AndyN Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Trzeniu a z jakiej paki jesteś wladcą postów a nie klubowiczem?? Trzeniu podobno chciał oszczędzić na składce klubowej :polew: :polew: Prawdziwa natura krakusa: postfucker i sknera ... :laghing2:
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Trzeniu a z jakiej paki jesteś wladcą postów a nie klubowiczem?? Trzeniu podobno chciał oszczędzić na składce klubowej :polew: :polew: Prawdziwa natura krakusa: postfucker i sknera ... :laghing2: dobre Andy , dobre
AndyN Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Trzeniu a z jakiej paki jesteś wladcą postów a nie klubowiczem?? Trzeniu podobno chciał oszczędzić na składce klubowej :polew: :polew: Prawdziwa natura krakusa: postfucker i sknera ... :laghing2: dobre Andy , dobre No, sam byłem pod wrażeniem A już myślałem że się obrazisz
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Trzeniu a z jakiej paki jesteś wladcą postów a nie klubowiczem?? Trzeniu podobno chciał oszczędzić na składce klubowej :polew: :polew: Prawdziwa natura krakusa: postfucker i sknera ... :laghing2: dobre Andy , dobre No, sam byłem pod wrażeniem A już myślałem że się obrazisz AndyN czyś Ty oszalał , nawet nie wiesz ile potrzeba zrobić aby mnie solidnie wkurzyć ale jak chcesz to zrobić to udaj się do Admina na nauki :gwizdanie: wracając do tematu , do miesiąca wymieniony zostanie rozrząd
poziek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 ale jak chcesz to zrobić to udaj się do Admina na nauki Chcesz powiedzieć, że puściłeś FOCHA na admina i dlatego jesteś niebieski ? :gwizdanie: Czy ty masz 5 lat ?
AndyN Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 wracając do tematu , do miesiąca wymieniony zostanie rozrząd Kiedy wymieniałeś rozrząd? Już przyszedł jego czas? Ile auto już ma przejechane km?
lukaszr Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 nawet nie wiesz ile potrzeba zrobić aby mnie solidnie wkurzyć ale jak chcesz to zrobić to udaj się do Admina na nauki :gwizdanie: Skoro ja Ciebie wkurzyłem i się nie odzywasz (co mnie ziębi) to widać, że nie znasz się na żartach, a to już Twój problem - żenada Trzeniu Panowie, to chyba wątek o aucie kolegi z Krakowa, a nie przepychanki na jego temat.
HiRide Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Nie jestem i nie chce byc adwokatem ale przeczytalem wszystkie "zartobliwe" wypowiedzi i bylo ich tyle ze kazdy z was moglby sie rozloscic lub poczuc nie swojo dlatego nie dziwie sie Trzeniowi.Jak zartowac to z umiarem i na poziomie.
poziek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Nie wiedziałem, że z Trzenia taka miętka pytka
lukaszr Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Jak zartowac to z umiarem i na poziomie. A co było nie na poziomie i nie z umiarem ? Znamy się niektórzy z nim i pewne żarty są jak najbardziej dopuszczalne, a nic złego nie zostało napisane. To tyle z mojej strony.
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 wracając do tematu , do miesiąca wymieniony zostanie rozrząd Kiedy wymieniałeś rozrząd? Już przyszedł jego czas? Ile auto już ma przejechane km? Nie wymieniałem od zakupu a według książki pojazdu ostatnia wymiana kpl. rozrządu miała miejsce 94 kkm temu więc już czas szkoda tylko że kosztuje x2 jak w 1.9
GILI Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Nie wymieniałem od zakupu a według książki pojazdu ostatnia wymiana kpl. rozrządu miała miejsce 94 kkm temu więc już czas szkoda tylko że kosztuje x2 jak w 1.9 jak wymieniałem w swoim to było ok.100kkm od poprzedniej wymiany,paski były całe ale guma już zmęczona i spękana. Trzeniu kąśliwymi uwagami się nie przejmuj to przecież twoje Audi... ps.h...wo ci z niebieskim
Flyer Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ja wymienialem po 120k km... paski byly OK, ale jedna rolka juz sie konczyla i pompa wody tez, wiec nie warto czekac do samego konca...
Tomeks Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Trzeniu kąśliwymi uwagami się nie przejmuj to przecież twoje Audi... przestańcie pocieszać tego szyderce ,bo coś sie mi wydaje,że patrzy w monitor i sie z nas śmieje :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 no właśnie... nie ma co przeginać pały z przebiegami... tym bardziej że nie jeździmy jak emeryci a styl jazdy wpływa na zużycie [br]Dopisany: 17 Styczeń 2009, 16:45_________________________________________________Flyer , co znaczy że się rolka skończyła? zatrzymała się?
Flyer Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Napisalem, ze sie konczyla... Jeszcze spelniala swoja funkcje, ale na kleczkach
Nosb Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Trzeniu malujesz te lampy w koncu klarem z dodaną baza ? Bo mnie wpieniaja moje ledy cukierasy i chyba je tez tak potraktuje
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Napisalem, ze sie konczyla... Jeszcze spelniala swoja funkcje, ale na kleczkach sorry , przeczytałem Skończyła jutro zrobię foty ale wyszła matowa kupa ;( spróbuje jeszcze bezbarwnym przelecieć :gwizdanie:
marcin j Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 może już nic nie rób, żeby bardziej nie spitolić. A masz drugie ori lampy,??
sokolnh Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 może już nic nie rób, żeby bardziej nie spitolić co to za podejscie ? trzeba sie uczyc i probowac, poduczy sie troche chłopak i moze bedzie na tym zarabiał
Rekomendowane odpowiedzi