Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BDH] ..::SEDAN::.. 2.5 V6 TDI BDH QUATTRO 2004R ...::FELGI 19 , :::...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeniu a z jakiej paki jesteś wladcą postów a nie klubowiczem?? :mysli:

Trzeniu podobno chciał oszczędzić na składce klubowej :polew: :polew: :polew: :polew:

Prawdziwa natura krakusa: postfucker i sknera ... :laghing2: :nabijasie::buahaha:

Opublikowano

Trzeniu podobno chciał oszczędzić na składce klubowej :polew: :polew: :polew: :polew:

Prawdziwa natura krakusa: postfucker i sknera ... :laghing2: :nabijasie::buahaha:

dobre Andy , dobre :nabijasie:

Opublikowano

No, sam byłem pod wrażeniem :decayed:

A już myślałem że się obrazisz

Opublikowano

No, sam byłem pod wrażeniem :decayed:

A już myślałem że się obrazisz

AndyN czyś Ty oszalał , nawet nie wiesz ile potrzeba zrobić aby mnie solidnie wkurzyć :naughty: ale jak chcesz to zrobić to udaj się do Admina na nauki :gwizdanie:

wracając do tematu , do miesiąca wymieniony zostanie rozrząd :kox:

Opublikowano

ale jak chcesz to zrobić to udaj się do Admina na nauki

Chcesz powiedzieć, że puściłeś FOCHA na admina i dlatego jesteś niebieski ? :gwizdanie: Czy ty masz 5 lat ? :naughty:

Opublikowano

Kiedy wymieniałeś rozrząd? Już przyszedł jego czas?

Ile auto już ma przejechane km?

Opublikowano

nawet nie wiesz ile potrzeba zrobić aby mnie solidnie wkurzyć :naughty: ale jak chcesz to zrobić to udaj się do Admina na nauki :gwizdanie:

Skoro ja Ciebie wkurzyłem i się nie odzywasz (co mnie ziębi) to widać, że nie znasz się na żartach, a to już Twój problem - żenada Trzeniu :thumbdown:

Panowie, to chyba wątek o aucie kolegi z Krakowa, a nie przepychanki na jego temat.

Opublikowano

Nie jestem i nie chce byc adwokatem ale przeczytalem wszystkie "zartobliwe" wypowiedzi i bylo ich tyle ze kazdy z was moglby sie rozloscic lub poczuc nie swojo dlatego nie dziwie sie Trzeniowi.Jak zartowac to z umiarem i na poziomie.

Opublikowano

Nie wiedziałem, że z Trzenia taka miętka pytka :naughty:

Opublikowano

Jak zartowac to z umiarem i na poziomie.

A co było nie na poziomie i nie z umiarem ?

Znamy się niektórzy z nim i pewne żarty są jak najbardziej dopuszczalne, a nic złego nie zostało napisane.

To tyle z mojej strony.

Opublikowano

Kiedy wymieniałeś rozrząd? Już przyszedł jego czas?

Ile auto już ma przejechane km?

Nie wymieniałem od zakupu :embarrassed: a według książki pojazdu ostatnia wymiana kpl. rozrządu miała miejsce 94 kkm temu więc już czas :wink4: szkoda tylko że kosztuje x2 jak w 1.9 :disgust:

Opublikowano

Nie wymieniałem od zakupu :embarrassed: a według książki pojazdu ostatnia wymiana kpl. rozrządu miała miejsce 94 kkm temu więc już czas :wink4: szkoda tylko że kosztuje x2 jak w 1.9

jak wymieniałem w swoim to było ok.100kkm od poprzedniej wymiany,paski były całe ale guma już zmęczona i spękana.

Trzeniu kąśliwymi uwagami się nie przejmuj to przecież twoje Audi...

ps.h...wo ci z niebieskim :wink4:

Opublikowano

Ja wymienialem po 120k km... paski byly OK, ale jedna rolka juz sie konczyla i pompa wody tez, wiec nie warto czekac do samego konca...

Opublikowano

Trzeniu kąśliwymi uwagami się nie przejmuj to przecież twoje Audi...

przestańcie pocieszać tego szyderce :cool1:,bo coś sie mi wydaje,że patrzy w monitor i sie z nas śmieje :gwizdanie:

Opublikowano

no właśnie... nie ma co przeginać pały z przebiegami... tym bardziej że nie jeździmy jak emeryci a styl jazdy wpływa na zużycie :decayed:[br]Dopisany: 17 Styczeń 2009, 16:45_________________________________________________Flyer , co znaczy że się rolka skończyła? zatrzymała się? :blink:

Opublikowano

Napisalem, ze sie konczyla... :tongue4: Jeszcze spelniala swoja funkcje, ale na kleczkach :D

Opublikowano

Trzeniu malujesz te lampy w koncu klarem z dodaną baza ? Bo mnie wpieniaja moje ledy cukierasy :tongue4: i chyba je tez tak potraktuje :)

Opublikowano

Napisalem, ze sie konczyla... :tongue4: Jeszcze spelniala swoja funkcje, ale na kleczkach :D

sorry , przeczytałem Skończyła :)

jutro zrobię foty ale wyszła matowa kupa ;( spróbuje jeszcze bezbarwnym przelecieć :gwizdanie:

Opublikowano

może już nic nie rób, żeby bardziej nie spitolić. A masz drugie ori lampy,??

Opublikowano

może już nic nie rób, żeby bardziej nie spitolić

co to za podejscie ?

trzeba sie uczyc i probowac, poduczy sie troche chłopak i moze bedzie na tym zarabiał :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...