MercDG Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 To poka poka te sztos Nie tylko twoi znajomi tu komentują
_Solar_ Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Opublikowano 8 Lipca 2013 jeszcze nie skonczony jutro polerka i w koncu doprowadzanie do ładu wnetrza ---------- Post dopisany 08-07-2013 at 16:10 ---------- Poprzedni post napisany 07-07-2013 at 13:07 ---------- mała zapowiedz
pastaldo Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Do twarzy mu z ta szpachlą czy co to tak ładnie rozpłyniete po samochodzie
paput Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 ło kurfa ileż można jednym padłem jeździć a tak serio to będzie ładnie ino gryll teraz nie pasuje:decayed:
mrogal Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Do twarzy mu z ta szpachlą czy co to tak ładnie rozpłyniete po samochodzie to spyrka solar sie deczko dzis wzniecił
pastaldo Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Do twarzy mu z ta szpachlą czy co to tak ładnie rozpłyniete po samochodzie to spyrka solar sie deczko dzis wzniecił :polew:
jedrekx Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Solar, to na pewno to samo auto, które widziałem w Bydgoszczy?
_Solar_ Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Opublikowano 9 Lipca 2013 jedrekx tak dokładnie to auto ktore widziałes w Bydgoszczy WhyMe? nie ma takiego śmiania sie to była tylko mała przymiarka czekam juz na swoja wypatruj mnie w Częstochowie juz bez podskakującej piłeczki WISNIA obszerniesza sesje mysle ze jak dobrze pojdzie zobaczysz na zywca czorny_07 widzisz po zawartosci jego bagaja
mrogal Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 mrogal, jak zawsze w interesach bardzo sobie cene solar chwalił, własnie jechalim na akcje ---------- Post dopisany at 16:02 ---------- Poprzedni post napisany at 07:34 ---------- mrogal, jak zawsze w interesach bardzo sobie cene solar chwalił, własnie jechalim na akcje cygany bija brawo
rafalekx Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 jeszcze trochę pracy i może będzie przyzwoicie
Rekomendowane odpowiedzi