szyberdachem ksenon fabryczny - nie kupie więcej auta bez ksenonów (tylko fabryczne z aut. regulacją które nie walą tak po oczach) radio 2 din - ale musze powiedziec, ze fabryczne glosniki maja slaba jakosc pełny fis - niestety gubi pixele domykanie szyb i szyberdachu z pilota podgrzewane zamki podgrzewane fotele zawieszenie 1BE czerwone amory Z dodatków: sprezyny H&R - nie wiem ile obniżają ale w połączzeniu z 1BE jest dosyć nisko, sle zaskakująco komfortowo kola S4 nakladki na lusterka S4 i chyba tylne lampy z wersji usa W planach mam wymianę głośników + dopał ładna końcówka lub tłumik końcowy z S4 podłokietnik który już czeka i zastanowie sie nad grilem z S4 lub RS4 pozdrawiam!
Skyliner89 Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 elegancka . W Audi A4 B5 nie było S-Line dopiero w B6. Przydało by się więcej zdjęć. Nic w niej nie trzeba zmieniać . Życzę bezawaryjnej jazdy
szypki12 Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 prawie taka sama jak moja :> też jestem bardzo zadowolony ze swojej bezawaryjności no s-line w b5 nie było,a szkoda.
cinusek Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Opublikowano 27 Listopada 2010 Jest to świeży nabytek zza miedzy. Zdjęcie jest z przed 4 godzin, nie chciało mi sie myć auta. Teraz są juz stalówki 195/65/15 :/ także więcej zdjęć w marcu/kwietniu. Auto ma kubełki, kierownice S-line, radio 2din, ksenon fabryczny, szyber elektryczny, tylne lampy z wersji usa, pełny fis, sprężyny H&R (prowadzi się zajebiś.e). Aha no i ma czerwone amortyzatory - na pewno oryginalne audi madein belgium - nie wiem, czy to jakieś usportowione czy co? ogólnie jak jest czyste, to wygląd bajka
Dev Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 zrób zdjecie z wlepki z bagaznika to poczytamy co tam masz
MAGIC87 Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 sprężyny H&R (prowadzi się zajebiś.e tez mam daja rade... nie sa az bardzo twarde a po zakretach mozna smigac no ładny s-lajn, tongue4 :polew:
szypki12 Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 cinusek dam Ci radę uważaj na krawężniki i większe nierównośći na tych 15, też mam lekko posadzoną i ostatnio uderzyłem miską no i wiadomo co sie stało.....a na 17 całkiem inna jazda i o nic nie zachaczałem.
cinusek Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Opublikowano 27 Listopada 2010 będzie dobrze, to nie moje pierwsze niskie auto, poza tym na 17 mam 225/45 a zima jest 195/65/15 więc wysokość kola jest chyba taka sama. Ale fakt jak wracałem 2 razy zaiskrzyło o koleiny Twoja też bardzo ładna audiola
aju Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Ale fakt jak wracałem 2 razy zaiskrzyło o koleiny to chyba były koleiny po 10cm do ostrej gleby tam sporo brakuje :gwizdanie: Poza tym ładne auto
cinusek Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Opublikowano 27 Listopada 2010 no, w nocy mozna trafic na dużą nierówność. prześwit mam ok 7-8 cm
Iverson Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 dude...więcej zdjęć i uporządkuj opis auta w 1 poście , ładny kolor
Gumass Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 wiesz ze miałem kupować to a4 widziałem je na mobile.de cena dosyć atrakcyjna ogólnie fajne autko
ŁYSY44 Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 z zewnątrz faktycznie ładna zapodaj jakieś foty w środku
cinusek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 hello my friends, gdyby ktoś chciał kupic http://otomoto.pl/audi-a4-1-8-t-150km-s4-look-C20367037.html
Inkognito Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 co jest skąd ta decyzja?? kupujesz nowsza??
szypki12 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 czemu zdecydowałeś się sprzedać?
Rekomendowane odpowiedzi